Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hahay delüü:roflol::roflol::roflol::roflol:

bazen çok düşüncesizoluyom yawww bi daha yemek yazmıcam buraya sonra üzülüyorum:kedi::kedi:

vay cadılar vayyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hymarry canım bak kafama ne takıldı benim göbiş kocaman olana kadar senin 8. ayın geliyor yaww.. o zaman nasıl çıkcan dışarı. lmaz:

benim canım pek bişey istemez aslında,ama olsa da yesek oluyordum sadece,şimdi karnım da aç çok geç saatte yiyip yatmak istemiyorum diye son 3-4 saat aç kalıyorum,aç uyuyorum diyebilrim.Bu yüzden etkilendim biraz herhalde.Annem aradı,fırında hamur kalmamış,neyse kısmett canım yaaa..

senin kocaman olman için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor,şu ayrıntılı hesabın dökümünü anltsana bana.Gerçi ben 8.ayda da çıkarım da nasıl bu hesaba ulaştın,o kadar mı bekliycez.
Hem geçende aklıma ne geldi,buluşmamızın zamanı müsait olursa,Serdar Beyin muayenehaneye de uğrar selam veririz..

şimdi şöyle bu sonuca vardım. temnmuz 15 e kadar ben musait değilim biliyon.. 15 ten sonra sen tatile gitcen. geldik ağustosa. şimdi 24 haftalıksın.temmuz sonu 28 hatta 29. haftan olur biz buluşana kadar .timam 8 demeyelim de 7.5 olursun:))
benim karnıma gelincee ben 16 haftalık oldum karnım nasıl diyim var ama hani çok dikkatli bakmazsan dar giymezsem hamiş gibi durmuyor. ancak dar giyecem yada göbişi gösteren elbiselerden ancak o zaman:)))
hesap bu işte beğendin mi:)))

serdar beye gelince ben karşıyı hiç bilmiyom buluşma yerini bulursam şükür dicemkaydirigubbakcemile3 o yüzden buluştuktan sonra beni heryere götürebilirsin. ayy türk filmi gibi oldu. gazozumu açarmısın gibi:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3

hymaryy cnm nedemek öleee yaaa

bu arada canın hamur çekti sanırım bizim burada çok fırın var aslında olurdA istersen eşim sorsun daha işten gelmedi gelsin eşin alsın

kaydirigubbakcemile5 anladım canım.
Tam olarak tarih koyalım,Ağustosun ilk Pazartesisi,yani 03.08 desek nasıl olur?
Hayatım senin de bildiğin benim de bildiğim bir yer olsun,bilmiyorsan sorun değil,sonra seni ve iki çocuğunu ben kime nasıl geri veririm Allah korusun.
Ortak bir yer olsun,özelden yazışalım.ıstersen msn alışverişi yapalım..

hymaryy cnm nedemek öleee yaaa

bu arada canın hamur çekti sanırım bizim burada çok fırın var aslında olurdA istersen eşim sorsun daha işten gelmedi gelsin eşin alsın

of sorma canım yaaa,
da fırında kalmamış,sorduk.Unutmam lazım bu saatte zaten,ama içim acıdı,öldürcem wavy seni,o aklıma getirdi

Çok sağoll dırımkızı canım yaaa:kedi:,geçer..

bu arada annemde kahroldu valla içim sızladı diyip duruyor. yarın toplanıp gelsinler ben tepsilerce yaparım onlara diyor:))

ya şaka yapıyorum canım yaaa,öyle çok yoğun olmuyor isteklerim,sabah alıcaz inşallahh.Sen yediysen afiyet şifa olsun yavrulara canım benimzemuszemus..
Özelden mesajını aldım,hümeyra diye başlıyor,ekledim seni canımopuyorumnanaktan.

Sağolsun,anneye çok selamlar.çok öpüyorum.
Eşim bu ay vardiyada,yani akşam 17-23 arası çalışacak bu ay.Gündüz beraber evdeyiz,o yüzden pek gündüz çıkamam,yoksa atlar arabaya gelirim valla,biraz kaybolurum Bostancı civarından sonra ama,bulurdum yani.Bu ay tatille beraber Temmuz evde geçecek yani..
Bu arada Bolu civarı serin bir yaz için çok ideal wavycim..

çıktım ben de arkadaşlarr.Herksi kıymetli yavrularıyla beraber öpüyorummopuyorumnanaktan

ya gelın bana ben sıze hamur kızartırım hamurunu kendum yaparım.................ne ya hymary canımızı cektırdın ya....................kım nerde nasıl buluşuyoooooooooooooooooo gelıyommmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…