Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

amin canım inşallah daha beterleri olmasın inşallah . sen hiç bi vitaminini içmiyomusun yanma yapıyo derken idrarda mı canım.

eylülcüa midemde yanma yapıyor sonrada midedede bulantısı 45 dakika banyoda sürünüyorum korkuma içmiyorum valla ilk hamileligimdede içmemiştim şükür tahlillerim hep iyi çıkıyordu benim proteinle kan seviyem bayagı yüksek .ama bunlar ikiz daha çok alıyorlar benden başka ilaç ver diyorum onuda vermiyor içeceksin diyor bakalım yarın ne diyecek.

burçin tebrikler canım,Allah size sağlıklı,Hayırlı ömürler versin ınşallah.

merhaba arkadaşlar,
ben de uzuuun badireler sonrası ilk tüp bebek denemesinde hamile kalanlardanım şükürler olsun. Geçen Cuma iki keseyi görerek heyecanımızı da ikiye katladık. Bu Cuma da inşallah kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. 5+6 günlüğüz bugün şimdilik benim hiçbir şikayetim yok.

tebrikler hayatım .allahım sağlıkla zamanında kucagına almayı nasipetsin .şimdi senin bol bol istirahatedecegin günler dikkatet canım kendinede bebişlerinede . allaha emanetolun

kızlar sizw iyi muhabbetler .ben bir duş alayım izmir bugün güneş içinde tam gezmelik biraz ayaklarımı açayım beni gezdirecek kimsede yok bugün .kendi başımın çaresine bakayım artık kocaman öpüyorum hepinizi .
kayraaaaaaaaaaaaa valla yine kayıpsın selam verip kaçıyorsun biyerlere gitme sakınnnnnnnn sıra sende diye.allaha emanetol canımmmmm

ya bende dus almak ıstıorum ama korkuorum off noclak bnm bu halım cok agır gecıo hamılelıgımıntadına varamorum ne zmaan bıtecek bu cılem ne zqaman hamılelıgımı yasamaya baslıcam

merhaba arkadaşlar,
ben de uzuuun badireler sonrası ilk tüp bebek denemesinde hamile kalanlardanım şükürler olsun. Geçen Cuma iki keseyi görerek heyecanımızı da ikiye katladık. Bu Cuma da inşallah kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. 5+6 günlüğüz bugün şimdilik benim hiçbir şikayetim yok.

cnm hayırlı olsun bebişlerin inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin,,,,

valla kımse yok kız yanımda daıre 3 uncu katta asansorde yok allaha emanetz napalım

sen çok dikkat et kötü hissedince hemn otur merdivenlere,,,,

kızlar sizw iyi muhabbetler .ben bir duş alayım izmir bugün güneş içinde tam gezmelik biraz ayaklarımı açayım beni gezdirecek kimsede yok bugün .kendi başımın çaresine bakayım artık kocaman öpüyorum hepinizi .
kayraaaaaaaaaaaaa valla yine kayıpsın selam verip kaçıyorsun biyerlere gitme sakınnnnnnnn sıra sende diye.allaha emanetol canımmmmm

gez anacığım gez bizim yerimizede gez,benimde işyeri nişantaşında ben her dışarı çıkışımda bişey alıyorum valla kocm yakında eve sokmayacak benisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sen kaçıncı haftadasın dalin, halsizlik falan mı var, neden duştan korkuyorsun?

11 haftalıgım ama cok agır gecıo hamılelıgım halsıslık yorgunluk ozellıkle tansıyon benı mahvedıo ne zaman dusa gırsem bı tansıyonum dusuo ewdede kımse yok dusup kalırım kafaı betona vururum bıyerımı kkırarım dıe korkuorum bu basım resmen savruluo gece uykumdan edıo benı bas donmesı tansıyon dusuklugu

11 haftalıgım ama cok agır gecıo hamılelıgım halsıslık yorgunluk ozellıkle tansıyon benı mahvedıo ne zaman dusa gırsem bı tansıyonum dusuo ewdede kımse yok dusup kalırım kafaı betona vururum bıyerımı kkırarım dıe korkuorum bu basım resmen savruluo gece uykumdan edıo benı bas donmesı tansıyon dusuklugu

biraz daha tuzu artırsan, hipotansiyonu azaltır, bir de ılık dış sıcak duşa göre daha rahat ettirir diye düşünüyorum canım.

Ben de 6. haftanın sonundayım, ikiz gebelik. Şimdilik bir sıkıntım yok, sadece canım durrmadan acı bişeyler yemek istiyor.

Ben de 6. haftanın sonundayım, ikiz gebelik. Şimdilik bir sıkıntım yok, sadece canım durrmadan acı bişeyler yemek istiyor.
bnmde baharatlıbıseyler yemek ıstıor canım benım kocamda hergun unutuyo getırmeyı bugun soledım almadan ewe sakın gelme dıe avucuna yazdı ole gıttı :):):) bıde ye eksıyı cıkar ayseyı derlerya :Dsüprizzzzz:dance:

Ben de hemen hemen hergun kısır, etsiz çiğköfte, mercimekli köfte yapıyorum kendime. Bir de durmadan canim lahmacun, acılı adana filan istiyor. Çocuklar sanırım uzun hava söyleyerek çıkacaklar.

Ben de hemen hemen hergun kısır, etsiz çiğköfte, mercimekli köfte yapıyorum kendime. Bir de durmadan canim lahmacun, acılı adana filan istiyor. Çocuklar sanırım uzun hava söyleyerek çıkacaklar.

aynı bende sneın gıbıyım hele lahmacuna dayanaıorum baharatlı acılı seylere hyr dıyemıorum 24 saat yemek ıstıyorumnasıl bıseyse cok gzuel bısey sengözlerimebaksanab

aynı bende sneın gıbıyım hele lahmacuna dayanaıorum baharatlı acılı seylere hyr dıyemıorum 24 saat yemek ıstıyorumnasıl bıseyse cok gzuel bısey sengözlerimebaksanab

O zaman sen benden önde olduğuna göre, seninkilerin cinsiyeti belli olunca ben de tahmin yürütebilirim :p

Herkese merhaba.sizler kadar çok forumu takip edemiyorum.bu yüzden foruma girip şöyle bir geçmişe bakayım dediğimde sayfalar dolusu yazı oluyor başım dönüyor,kiminin kayınvalidesi,kiminin eşi,kiminin kontrolü,kiminin çocuğu..hak verirsiniz ki sizi sizin gibi tanımadığım için pek birşey anlayamıyorum:uhm: ama heyecanlarımızın ortak olması beni mutlu ediyor ve yalnız olmadığımı anlıyorum.o yüzden iyi ki burdasınıza.s.
sevgili nefes videolar harika görünüyor.1.videoyu biraz izledim ama akşama eşimle izlemek istiyorum.bu harika paylaşımın için teşekkür ederim.

Herkese merhaba.sizler kadar çok forumu takip edemiyorum.bu yüzden foruma girip şöyle bir geçmişe bakayım dediğimde sayfalar dolusu yazı oluyor başım dönüyor,kiminin kayınvalidesi,kiminin eşi,kiminin kontrolü,kiminin çocuğu..hak verirsiniz ki sizi sizin gibi tanımadığım için pek birşey anlayamıyorum:uhm: ama heyecanlarımızın ortak olması beni mutlu ediyor ve yalnız olmadığımı anlıyorum.o yüzden iyi ki burdasınıza.s.
sevgili nefes videolar harika görünüyor.1.videoyu biraz izledim ama akşama eşimle izlemek istiyorum.bu harika paylaşımın için teşekkür ederim.

canım ya su dedıgınız vıdeonun lınkını yazarmısın bende ızleyeyım

merhabalar ben geldim kontrol güzel geçti...doktor amcamız iiyi dedi iştahsızlık varmı dedi evet dedim ama iki diş geliyor...onlarda gelirse 6 dişimiz olacak.....hava çok güzel gezmelik yani...
ama gezemeden geldik...ananemizde hastanede bekledi bizi ömüşü gördü gitti
gitmeden ıspanağımıda yıkadım pişirdim gittim...yemek hazır aksama yanına bişi yapacam tamamdır..

Back