Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar simdi telefondan girdim nete..cok sukur iyiyiz,simdilik bi sıkıntımız yok..bugun kısmetse taburcu olacagız..arayan soran dualarını esirgemeyen herkesten allah razı olsun..her aradıgınızda cvp veremedim kusuram bakmadınız insallah..sadece sunu bilin agladıklarında koynunuza gelip sustuklarını gormek herseye degermis..

burçin geçmiş olsun Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına inşallah

canan canım sıkma canını bu günlerde geçecek sen kuzularına lazımsın sıkma canını neden yalnız hissediyorsun kendini öncelikle Allah var sonrada kuzuların var Allahım kolaylık versin canım

yeni gelenler hoşgeldiniz hepinizde

selamlaaaaaar geberdim bugün yorgunluktan sabahın 8 inden 3 lere kadar hastanedeydim bugun 100 lük yükleeme yapıldı ve yüksek çıktı dr dahiliye ve endokrinolojiye yönlendirdi yarın ona gidicem bakalım ne dicek keyfim yok canım sıkıldı yaa neler sölicek bakalım yarın o insülin filan umarım gerek kalmaz

geranimo cnm sonucunn ne olduğunu söylemedi cnm seni endokrinolojiye yolladılar
sanırım tsh larda sorun var

canancım sinirlerin yıpranmış canım senin sakın salma kendini toparlayamassın sonra .
senin çok güçlü herşeyi kafaya takmayan biri oldugunu biliyorum.ama işte yakınında olupta zor zamanında uzak duruyorsa insanlar dagılıyor insanlar.
ayyyy valla dayanamıcam diyecegi kızım senin kayınvalide üst katta deyilmi hiçmi duymuyor bebişlerin sesini ayyy çatlıyacam paralayasım geliyor .ya benim berk gıg dese el dersin alt komşum gece 4-5 gelirdi ne oldu diye yok çok sinir oldum ya .
geçecek bu günler uykuları düzene girecek hatta ana niye bunlar uyanmadı diye nefeslerini dinliyeceksin başlarında .seni çok seviyorum hayatım sen güçlü birannesin kocaman öpüyorum seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim evet güçlü bi kadınım bununda üstesinden gelicem bu zor görevi başarıcam buna inanıyorum kaynanam üst katta evet o ykuya daldımı kimseyi duymaz anca sevmeden sevmeye iner aşağı ne diyimcanım keser döner sap döner gün gelir hesap döner
canan ne ara kapattın kuzum msn yi iki çift lafım vardı edecektim
zamanlama hatası kuzu bende kimsecikler yok diye kapattım seni gördüm ama dedim başında değil herhaldeolsa yazardı dedim
üzülme kuzum ya sabır,sütün azalır yapma,allahım nasıl kaynana bu ya oda evlat sahibi insan düşünür bu kız bütn gün yanlız başına ne yapar diye,valla sinirden söyleyecek kelime bulamıyorum, :oklava::oklava:
haklısın vallaha bugün sütüm çok az çıktı dünden ötürü ya kaynana kendi çapında yardım etmeye çalışıyo bazı ama yardım etmesi bile zulum çocukların kulağı dibinde götünden çıkan ..oku yiyeyim diye bağırabara seviyo ve sürekli ağzı açık olarak öksürüyo çocukların yüzüde dahi ben onları gözümden sakınıyorum yani artık yardımbile istemiyorum desem yeridir

herkese günaydınnnn

burcin eve geliyomussun süper canım

canancım yorgunluk tabi sinirleri hırpalıyor iki bebek hic kolay değil...ama sabır kuşum onlarda yeni hayatlarına adapte olmaya calısıyor...ağlamanda iyi olmus bence en iyi desarj yöntemi...allah kolaylıklar versin arkadasım....

kayracım sıra sende artık..süper haftanda güzel.hayırlısı insallah seninde mutlu haberlerini alıcaz kısa zaman sonra..sonra sırada biz varızzzz...cok büyük bi süpriz olmazsa arkandayız.....

ağladım uyudum açıldım:)))
bu arada canancım tecrübelerinden yararlandım yani canım..ben tam bi tecrübesiz anne adayı olarak sadece deli cesaretim var ben yaparım diye...bi de yazdıklarınızı okuyorum..rabbim bebelerimede sabır versin kim bilir ne acemilikler yasıcaz beraber.......insalllaaahhhh

canım ne demek ya bunun için burdayız herkes yaşadıklarını tecrübelerini bilgilerini paylaşıyo ve çok güzel oluyo burda sürekli bişiler öğreniyoruz sende kendi tecrübelerini yaz canım yeni hamişler faydalansın doğumdan sonrada yaz ama olurmuuu

canan canım sıkma canını bu günlerde geçecek sen kuzularına lazımsın sıkma canını neden yalnız hissediyorsun kendini öncelikle Allah var sonrada kuzuların var Allahım kolaylık versin canım

işte kimsesiz hissediyo insan kendini tuvalete gidemiyosun ya bazen elimi yüzümü yıkayamıorum inan sadece ellerimi yıkamakla yetiniyorum oda çocuklara dokunuyorum diye

canancım ilk doğum zamanları bu uykusuzluk ve yetemezliğin verdiği çaresizlik bir süre artarak devam ediyor malesef,
kolaylıklar ve sabır diliyorum canım benim..
ayırca sütün çoğaldığı geceleri ve uyku zamanları bu çok net evet;ama uykuya ve dinlenmeye zamanın kalmadığı için bu gibi şeyleri tavsiye ediyorlar canım bu da var..

burçinim hoşgeldin canım,sana da kolaylıklar diliyorum bitanemm,
senin bebişler de Hymarry teyzesiyle aynı gün doğdular,hayatları da en az onun kadar güzel olsun inşallah..

biv canım öncelikle bebeklerin hayırlı uğurlu sağlıklı olsunlar bitanem,
ben bu ara yoğunluktan pek takılamıyordum,yeni görüyorum kusura bakma,
ölçü normal canım,ama mamayı kutunun üzerinde yazdığı miktarda koyuyorsun değil mi aynen,yani her 30cc ye bir ölçü,
ben de halen ek gıdalar da olmak üzere Aptamil kullandım,kullanıyorum,kabızlık hiç yaşamadık biz de,
kaswacığıma katılıyorum ben de,bünyeden bünyeye değişir canım..

evet canım haklısın belkide sen hala humanaya devam ediyomusunn

geranimo cnm sonucunn ne olduğunu söylemedi cnm seni endokrinolojiye yolladılar
sanırım tsh larda sorun var

yok dırımcım ya tsh a bakılmadı şeker yüklemesi yapıldı 3 saatlik 3 ölçüm yapıldı onlar normal değerlerin stünde çıktı dr umda dahiliye endokrinoloji uzmanna gitmen gerek o seni daha iyi yönlendiriccek onunla paslaşıcaz beraber hareket edicez falan gibi konuştu olay diabet sadece tsh la ilgili bi durum değil yani canım

ben bakıyom bakıyomm ama ne slm veren var nede yazdıklarıma bakan
karar verdim sadece bakacağım...bu bir sitem gerçek üzgünüm:delphin:

KAYRA CANIMM. inanırmısın nerdeyse 1 saatten fazla sayfa açık ama ne okuyabildim ne yazabildim. şimdi kuş uykusuna daldılar da anca yazıyorum canım. ,
az kaldı sana da sıra sende asıl kaptırma sıranı:)))

yavrularıma gelince cerenim enfeksiyon olmuş nasıl oldu anlayamadım. poposunu ılık sularla temizliyorum kaka yaparsa önce temizliyor sonra yıkıyorum ama yinede enfeksiyon kapmış canı yandıkç.a canım yanıyor. bugün doktor sadece alt gtemizliğinden değil sudanda kapabilir dedi. hemen içtiğimiz suları değiştirdik. bakalım cuma idrar kültürü sonucunu alıcaz ona göre iğneye başlıcaz sanırım:(( off çok zor yavrunun hasta olması çookkk...

kızlar merhaba herkese...Bu akşam kuzularımın biberonlarını ve emziklerini aldık..Dr brown aldık şimdilik 1er tane aldık ihtiyaç olursa alırız artık ..er tane de emzik aldık ne olur nolmaz die...Yenidoğan bezide aldık 2 paket daha ne kaldı die düşünüyorum...Ha bitek krem şampuan vs. kaldı onda da kararsız kaldık ne alsakki die....Bizden böle kuzularımda artık iice büyüdüler sanırım şıkıştırıyolar midemi kasıklarımı :) haftaya doktor teyzemize gidicez bakalım ne kadar olmuş minik kelebeklerimm....Sizler nasılsınız

ewt kayracım ya şaka maka sıraya girdik bu günleri bende görürmüyüm die düşünürdüm hep ilk geldiğimde rabbim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş...

dırımcımmm sitem etme elimden geldiğince ben şahsen slm vermeye çalışıyorum gündüz işte olunca akşamda yığılıp klasıyorum izne ayrılınca daha çok burda olucam inş...

wavycim geçmiş olsun üzülme geçer tez zamanda inş...Üzülme demek kolay diceksin şimdi biliyorum ama...

ben bakıyom bakıyomm ama ne slm veren var nede yazdıklarıma bakan
karar verdim sadece bakacağım...bu bir sitem gerçek üzgünüm:delphin:

kızma dırımım yaaaaa..... zaten bizim kızlardan gelen az oluyor...yeni arkadaşlarada tam adapte olmadık sanırım.....hele birde herkes benim gibiyse..... ben tamamen yaacak şey olmadığından takılıyorum...çünkü yatamıyorum oturamıyorum...gezemiyorum...çooook zordayım çoook

KAYRA CANIMM. inanırmısın nerdeyse 1 saatten fazla sayfa açık ama ne okuyabildim ne yazabildim. şimdi kuş uykusuna daldılar da anca yazıyorum canım. ,
az kaldı sana da sıra sende asıl kaptırma sıranı:)))

yavrularıma gelince cerenim enfeksiyon olmuş nasıl oldu anlayamadım. poposunu ılık sularla temizliyorum kaka yaparsa önce temizliyor sonra yıkıyorum ama yinede enfeksiyon kapmış canı yandıkç.a canım yanıyor. bugün doktor sadece alt gtemizliğinden değil sudanda kapabilir dedi. hemen içtiğimiz suları değiştirdik. bakalım cuma idrar kültürü sonucunu alıcaz ona göre iğneye başlıcaz sanırım:(( off çok zor yavrunun hasta olması çookkk...

canım yaaaa. geçmiş olsun............enfeksiyon için çok erken aslında....... ama su önemli bizim eskişehirde kalabak suyu var...koca eskişehirli hep onu içer..burda çeşmeden gelen suyla yemek bile yapılmaz...hep kalabk kullanılır... belediyenin bir sürü arabası var her mahallenin sucusu ayrı ...hergün sokak sokak geçerler bizde suyumuzu alırız.... yüzyılların suyu bizim aileye yaramıyor.... hemen enfeksiyon kapıyoruz... erikli alıyoruz o nedenle.... sanki anamızın evindede erikli içerdik......

kızlar merhaba herkese...Bu akşam kuzularımın biberonlarını ve emziklerini aldık..Dr brown aldık şimdilik 1er tane aldık ihtiyaç olursa alırız artık ..er tane de emzik aldık ne olur nolmaz die...Yenidoğan bezide aldık 2 paket daha ne kaldı die düşünüyorum...Ha bitek krem şampuan vs. kaldı onda da kararsız kaldık ne alsakki die....Bizden böle kuzularımda artık iice büyüdüler sanırım şıkıştırıyolar midemi kasıklarımı :) haftaya doktor teyzemize gidicez bakalım ne kadar olmuş minik kelebeklerimm....Sizler nasılsınız

canım maşallah sana 33. haftandasın hala dışarı çıkıp bişiler alabiliyosun güzel vallaha
ama artık alışverişini bitir heran herşey olabilir biliyosun biz ikiziz
kozmetikte en iyisi sebamed gibi ama biraz pahalı
benim tercihim chıcco oldu daha doğurusu çantalı seti vardı ondan aldım 2 pakette cansın babynin setini aldım ikisindede memnunumm

dirim kuzumm sana ilgisiz olurmuyuz sen diplomasız doktorumuzsun bizim eskiden topik kalabalıktı ama herkes doğum yaptı ve çoğu giremiyo yada girip bakıp aniden çıkmak zorunda kalıyolar çocuklar felan uyanınca eee herkes gitti yeni gelende olmadı gelenler merhaba deyip kaçtılar hep yani eskiler gidince yenide gelmeyince topik zayıf kaldı

seni seviyoruzzz lütfen böyle düşünmeee
senineksikliğin burda herzaman hissedilmiştirrra.s.a.s.a.s.:asigim::asigim:

Back