Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar napıosunuz bugn 100 lük şeker için hast. gittim gittiğim gibide geldim o gün kimse bana aç gel demedi bende güzel kahvaltımı edip gittim vede döndüm yarın tekrar gidicem acayip sırtım ağrıyo şimdi aytıcam ama nefes canım mutlaka konuşulanlardan bana bahset canım söylediğim gibi yardımcı olmaya çalışırım sana elimden geldiğince istersen faceten ekle beni ordada konuşuruz oğluşun özel okulda sanırım dimi canım senin

merhabalar ben geldim kontrol güzel geçti...doktor amcamız iiyi dedi iştahsızlık varmı dedi evet dedim ama iki diş geliyor...onlarda gelirse 6 dişimiz olacak.....hava çok güzel gezmelik yani...
ama gezemeden geldik...ananemizde hastanede bekledi bizi ömüşü gördü gitti
gitmeden ıspanağımıda yıkadım pişirdim gittim...yemek hazır aksama yanına bişi yapacam tamamdır..

ohohohzemuszemuszemuszemus maşallah paşanın iyi olmasına çok sevindm şekerim

selam kızlar napıosunuz bugn 100 lük şeker için hast. gittim gittiğim gibide geldim o gün kimse bana aç gel demedi bende güzel kahvaltımı edip gittim vede döndüm yarın tekrar gidicem acayip sırtım ağrıyo şimdi aytıcam ama nefes canım mutlaka konuşulanlardan bana bahset canım söylediğim gibi yardımcı olmaya çalışırım sana elimden geldiğince istersen faceten ekle beni ordada konuşuruz oğluşun özel okulda sanırım dimi canım senin

hastanelerde söylemiyolar cnm aç veya tok gel diye müneccimiz ya biz bilmemiz gerek 4 kez kan verileck yanlızmı gidicn belki fena olursun aç olunca cnm

İyi akşamlar kızlar........Ben geldim.önce ağrılarım için magnezyum ve kalsiyum verdi dr.Bu arada ikinci kuzumun bir cadı olduğunu öğrendim dr.iştede afranur geliyor dedi bir heyecanla,rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Sonrada şu cananın hep bahsettiği metroporta gittik biraz dolaştık,ama ben çok yorulmuşum hemen vurdum kafayı uyudum.Eşim saolsun çay demlemiş yanına birşeyler hazırlamış kaldırdı benide.
Artık çok zorlanıyorum kızlardaki gibi değilim eski performansım yok yani.
Hepinizi öptük teyzoşlar.

ne_ro_ka canım kusura bakma şimdi gördüm selamını.
Ayak ağrılarım dışında çok iyiyim canım bu günümüze şükür.
Evet teyzesi bir oğlum ve kızım olacak rabbimin izniyle.

İyi akşamlar kızlar........Ben geldim.önce ağrılarım için magnezyum ve kalsiyum verdi dr.Bu arada ikinci kuzumun bir cadı olduğunu öğrendim dr.iştede afranur geliyor dedi bir heyecanla,rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Sonrada şu cananın hep bahsettiği metroporta gittik biraz dolaştık,ama ben çok yorulmuşum hemen vurdum kafayı uyudum.Eşim saolsun çay demlemiş yanına birşeyler hazırlamış kaldırdı benide.

cnm benim çokkkk sevindim yaaaaaaaaa
süperrrrr.....sen şimdi nereye gidiyon cnm
hadi hayırlı olsunn

cnm benim çokkkk sevindim yaaaaaaaaa
süperrrrr.....sen şimdi nereye gidiyon cnm
hadi hayırlı olsunn

Canım çok saolasın teyzesi,valla bizde sevindik canım.İnşallah çok sağlıklı olurlar canım ya.
Canım ben medikal parka gidiyorum nevin hn.ondada doğuracam kısmetse.,
Bugün sizin oralardaydık yani,ama sizi yine göremedik.kaydirigubbakcemile3
Dırım kız kızımı senin ömere alsana,her geç gün dahada bir yakışıklık oluyor senin oğlan.
:nazar::nazar::nazar:

Canım çok saolasın teyzesi,valla bizde sevindik canım.İnşallah çok sağlıklı olurlar canım ya.
Dırım kız kızımı senin ömere alsana,her geç gün dahada bir yakışıklık oluyor senin oğlan.

ohhhhhh süper yaaa raabim hayırlısı ile taşımak doğurmak nasip etsinn

heeeee ömer konusuna gelince sen hele bi doğurrr bakalımmmsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

ne_ro_ka canım kusura bakma şimdi gördüm selamını.
Ayak ağrılarım dışında çok iyiyim canım bu günümüze şükür.
Evet teyzesi bir oğlum ve kızım olacak rabbimin izniyle.

inşallah cnm inşallah,yerim onları ben kuzular,,,

bende medikal parka gidiyorum cnm senin dr tüp bebek bölümünde mi

inşallah cnm inşallah,yerim onları ben kuzular,,,

bende medikal parka gidiyorum cnm senin dr tüp bebek bölümünde mi

Canım ben bahçelievler medikale gidiyorum.
Yok canım tüp bebek bölümünde değil,kadın doğumcu nevin hnm.
Birde bugün hast.gittiğimizde 1.katta olan kadın doğum yoktu,orası sadece tüp bebek bölümü olmuş.Kadın doğum 3.kata taşınmış,çok karışık geldi bize,bide çok sakindi hiç hasta yoktu resmen kadın doğumda niye acaba.

serkan orala gidiyom bebüşüm,,benim özel sigorta acentesi işim cnm

heee kendünü beğenmiş serkan heee

gızzzzzzzzzzz tam benim aradığım kişisin sen yaa
ben bu bizim çocuklara özel şey yapsak
benimde olmam şartmı
nası olii bu iş kuzumm
olmazsa tlf görüşsekk
bilgi istimm

merhabalar ben geldim kontrol güzel geçti...doktor amcamız iiyi dedi iştahsızlık varmı dedi evet dedim ama iki diş geliyor...onlarda gelirse 6 dişimiz olacak.....hava çok güzel gezmelik yani...
ama gezemeden geldik...ananemizde hastanede bekledi bizi ömüşü gördü gitti
gitmeden ıspanağımıda yıkadım pişirdim gittim...yemek hazır aksama yanına bişi yapacam tamamdır..

maşallah canım sevindim herşeyin yolunda olmasına .

bende havayı bugün güzel gördüm çıktım dışarı esti kafama bindim taksiye gittim arkadaşa ama onun oğlanda bugün bir kudurgandı beş dakka ne o oturdu ne ben hemen eşime telefon açtım geldi beni aldı hadi forma gidelim dedi hava güzelken oğlanıda aldık kreşten anam gitmez olaydık.hepsinin kudurganlık günü heralde oyuncak istedi aldık masal kitabımızı aldık anam bitmiyor istek en sonunda bir baktım bizim velet yerlerde dedim hemen eve gidiyoruz sana ceza bunları yaptıgın için hemen eve geldik inşallah suçunu anlamıştır haydut .yani canım hava yabana gitti kasıldım geldim hava güzel olsa ne olacak .

canım yarın dr kontrolüm var ondan evel gidip görüşecegim sanada yazarım hayatım olan biteni.
canım ya ikikere yorgunluksanada napçan artık hadi inşallah herşey yolunda gider hayatım

amannnnn maşallh ne güzel biri kız biri erkek .allahım sağlıkla doğurmayı nasipetsin bende çok isterdim biri kız olsun ama diyoruz ya saglıklı hayırlı evlat
olsunlar napayım 4 erkege tek kadın evde akannehir arada aynen böyle oluyorum

Canım ben bahçelievler medikale gidiyorum.
Yok canım tüp bebek bölümünde değil,kadın doğumcu nevin hnm.
Birde bugün hast.gittiğimizde 1.katta olan kadın doğum yoktu,orası sadece tüp bebek bölümü olmuş.Kadın doğum 3.kata taşınmış,çok karışık geldi bize,bide çok sakindi hiç hasta yoktu resmen kadın doğumda niye acaba.

evet cnm 1.kat sadece tüp bebek yaptılar 3 katta karışıktı onlar bende oraya gidiyorum

heee kendünü beğenmiş serkan heee

gızzzzzzzzzzz tam benim aradığım kişisin sen yaa
ben bu bizim çocuklara özel şey yapsak
benimde olmam şartmı
nası olii bu iş kuzumm
olmazsa tlf görüşsekk
bilgi istimm

he biraz kendünü beğenmişte biz iyi anlaştık,

olur tabii kuzum ben sanabilgi veririm ama bebekler anne veya baba olmadan sigortalanmıyor canım,ama rahatlık valla sağlık sigortası,

kızlarrrr burcinin tlf ulaşılmıyor canlarr sanırım yoğun
kalabalıklar onar gelenler gidenler bende rahatsuz etmek istemedim

nero cnm kusura bakama alt temizliği ilaç faslı yaptık...

cnm çocukları biliyorsun işte ameliyatı var ve artı sünnet işimiz var biz şimdi olsak bize ne gerekir
mesela benim üzerinden en uygunu nedir bu işte
ödemeleri vs.

kızlarrrr burcinin tlf ulaşılmıyor canlarr sanırım yoğun
kalabalıklar onar gelenler gidenler bende rahatsuz etmek istemedim

nero cnm kusura bakama alt temizliği ilaç faslı yaptık...

cnm çocukları biliyorsun işte ameliyatı var ve artı sünnet işimiz var biz şimdi olsak bize ne gerekir
mesela benim üzerinden en uygunu nedir bu işte
ödemeleri vs.

yok cnm estafrllah,ne ameliyatı var cnm doğuştan gelense özel sağlık karşılamaz sen kaç yaşındasın ben sana bir fiyat çıkartırım yarın ayrıca mail atarım incelersin fikrin olur,,

yok cnm estafrllah,ne ameliyatı var cnm doğuştan gelense özel sağlık karşılamaz sen kaç yaşındasın ben sana bir fiyat çıkartırım yarın ayrıca mail atarım incelersin fikrin olur,,

cnm çocuğun yumurtalığının biri yukarıda evet
doğduğundan beri var hadi onu geçtim alişin sünneti var
sonra ben diyetisyene vs. giderim diyorum ne bilem yaa
epilasyon var özellerde ona giderim karşılarsa tabi

ben 26 yaşındayım cnm 83 doğumluyum

Back