Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar siz bilirsiniz,bişey sormak istiyorum.Bebeklerinizin ikiz olduğunu ne zaman anladınız? yani test yaptınız,hamilesiniz,soluğu doktorda aldınız ve doktor ikiz bekliyosunuz mu dedi sırnaşık şey,yoksa daha mı geç anlaşılıyo?...sırnaşık şey

5+6 gunluk duler ıkız olduklarını ogrendıgımde ıkı kes ebırı dolu bırı bos tu 6+5 te ıkı kese ıkısındede bebek vardı cnm:asigim:

beta hcg belli seviyeye gelip keseler oluştuğu zaman ultrasonda görüyor doktor :) 2 hafta sonra da dopler ultrasonla duyulan ve görülen kalp sayısı ile :asigim:

artvinli bu haftalardan sonra öyle insan iki adımda yoruluyor malesef .bende çıktım oğlumla bugün yemek yedik biraz gezelim dedim 15 dakkada agrılar başladı hemen eve geri .şimdide uzattım bacakları dinleniyorum .kalp çarpıntısına gelince bendede çok oluyordu ama bu son ay bayagı hafifledi canım. ama ikizlerde normalden fazla oluyormuş öyle duydum .

nefes üzülme cnm ya allah sabrını verir gülüm yetişirsin ne yapıcan bak kayranında 1 kızı vardı şimdi 3 çocuk zor ama bizimde kısmetimiz böyleymiş cnm...

artvinli cnm bendede vardı o çarpıntı nefes alamıyordm resmen çok zor ama sonrasında hafifledi cnm.

kan değerindende belli olabiliyor benm mesela 591 çıkmıştı beta hcg üçüzdü,,,ama ultrasonda görünmeden bilemezsin

benim uykum gelmeye başladı,dayanamıcam galiba...iyi geceler bana ve sizlere güzel anneler..Şeniz

nefes üzülme cnm ya allah sabrını verir gülüm yetişirsin ne yapıcan bak kayranında 1 kızı vardı şimdi 3 çocuk zor ama bizimde kısmetimiz böyleymiş cnm...

doğru söylüyorsun canım .allahım dagına göre kar verir inşallah öyle olur.belkide ben eşimle herşeyi yapmaya alışmışım ondan bu kadar sarsılıyorum onun evde olmayacagını düşündügümde kolum kanadım kırılıyor.ama ona belli etmemeye çalışıyorum yazık oda napsın üç ken beş kişi olacagız bizler için rahatımız için daha çok çalışması lazım.hamileligin etkisiylede duygusallaşıyorum kuzularım sag salim dünyaya gelsin ümitediyorum allahım o kuvveti verecek bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…