Artvinlii beni facede ekleyen sen miydin canım
geçmiş olsun diyen tüm arkdaşlarıma teşekkür ederim kusura bakmayın yazamadım
geç geldim doktordan sonrada yemek vs. kardeşim canım çok sıkıldı abla sinemaya gidelim dedi
tmm dedim çocukları anneme sattık valla bugün hakkını yiyemem hep baktı çocuklara
eve gidince tepe sersemi olacağım...
bu arada sinemaya gidebilen hamişlere şiddettle eyvah eyvahı öneririm harika bir filim belden aşağa vurmayak güldüren ender filimlerden biri olmuş..çokk güldüm deşarj oldum valla
doktor işine gelince ...ben 6 ayda bir kızlar b12 ve kan ,demir,şeker değerlerimi baktırım
gebelikte çok kansızlık yaşadım çünki.kan takıldı bana neyse
bu sefer geniş bi tahlil istedim tsh lardan tutunda geçmiş şekerime kadar bakıldı
bazı değerlerimde aşırı yükseklik görüldü ...bazılarında düşüklük..
neyse bende hemen doktora gidemediğim için netten üye olduğum doktorlar sitesinde bir dahiliye doktoruna msj attım ....bana bu değerler sonucunda metabolik sendrom olduğumu söyledi
önemsemedim beni başından savdığını düşündüm açıkcası
hayatta duymamışım böyle bişey ,sonra mayıs annelerinden bir arkdaşım
dırım netten bi araştır bakalım neymiş bu dedi...
hemen baktım aboooo bütün belirtiler bende mevcut
ve şuan genç olduğum için ileride vereceği sorunları orta yaşlarımda yaşamam çok yüksek risk faktöründeyim yani...şeker,kalp,tansiyon hastası olma olasılığım yüksek
neyse hemen dahiliyeye gittim baktı herşey yaptırmışsın ama insilün direncine bakacağız dedi
onun için kan verdim.sonra diyetisyene gitttim oda dahileyi beklememiz gerektiğini onun vereceği ilaçlarla diyete başlamamızın başarı oranını yükselteceğini söyledi...
bakalım şimdi herşey çarşamba günü belli olacak :)
dalin cnm çokkk geçmiş olsun cnm yanlız yanlış anlamadıysam suyun gelmiş öylemi cnm
cnm korkma mayıs annelerinde bir arkadaşım vardı onunda böyle erken zamanda suyu gelmeye başladı
doktoru hatta 20 haftalarda bebeğini kaybetme olasılığın yüksek demişti
ama 38 haftasında valla doğurdu ama hep dinlendi cnm yattı yattıııı
sende yat dinlen allahın izni ile hayırlısı ile alırsın kuzularını kucağına
ARTVİNLİ cnm şimdi tablona baktımda amanın yaaa daha dün gibi senin ben hamişim yada tedaviye giriyoruz dediğin şimdi yolun yarısındasın kuzum maşallahh sana maşllahh
ıns yavru kırpıcım senın 3 uzler nasıl
günaydınlar nasılsınız bakim...dalinciğim iyi olduğuna sevindim cnm
benim kocam geliyo bugün kızlar ...şimdiliğk öptüm sizi
merhabalar kızlar
güzel bir hafta olur inşallah
biz iyiyiz.. kızlarımın hareketleri değişti artık daha güçlü hissediyorum :)
bide sürekli midem kazınıyo benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?