Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar herkese ii akşamlar...
Burçincim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
Tabiki umut 3 seninde hayırlı olsun canım bebişlerin
Muallim abla gözün aydın yavrular yuvaya dönmüşş...

kızlar sagolun bıurcın tebrıkler ve kım dogurduysa ve herkese guzel gunler canlarım.........darısı sıze olsun ınş

bende de 2+3 ündür acayip bir mide ağrısı ve yanması var beni çok rahatsız ediyo direk uykuya veriyorum kendimi ayaktayken yada otururken sanki yediklerim boğazıma doğru geliyo gidiyo ... nasıl geçer hiç bilmiyorum ne yesem ne yemesem şaştım kaldım

Son düzenleme:
hepinize ii geceler benim mide yine kötü oturamıyorum öpüyorum herkesi ii gecelerr...

iyi geceler kızlar iki gündür bebişler kaka yapmamıştı zeytinyağı iki gündür veriyorum nihayet şimdi yaptılar çok şükür . bu arada benden daha kıdemli annelere sorum olcak benim bebekler 17 gün oldu kızlar 3 saatte bir hastanede hemşirelerin verdiği ölçüde birisi 60 cc birisi 75 cc mama yiyor normalmidir bu miktar acaba çok gelipde onun içinmi kabız oldu çocuklar gerçi mama değiştirdim oda yapmış olabilir dediler hero kulanılmış hastanede ben apdamil almıştım.

canancım saol 1 numaradan alıyım mı diye tereddüt etmiştim. 4 paket alırım bi de 2 numara var ya ondan 5 paket aldım daha aalmaya devam ediyim di mi 3-6 kilo arası yazıyor üstünde. ilk bebek olduğu için ne kadar gider hiç anlamıyorum.
canım 4 paket ilk etapta iyi gibi gerekirse sonra yine alırısn marketler çok nede olsa 2numara içinse sanırım 2 numarayı uzun süre kullanacağız herhalde 2-3 aylık olanakadar ama bellide olmaz kilo durumuna felan bakar 5 paket yeterli bittikçe alırsın yada 3 numaraya geçersin elinde kalmasındansa sonradan almak daha makul gibi:)

merhaba arkadaşlar,
ben de uzuuun badireler sonrası ilk tüp bebek denemesinde hamile kalanlardanım şükürler olsun. Geçen Cuma iki keseyi görerek heyecanımızı da ikiye katladık. Bu Cuma da inşallah kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. 5+6 günlüğüz bugün şimdilik benim hiçbir şikayetim yok.
öncelikle tebrik ederim güzle bi hamileleik geçirmeni dilerim ayrıca bi ara bize yaşadığın badireleri anlatırsın :))

İyi akşamlar kızlar........Ben geldim.önce ağrılarım için magnezyum ve kalsiyum verdi dr.Bu arada ikinci kuzumun bir cadı olduğunu öğrendim dr.iştede afranur geliyor dedi bir heyecanla,rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Sonrada şu cananın hep bahsettiği metroporta gittik biraz dolaştık,ama ben çok yorulmuşum hemen vurdum kafayı uyudum.Eşim saolsun çay demlemiş yanına birşeyler hazırlamış kaldırdı benide.
Artık çok zorlanıyorum kızlardaki gibi değilim eski performansım yok yani.
Hepinizi öptük teyzoşlar.

amanında amanınnn bi kız bi oğlan daha geliyomuşşş oh maşallah rüyanda 2 erkek görmüştün dimi yada eşinmi görmüştü boşa çıktı ki böylesi daha iki cinside tatmış olacaksın rabbim sağlıcakla kucağına versin işallah metroportta euromoda diye bi takı mağazası var ordan kendine kımızı kurdeleli taç bandana alabilirsin haberin olsun ben almıştım mesela :)

iyi geceler kızlar iki gündür bebişler kaka yapmamıştı zeytinyağı iki gündür veriyorum nihayet şimdi yaptılar çok şükür . bu arada benden daha kıdemli annelere sorum olcak benim bebekler 17 gün oldu kızlar 3 saatte bir hastanede hemşirelerin verdiği ölçüde birisi 60 cc birisi 75 cc mama yiyor normalmidir bu miktar acaba çok gelipde onun içinmi kabız oldu çocuklar gerçi mama değiştirdim oda yapmış olabilir dediler hero kulanılmış hastanede ben apdamil almıştım.

canım bizde 24 günlüğüz sütüm sonrası doymamışlarsa 75 cc veriyorum ek olarak bazen bittiyo bazen kalıyo ama süt yoksa o an direk öğün mama ise 110 cc yapıyorum bi kerede bitiremiyo bazen ama dinlene dinlene bitiriyo sen sütünü hiçmi vermiyosun ben mama hipp kullanıyorum dr onu verdi bize bizde kabızlık sorunu yok dün gün içinde hiç mıçmadılar ama gece ikiside doldurmuştu sırtlarına kadar .... bende mecbur yıkadım onları ve anladımki bizimkiler gece mıçıyo ama zeytinyağı işe yarıyo ay çok uzattım galiba kısacası bizde mama alıyoz ama kabızlık sorunumuz yok

ayy selam kızlar ben kötü bi gün geçiridm sabah 11 de kalktılar geceyi yazmıyorum bile inanın saat 2 ye kadar 1 sn uyumadılar ikisi kucağımda süt sağmaya gidmeiyorum ağlıyolar emmiyolarda
biri bari uyusa diğeirni anakucağına koyup yanıma alıcam gidip sit sağıcam yokk
ağladıkça sinirleirm bozuldu
eşimde okulda gezi varmış mevbur oraya gitmiş
kaldımmı yalnız
onlar ağladı ben ağladım
kendimi ilk defa bu kadar yalnız hissettim
bi eşim bi ben varmışım
o kadar kimsesizmişiz yani
bi yardım edenimiz yok öyle kimsesiz hissettim kendimi
sonra eşim geldi ama ben iki gözü iki çeşme ağlıyorum ağlamaktan konuşamıyorum hamilelik ve doğumdan sonra ilk defa ağlıyorum bu arada
neyin var diyo sinirleirm bozuk dedim
bebekleri veridm eline gittim süt sağdım
git kahvaltını yap dedi eşim sonrada çık dolaş dedi taksim şişli nereye gidersen dedi
ama benim üstümü değişecek halim yok hala ağlıyorum kimsesizliğime aslında kimsesiz değilim anam var babam kay kaynanam var görümcem var ama kimsesizmişim işte
yemek yedim salonda koltuğa kıvrıldım sadece uyumak istiyorum
eşim geldi yanıma hadi çık dolaş dedi çok ısrar etti yok dedim üstüme mont giyecek halim yok mutsuzum ama dolaşma havamdada değilim dedim sadece yatmak istiyorum dedim
o zaman yatağa geç dedi çocukları salona getirdi ben yatağıma yatıım yarım saat daha ağladıktan sonra uyumuşum 1 saat felan uyudum uynadığımda toplanmıştım ama
eşimde çocuklarla 1 saat daha uğraştıktan sonra uyutmuş
ya inanıyomusunuz 24 günlük bebekler 11 den 3 e kadar hiç uyumadan durdular 4 saat
artık onlarada ne oldu ise
off işte öyle
akşamda gene misafir geldi dün öğlen gene vardı offf bunada sinir oluyorum daha bu misafirler geçmiş olsuna gelenler bide sonra bebek görmeye gelecekler
neyse böyle işte

ayrıca kızlar sizinle doğumdan sonra olan bi kaç tecrübemi paylaşmak istiyorum
benim saçlarım yağlı kızlar mesela 2 gün banyo yapmasam 3. gün saçlar yağ içindedir ama şimdi saçlarım yağlanmıyo hatta yüzümde eskisinden az yağlanıyo bunu neye yoruyorum biliomusunuz vucudumdaki yağ sütüme geçiyo gibime gelio
bir ikinci tecrübem hani süt için onu ye bulgur ye humana süt çayı iç felan biryığın şey söylerler ya ben hepsini denedim
öncelikle şunu söyleyeyimben hergün sağdığım sütü saati ve miktarını not alıyorum bebeklerime günlük ne kadar anne sütü veriyorum diye takip ediyorum
ve bu takipten ne yesem sütüm çoğalır diyede dikkat ediyorum bulgurlu çorba pilav felan yedim humana içtim yeşillik yedim üüzm hoşafı kayısı hoşafı felan yedim ama hepsinde sütüm aynı dozda çıkıyo yani onları yediğim günle yemediğim gün arasında ki sütümde bi fark yok aynı
sütümün çok çıkdığı tek bi zaman var gece ve sabahları yani uyuyup uyandığımda yani dinlendiğim zamanlarda sütüm ortalama %50 artıyo kızlar mesela gün içinde 90 cc sağıyorum ya gece yada sbah sağdığımda 160 cc yi buluyo yada o gün az yoruldu isem sütüm çok çıkıyo
bunlar benim tecrübelerim paylaşmak istedim

ayy selam kızlar ben kötü bi gün geçiridm sabah 11 de kalktılar geceyi yazmıyorum bile inanın saat 2 ye kadar 1 sn uyumadılar ikisi kucağımda süt sağmaya gidmeiyorum ağlıyolar emmiyolarda
kaldımmı yalnız
onlar ağladı ben ağladım
bi eşim bi ben varmışım
sonra eşim geldi ama ben iki gözü iki çeşme ağlıyorum ağlamaktan konuşamıyorum hamilelik ve doğumdan sonra ilk defa ağlıyorum bu arada
git kahvaltını yap dedi eşim sonrada çık dolaş dedi taksim şişli nereye gidersen dedi
ama benim üstümü değişecek halim yok hala ağlıyorum kimsesizliğime aslında kimsesiz değilim anam var babam kay kaynanam var görümcem var ama kimsesizmişim işte
eşim geldi yanıma hadi çık dolaş dedi çok ısrar etti yok dedim üstüme mont giyecek halim yok mutsuzum ama dolaşma havamdada değilim dedim sadece yatmak istiyorum dedim
o zaman yatağa geç dedi çocukları salona getirdi ben yatağıma yatıım yarım saat daha ağladıktan sonra uyumuşum 1 saat felan uyudum uynadığımda toplanmıştım ama
ya inanıyomusunuz 24 günlük bebekler 11 den 3 e kadar hiç uyumadan durdular 4 saat
off işte öyle
akşamda gene misafir geldi dün öğlen gene vardı offf bunada sinir oluyorum daha bu misafirler geçmiş olsuna gelenler bide sonra bebek görmeye gelecekler
neyse böyle işte

canancım sinirlerin yıpranmış canım senin sakın salma kendini toparlayamassın sonra .
senin çok güçlü herşeyi kafaya takmayan biri oldugunu biliyorum.ama işte yakınında olupta zor zamanında uzak duruyorsa insanlar dagılıyor insanlar.
ayyyy valla dayanamıcam diyecegi kızım senin kayınvalide üst katta deyilmi hiçmi duymuyor bebişlerin sesini ayyy çatlıyacam paralayasım geliyor .ya benim berk gıg dese el dersin alt komşum gece 4-5 gelirdi ne oldu diye yok çok sinir oldum ya .
geçecek bu günler uykuları düzene girecek hatta ana niye bunlar uyanmadı diye nefeslerini dinliyeceksin başlarında .seni çok seviyorum hayatım sen güçlü birannesin kocaman öpüyorum seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kaldımmı yalnız
onlar ağladı ben ağladım
bi eşim bi ben varmışım
off işte öyle
neyse böyle işte

üzülme kuzum ya sabır,sütün azalır yapma,allahım nasıl kaynana bu ya oda evlat sahibi insan düşünür bu kız bütn gün yanlız başına ne yapar diye,valla sinirden söyleyecek kelime bulamıyorum, :oklava::oklava:

kızlar simdi telefondan girdim nete..cok sukur iyiyiz,simdilik bi sıkıntımız yok..bugun kısmetse taburcu olacagız..arayan soran dualarını esirgemeyen herkesten allah razı olsun..her aradıgınızda cvp veremedim kusuram bakmadınız insallah..sadece sunu bilin agladıklarında koynunuza gelip sustuklarını gormek herseye degermis..

kızlar simdi telefondan girdim nete..cok sukur iyiyiz,simdilik bi sıkıntımız yok..bugun kısmetse taburcu olacagız..arayan soran dualarını esirgemeyen herkesten allah razı olsun..her aradıgınızda cvp veremedim kusuram bakmadınız insallah..sadece sunu bilin agladıklarında koynunuza gelip sustuklarını gormek herseye degermis..

günaydın hatunlar................ ne güzel burçin evine gidiyor...bizde hayırlısıyla kurtulup evimize gelsek inşallah..........

arkadaşlar günaydın,
ne güzel doğuranlar, doğuma yaklaşanlar darısı başımıza. ben daha yolun çok başındayım henüz 7. haftadayız. karnım başlarda daha şişti şimdi biraz indi gibi, bir de ben kalp atışı duyamamaktan çok korkuyorum, hala her tuvalete girdiimde kanama olur mu diye tedirgin oluyorum. ne zaman insan kendini daha bi güvende, daha bi hamile hissedebiliyor. kan testi yapıldı,ikiye katlar mı dedik, katladı kese görünür mü dedik, göründü şimdi kalp atar mı, ikisi de yola devam eder mi? ben mi tuhafım sizde mi böyleydiniz?

][table="head"]|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|

01|Flavius|10.Ara.08| haber alamadık:Saruboceq:|
02|mimoza|11.Ara.08|haber alamadık:Saruboceq:|
03|Hymarry| 09.Oca.09|ıki kızımız oldu:nazar::nazar:|
04|ıkizlemiz|17.Oca.09|haber alamadık:Saruboceq:|
05|Bebiş istiyoruz|20.Oca.09|iki kartalımız oldu:nazar::nazar:|
06|Pamukşeker|03.Şub.09|iki tombalağımız oldu:nazar::nazar:|
07|kinder|09.Şub.09|haber alamadık:Saruboceq:|
08|incisu|20.Şub.09|haber alamadık
09|Nevra_t|26.Şub.09|22 Ekim 09 iki oğlan
10|penses|26.Şub.09|haber alamadık
11|hazanx|1.Mar.09|haber alamadık
12|kaswa|06.Mar.09|20 kasım09 birkız bir oğlan
13|Egeli|08.Mar.09|21 kasım09 birkız bir oğlan
14|sadecebu|10.Mar.09|haber alamadık
15|wavy|10.Mar.09|14 kasım09 iki kısçe
16|çekirgeler|11.Mar.09|26 kasım 2009
17|canbebek|14.Mar.09|26 kasım 2009
18|artemissia|21.Mar.09|haber alamadık
19|umudumol|04.Nis.09|haber alamdık
20|kevser|07.Nis.09|13 Aralık09iki kısçe
21|umudumsun|09.Nis.09|23 aralık 09
22|claire|15.Nis.09|28aralık09
23|özge|26.Nis.09|23 kasım 09
24|Canan|20.May.|23.01.2010 bir kız bir erkek
25|burcinn|28.May.09|15.02.10 bir erkek bir kız
26|erolcan|02.Haz.09|
27|zuzum|03.Haz.09|
28|biv| 03.Haz.09|30.01.10bir kız bir erkek
29|selinius|15.Haz.09|
30|Kayra|16.Haz.09|
31|alaina|25.Haz.09|25.01.10
31|nisan-nur|28.Haz.09|
32|zuzu|30.Haz.09|
34|vil|06.Tem.09|
35|MeDıNe|03.Ağu.09|
36|Rose|08.Ağu.09|
37 |Doudou|11.Ağu.09|
38|siber|16.Ağu.09|
39|geranimo|22.Ağu.09|
40|nero-ka|24.Ağu.09|
41|eylül|10.Eyl.09|
42|nefes|21.Eyl.09|
[FONT=Calibri)]43|[/FONT]Artvinli|10.eki.09|
[FONT=Calibri)]44|[/FONT]liyadora|17.eki.09|
[/table][/QUOTE][/QUOTE]

sıra beniiiiim kimse sırama geçmesin.................... benden sonra nisan zuzu ve vil varrrrr

Back