bana yenı gun aydıgı ıcın gunaydınnnnnnnn bugun cok mutluyum yahu hava cok guzel ıcım huzur dolu laylaylayy lomm dıe dolasıorum ortalarda
dalincimm nihayet toparlaadınnn, sevindim walla.
yasak değilse çık gez dolaş eşinle, tadını çıkar. bu arada senin yeni konu bayaaa rating almış bak:)
ne rahatsız ediyorsun yavruları yaawalsanaalsanasmile,
birileri de seni sürekli canı sıkıldıkça merak ettikçe dürtse hoşuna gidermiaklinialirimsmile
benim annemde beni merak ettikçe arıyo uyku filan tınlamıyo valla bende yafrularımı merak ettikçe dürtüklüyom napim onlarda kıpraşsınlar tırsıyo analarıeyvahedigeldismile
bu arad sızlere ben sdat bebekten bahsetmıstımya verdıgı yasma mucadelesınden
yawrum o mınıcık bedenıyle kazandı o mucadeleyı premature dogdu ama suan 3 kıl oldu buyudu kocaman oldu tutundu sıkı sıkı annesıne artık ewınde annesının ak sutuyle beslenıo saglıgıda cok ıyı makıneyede baglı deıl
kızlar iyi haftasonları tabii büyük çoğunluğumuz için evde iyi haftasonlarıkaydirigubbakcemile3
ya benim bebişlerimin yeri iyice daraldımı nedir haraketleri o kadar azaldı ve yavaşladı ki anlatamam yavrularım büzüşük büzüşük duruyolar içim parçalanıo valla bide ben artık idrar la ilgili sorun yaşıyorum hiç tutamıyorum ya hemen geldiği anda gittim gittim gitmedim kaçırıyorum hatta bazen öksürüp hapşırırken bile:kedi:
Nasıl olsun canım ya son haftalar olunca sıkıntılarda artıyo. Çok iyi değilim herşey zorlaştı benim için. Annem gelmişti yanıma bide onun tansiyonu fırladı çıktı yukarlara. Ben ona bakıyorum o bana bakıyor. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
kızlar ıyıgeceler hepınıze.dun gece acayıp sancılandım sabah 5 e kadar gecmek bılmedı yedıklerımede coook dıkkat edıyorum ama cook fecıı bı gece gecırdım.az daha devam etseydı esım acıle goturecektı 22.haftama gırıcem bır ıkı gune kadar ama bugune kadar hıc boyle olmadım cook rahat gecıyodu.cook telaslandım erken dogum yapıyomusum gıbı geldı bıan cook agladım.aranızda bu haftalarında boyle olan varmıydı.1 hafta sonra kontrolum var dr rumada sorucam ama cok endıselendım ya.umarım 35 36. haftaya kadar dayanabılırız ya.offf bu sancı benı cok korkuttu.bugun daha ıyıyım ınsallah bıdaha olmaz.normalmı acaba ya oldumun yasayan kızlaarr....
Kızlar benim de ikiz gebelik.Doğal yoldan.1 Hafta önce az bir kanama oldu,korkuyla hemen doktora gittim.Kalp atışları duyuldu.Zaten o zaman öğrendim ikiz olduğunu,büyük sürpriz oldu.Öncesnde doktor tek kese söylemişti çünkü.Neyse kanamayı önemsemedi doktor.Sorun değil dedi.Günde 1 progestan içiyorum zaten.
2 gün sonra yine az bir kan geldi. Geçti hemen Doktor gitttim acile.Kalp atışları var yine çok şükür.İçeride bir kanama yokmuş.Ama çok tedirgin oluyorum.İkiz diye mi böyle? Sizde de böyle oldu mu
dalinnn şükür be canım valla kendine gelmişsin kaydirigubbakcemile5 sevindim hep böyle huzur dolu ol canım tadını çıkar.kaydirigubbakcemile2bana yenı gun aydıgı ıcın gunaydınnnnnnnn bugun cok mutluyum yahu hava cok guzel ıcım huzur dolu laylaylayy lomm dıe dolasıorum ortalarda
geranimo kız valla o çocukları dürte dürte doguracan bırak ne istiyorsun gariplerden yoruyorsun çocuklar anneeeeee sukunet dinlenecegiz bırak artık biraz diye bagırıyorlardır içerde delikafadulden şaka bir tarafa bende ilk oğlumda aynı öyleydim hafiften sallardım karnımı oynasınlar diye .hep bir endişe içindeydim .benim annemde beni merak ettikçe arıyo uyku filan tınlamıyo valla bende yafrularımı merak ettikçe dürtüklüyom napim onlarda kıpraşsınlar tırsıyo analarıeyvahedigeldismile
Cok sevindim canım ALLAH a cok şükür opuyorumnanaktan
ALLAH saglıklı günlerini göstersin hep...
Valla altıma bir bez koysam die düşünmeye basladım yok artık hamileliğn kalan yarısını wcde geciricem kaydirigubbakcemile3
Benim kkız hiç durmuyo oglusumun sdesi bile cıkmıyo yahuuu zorunan duymaya calısıyorum beyfendiyi Çok üzgünüm çoook
Cok geçmiş olsun canım annene ALLAH şifa versin kolay degil tabi..
iyi geceler kızlar...ancak bu saatlerde uğrayabiliyorum nöbetteyim :) kızlar ık sık uyanıyo annemle nöbetleşe bekliyoruz uyursam seslerini duyamam diye korkuyorum.kuzularım gün geçtikçe büyüme çabasındalar teyzeleri ...akşam banyo yaptık az önce doyurdum şimdide uyuyolar kuzucuklarım.bende toparlanmaya çalışıyorum yarın dikişlerimi aldırmaya gidicem.ondan sonra daha rahat olurum inş...
maşşallah kuzulara sağlıkla büyüsünler.uyu canım benim dinlen hiç duymazmısın annesin sen onlardaha seslerini çıkarmadan 5 sn önce açarsın gözünü hissedersin .canım dikiş aldırma diye bişey varmı artık kendi kendine düşmüyormu onlar yada yapıştırmıyorlarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?