kızlar siz bilirsiniz,bişey sormak istiyorum.Bebeklerinizin ikiz olduğunu ne zaman anladınız? yani test yaptınız,hamilesiniz,soluğu doktorda aldınız ve doktor ikiz bekliyosunuz mu dedi sırnaşık şey,yoksa daha mı geç anlaşılıyo?...sırnaşık şey
kızlar siz bilirsiniz,bişey sormak istiyorum.Bebeklerinizin ikiz olduğunu ne zaman anladınız? yani test yaptınız,hamilesiniz,soluğu doktorda aldınız ve doktor ikiz bekliyosunuz mu dedi sırnaşık şey,yoksa daha mı geç anlaşılıyo?...sırnaşık şey
Herkese selam kızlar.......Nasılsınız bakalım.
Bizde bugün annemle ev oturmasına gittik.Giderken çok zorlandım,birde 3 kat merdiven çıktım.Yavaş yavaş dinlenerek çıktım ama yinede çok zorlandım.Birde bende çok çarpıntı oluyor,sizdede oluyormu?Dinlenince geçiyor,ama resmen bayılacakmış gibi oluyorum.Ama çokta iyi geldi,içim açıldı,sofralar donatılmış,yavrularıma bile iyi geldi.bütün gün çok hareketlilerdi.
DALıN sen dedikten sonra bende eşime incelettim göbeğimi,hatta resim çektirdim.Birde hiç çatlağım yok yazmıştım.Geri alıyorum sözümü,nasıl çatlamışım anlatamam harita gibi olmuş karnım.ilk hamileliktenmi kalanlar şimdimi olmuş bilmiyorum ama felaketim resmen.alsanaalsanasmile
bir yandan bihtere bakıyorum:)
iyiakşamlar kızlar nasılsınız
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh bir onu yapabilsez varya herşey pek kolay olacak .bugün aynı lafı arkadaşa söyledim sonrada dedimki valla benim etrafımdakiler bunu okadar çok yapıyorlarki bana fırsat kalmıyor .yapabiliyorsan ne mutlu sana kahır çekecegine kahrını çektir .
bu ardaa hepiniz iyisinizdir inşallah kontrole gidenler var hayırlı haberlerle gelirler inşallah.
ben bugün bunalıma girdim .herşey üstüste kafayı sıyıracagım resmen .berk okula yazdırılacak .adres tutmaz onunla ugraşmak lazım eşim işini genişletiyor artık haftanın en az üç günü dışarıda olacak. annem ben berkin okuluyla ilgilenirim götürüp getiririm demez
ayyy valla kafayı yiyecegim .bide iki kuzum geliyor allahım yardım etsin bana olan yazık berkime olacak nasıl yetişecegim ona bütün ilgi üstündeyken azını bile görebilecekmi bal oğlum aglamaktan gözümde yaş kalmadı valla .eşimide üzmek istemiyorum böyle kendi kendime deliriyorum .allah bir kolaylık verir inşallah .banada herkezede.:çok üzgünüm:
Herkese selam kızlar.......Nasılsınız bakalım.
Bizde bugün annemle ev oturmasına gittik.Giderken çok zorlandım,birde 3 kat merdiven çıktım.Yavaş yavaş dinlenerek çıktım ama yinede çok zorlandım.Birde bende çok çarpıntı oluyor,sizdede oluyormu?Dinlenince geçiyor,ama resmen bayılacakmış gibi oluyorum.Ama çokta iyi geldi,içim açıldı,sofralar donatılmış,yavrularıma bile iyi geldi.bütün gün çok hareketlilerdi.
DALİN sen dedikten sonra bende eşime incelettim göbeğimi,hatta resim çektirdim.Birde hiç çatlağım yok yazmıştım.Geri alıyorum sözümü,nasıl çatlamışım anlatamam harita gibi olmuş karnım.ilk hamileliktenmi kalanlar şimdimi olmuş bilmiyorum ama felaketim resmen.alsanaalsanasmile
iyiyiz bız cnm sen ve bebekler nasılsınız bakalım :jeyyar:
iyilk eylülcğm sen nasılsn
nerocum senin nasıl gidiyo iyi misin
nefes üzülme cnm ya allah sabrını verir gülüm yetişirsin ne yapıcan bak kayranında 1 kızı vardı şimdi 3 çocuk zor ama bizimde kısmetimiz böyleymiş cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?