Canım bu sayfada puan vermek için başka sayfalarda başkaları için de puan vermek gerekiyor,o zaman açılıyor.Yani sürekli sürekli bir topikte puanlaşamıyorsun.
Ben de annemi aradım hamur için kıııızz,kıskandım canım çekti,şöyle biraz da tuzlu olsa.Ama gelene kadar da unuturum sanırım.Avucumu yalayım memelerime sürerken kocam yakalı,manyak gibi oldum yaaaa,gül gül öldük:roflol:.
Onlar da sizi öpüyormuş teyzeleriopuyorumnanaktan..
Şimdiden kavga mı ediyorlar acaba.
Pensescim 20.hafta bu hareketler ve ağırlaşma açısından bir çizgi gibi bence.Sen de göreceksin bir iki hafta içinde bak..
Wavy cim sana da az kaldı.Sen bi karnını büyüt,öyle tokuşalım en iyisi.Yoksa bu çirkeflikle benimkiler seninkileri fırlayıp yutabilirlerkaydirigubbakcemile3.
senin kocaman olman için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor,şu ayrıntılı hesabın dökümünü anltsana bana.Gerçi ben 8.ayda da çıkarım da nasıl bu hesaba ulaştın,o kadar mı bekliycez.
Hem geçende aklıma ne geldi,buluşmamızın zamanı müsait olursa,Serdar Beyin muayenehaneye de uğrar selam veririz..
hymaryy cnm nedemek öleee yaaa
bu arada canın hamur çekti sanırım bizim burada çok fırın var aslında olurdA istersen eşim sorsun daha işten gelmedi gelsin eşin alsın
of sorma canım yaaa,
da fırında kalmamış,sorduk.Unutmam lazım bu saatte zaten,ama içim acıdı,öldürcem wavy seni,o aklıma getirdi
umudumol canım sen nekadarlık hamilesin şimdi aşağı yukarı?
arkadaslar nasılsınız giremedım nete bugün çamaşır mamasır ev işlerıyle ugrastım bıraz
arkadaslar nasılsınız giremedım nete bugün çamaşır mamasır ev işlerıyle ugrastım bıraz
umudumol http://lbdf.lilypie.com/Fq8ip3.png canım bunu kopytala kontrol panelinden profili düzenleyi seç. açılan sayfanın en altında doğum kilo takip çizelgesi kısmına yağpıştır.kaydet. bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?