günaydın herkese ...geç bi günaydın oldu sanırım ..:)kayınvalidem yanımda 2 gündür kalk kahvaltı yap falan derken anca bu saat oldu..Nasılsınız bakalım inşallah herşey yolundadır.Bizde bugün doktora gidicez akşam randevumuz var 18:30 da bakalım kuzucuklarım minik kelebeklerim neler yapıyolar sabırsızlanıyorum görmek için..Dua edin kıslar güsel haberlerle geleyimm...
meraba herkeze ben 17 haftalık hamıleyım suan catlak olusmadı ama onerecegnız b karısım yada krem varmı arkadaslar
hayırlı haberlerle gel canım .
ewt canım ya aramızda çok yok merak ediyodum seni akşam aarıcaktım misafir vardı nasılsın nasıl gidiyo
İyiyim canım 2 gün önce akşam ağrılarım oldu biraz sıkıntılandım ama iyiyim şimdi. Bende seni arayacaktım valla.
Vil canım isimlere karar verdinizmi
eylül ve irem olucak inş...babamız birbirine çok yakın isimler olsun istemedi ...siz düşündünüzmü
Nefesciğim daha iyi olmana sevindim nidilata alıştın sanırım
Rose nasıl oldu acaba merak ettim
evet alıştım canım ilk günler kabus gibiydi valla ama şimdi çok rahatım sorun yok.
Çok güzelmiş isimler beğendim. Bizde çoktan karar verdik Melek Rana ve Leyla Naz diye. Melek benim annemin adı hep koymak istemiştim.
ay çok güzel sizin isimlerde isimleriyle büyüsünler
canım iki ilaç kullanıyorum biri elevit diğeri de kan hapı elevitde magnezyum vardır ama sanırım sen ondan bahsetmiyosun
günaydın herkese ...geç bi günaydın oldu sanırım ..:)kayınvalidem yanımda 2 gündür kalk kahvaltı yap falan derken anca bu saat oldu..Nasılsınız bakalım inşallah herşey yolundadır.Bizde bugün doktora gidicez akşam randevumuz var 18:30 da bakalım kuzucuklarım minik kelebeklerim neler yapıyolar sabırsızlanıyorum görmek için..Dua edin kıslar güsel haberlerle geleyimm...
merhaba kızlar nasıl gidiyor
onları bende kullnyorm cnm ama ayrıca mgnsum verdi hatta hap olan magnesumu toz halinde olana çevirdi
hayırlı haberlerni akşam alalım vilcğm,,,
iyi cnm sen nasılsn
saol nerocum..
ewt doudoducum ondan biras heyecanlıyım belki karar verririz doğum tarihine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?