hoşbuldum canım... ben üçüz gebeydim fakat geçen cuma biri sonlandı.. acım taze ama sakin olmaya çalışıyorum...
sizlerden öğremek istediğim çok şey var sanırım... bu arada ben beceremedim resim olayını... cinsiyetleri bellimi senın ..
arkadaslar nasılsınız giremedım nete bugün çamaşır mamasır ev işlerıyle ugrastım bıraz
umudumol canım araya almak ne demek,başımızn üstünde yerin var yavrucum.Hayırlısıyla ikiz annesi oldun demek,herşeyde bir hayır vardır inşallah.Onları bize veren Allah o izin vermediği sürece de yaprak kıpırdamaz,bu yüzden bebeğinin birine bu kararı almışsan muhakkak ki yine onun izniyle oldu,buna inann..
wavyyyy hamur mu dedin,kızartmamı dedinn,ben de istiyom yaaaaww mafoldumben
dırımkızı siz anneler biraraya gelicekseniz ben hamiş hamiş manyak gibi olmayayım aranızda,gelmesine gelirim,bana 3 dk..
hayret bişey ya dertleri ne ki niye kırarlar puanını :umursamaz:puanımı kırmışlar,zar zor yapmıştım ben onlarıı,uyuz oldumklava:
bundan sonra bu sayfadan başka hiçbir yere takılmıycam,kimse umrumda değil:dilcikar:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKızlar bugün yavrularım hiç durmadan döndü durdular,yan, oa kadar ki bazen fırlayacaklar gibi bana dehşet ver,iyorlar yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?