Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nero cnm ödemeler en az şekilde olabilecek bişii yap kızz fazla olursa eşimm yokk olmaz derrr
canım 4 paket ilk etapta iyi gibi gerekirse sonra yine alırısn marketler çok nede olsa 2numara içinse sanırım 2 numarayı uzun süre kullanacağız herhalde 2-3 aylık olanakadar ama bellide olmaz kilo durumuna felan bakar 5 paket yeterli bittikçe alırsın yada 3 numaraya geçersin elinde kalmasındansa sonradan almak daha makul gibi:)canancım saol 1 numaradan alıyım mı diye tereddüt etmiştim. 4 paket alırım bi de 2 numara var ya ondan 5 paket aldım daha aalmaya devam ediyim di mi 3-6 kilo arası yazıyor üstünde. ilk bebek olduğu için ne kadar gider hiç anlamıyorum.
öncelikle tebrik ederim güzle bi hamileleik geçirmeni dilerim ayrıca bi ara bize yaşadığın badireleri anlatırsın :))merhaba arkadaşlar,
ben de uzuuun badireler sonrası ilk tüp bebek denemesinde hamile kalanlardanım şükürler olsun. Geçen Cuma iki keseyi görerek heyecanımızı da ikiye katladık. Bu Cuma da inşallah kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. 5+6 günlüğüz bugün şimdilik benim hiçbir şikayetim yok.
İyi akşamlar kızlar........Ben geldim.önce ağrılarım için magnezyum ve kalsiyum verdi dr.Bu arada ikinci kuzumun bir cadı olduğunu öğrendim dr.iştede afranur geliyor dedi bir heyecanla,rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Sonrada şu cananın hep bahsettiği metroporta gittik biraz dolaştık,ama ben çok yorulmuşum hemen vurdum kafayı uyudum.Eşim saolsun çay demlemiş yanına birşeyler hazırlamış kaldırdı benide.
Artık çok zorlanıyorum kızlardaki gibi değilim eski performansım yok yani.
Hepinizi öptük teyzoşlar.
iyi geceler kızlar iki gündür bebişler kaka yapmamıştı zeytinyağı iki gündür veriyorum nihayet şimdi yaptılar çok şükür . bu arada benden daha kıdemli annelere sorum olcak benim bebekler 17 gün oldu kızlar 3 saatte bir hastanede hemşirelerin verdiği ölçüde birisi 60 cc birisi 75 cc mama yiyor normalmidir bu miktar acaba çok gelipde onun içinmi kabız oldu çocuklar gerçi mama değiştirdim oda yapmış olabilir dediler hero kulanılmış hastanede ben apdamil almıştım.
ayy selam kızlar ben kötü bi gün geçiridm sabah 11 de kalktılar geceyi yazmıyorum bile inanın saat 2 ye kadar 1 sn uyumadılar ikisi kucağımda süt sağmaya gidmeiyorum ağlıyolar emmiyolarda
biri bari uyusa diğeirni anakucağına koyup yanıma alıcam gidip sit sağıcam yokk
ağladıkça sinirleirm bozuldu
eşimde okulda gezi varmış mevbur oraya gitmiş
kaldımmı yalnız
onlar ağladı ben ağladım
kendimi ilk defa bu kadar yalnız hissettim
bi eşim bi ben varmışım
o kadar kimsesizmişiz yani
bi yardım edenimiz yok öyle kimsesiz hissettim kendimi
sonra eşim geldi ama ben iki gözü iki çeşme ağlıyorum ağlamaktan konuşamıyorum hamilelik ve doğumdan sonra ilk defa ağlıyorum bu arada
neyin var diyo sinirleirm bozuk dedim
bebekleri veridm eline gittim süt sağdım
git kahvaltını yap dedi eşim sonrada çık dolaş dedi taksim şişli nereye gidersen dedi
ama benim üstümü değişecek halim yok hala ağlıyorum kimsesizliğime aslında kimsesiz değilim anam var babam kay kaynanam var görümcem var ama kimsesizmişim işte
yemek yedim salonda koltuğa kıvrıldım sadece uyumak istiyorum
eşim geldi yanıma hadi çık dolaş dedi çok ısrar etti yok dedim üstüme mont giyecek halim yok mutsuzum ama dolaşma havamdada değilim dedim sadece yatmak istiyorum dedim
o zaman yatağa geç dedi çocukları salona getirdi ben yatağıma yatıım yarım saat daha ağladıktan sonra uyumuşum 1 saat felan uyudum uynadığımda toplanmıştım ama
eşimde çocuklarla 1 saat daha uğraştıktan sonra uyutmuş
ya inanıyomusunuz 24 günlük bebekler 11 den 3 e kadar hiç uyumadan durdular 4 saat
artık onlarada ne oldu ise
off işte öyle
akşamda gene misafir geldi dün öğlen gene vardı offf bunada sinir oluyorum daha bu misafirler geçmiş olsuna gelenler bide sonra bebek görmeye gelecekler
neyse böyle işte
ayy selam kızlar ben kötü bi gün geçiridm sabah 11 de kalktılar geceyi yazmıyorum bile inanın saat 2 ye kadar 1 sn uyumadılar ikisi kucağımda süt sağmaya gidmeiyorum ağlıyolar emmiyolarda
biri bari uyusa diğeirni anakucağına koyup yanıma alıcam gidip sit sağıcam yokk
ağladıkça sinirleirm bozuldu
eşimde okulda gezi varmış mevbur oraya gitmiş
kaldımmı yalnız
onlar ağladı ben ağladım
kendimi ilk defa bu kadar yalnız hissettim
bi eşim bi ben varmışım
o kadar kimsesizmişiz yani
bi yardım edenimiz yok öyle kimsesiz hissettim kendimi
sonra eşim geldi ama ben iki gözü iki çeşme ağlıyorum ağlamaktan konuşamıyorum hamilelik ve doğumdan sonra ilk defa ağlıyorum bu arada
neyin var diyo sinirleirm bozuk dedim
bebekleri veridm eline gittim süt sağdım
git kahvaltını yap dedi eşim sonrada çık dolaş dedi taksim şişli nereye gidersen dedi
ama benim üstümü değişecek halim yok hala ağlıyorum kimsesizliğime aslında kimsesiz değilim anam var babam kay kaynanam var görümcem var ama kimsesizmişim işte
yemek yedim salonda koltuğa kıvrıldım sadece uyumak istiyorum
eşim geldi yanıma hadi çık dolaş dedi çok ısrar etti yok dedim üstüme mont giyecek halim yok mutsuzum ama dolaşma havamdada değilim dedim sadece yatmak istiyorum dedim
o zaman yatağa geç dedi çocukları salona getirdi ben yatağıma yatıım yarım saat daha ağladıktan sonra uyumuşum 1 saat felan uyudum uynadığımda toplanmıştım ama
eşimde çocuklarla 1 saat daha uğraştıktan sonra uyutmuş
ya inanıyomusunuz 24 günlük bebekler 11 den 3 e kadar hiç uyumadan durdular 4 saat
artık onlarada ne oldu ise
off işte öyle
akşamda gene misafir geldi dün öğlen gene vardı offf bunada sinir oluyorum daha bu misafirler geçmiş olsuna gelenler bide sonra bebek görmeye gelecekler
neyse böyle işte