Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım allah sabır versin.diğer bıcırıklrına sağlık sıhhat..benim bıcırıklar kzmış teyzesi. allah sağlıkla kucağımıza almayo nasip etsin hepimize..

bu arada son adet tarihini ve muhtemel doğum tarihini biliyorsan söyle yapayım sana sende profiline kopyalayıp yapıştırırsın

bu arada resim demişsin yanlış anladım sanırım ben çizelge zannetmişitim.eğer profile resim ekleyeceksen kontrol panelinden ayarlar bölümünde avatar değiştiri seçiyorsun. gözat diyerek pcdeki resmi ekliyip kayıt ediyorsunn

amin inşallah tek dileğimiz bu zaten.. maşallah ikiside kız demek...allahım kucağımıza aldığımız gunleride nasip etsin sağlıklıca..
nisan 4 son reğl tarihim doğum tarihim 9 ocak diyo ama sanmıyorum o zamana kadar sürmez...
teşekkür ederim şimdiden...
yazı olarak ALLAHA EMANETSıNıZ KUZULARIM YAZARSAN SEVıNıRıM...ÇOK SAĞOL

umudumol canım araya almak ne demek,başımızn üstünde yerin var yavrucum.Hayırlısıyla ikiz annesi oldun demek,herşeyde bir hayır vardır inşallah.Onları bize veren Allah o izin vermediği sürece de yaprak kıpırdamaz,bu yüzden bebeğinin birine bu kararı almışsan muhakkak ki yine onun izniyle oldu,buna inann..
wavyyyy hamur mu dedin,kızartmamı dedinn,ben de istiyom yaaaaww mafoldumben
dırımkızı siz anneler biraraya gelicekseniz ben hamiş hamiş manyak gibi olmayayım aranızda,gelmesine gelirim,bana 3 dk..

puanımı kırmışlar,zar zor yapmıştım ben onlarıı,uyuz oldumklava:
bundan sonra bu sayfadan başka hiçbir yere takılmıycam,kimse umrumda değil:dilcikar:

HYMARYY çok ağladım çok zor bi kadardı benim için ama risklerini göze alamadım.. hep dua ettim hayırlısını ver diye .. nasip değilmiş ..

yarım saat kadar olamıcam pc başında ama dönücem tekrar tablo için ..

umudumol canım sen nekadarlık hamilesin şimdi aşağı yukarı?

arkadaslar nasılsınız giremedım nete bugün çamaşır mamasır ev işlerıyle ugrastım bıraz

hoşgeldin canım.Ben iyiyim bugün tatile girdim artık ben de vedeyim,dinlenicem:lepi:
Sen nasılsın,yorulmuşsundur..

eh biraz işte arkadasım bılıyorum canım burda bı arkadasımda öğretmen o da tatıle girdi hadı hayırlısı olsun canım tatılın tadını çıkar çıkarabıldiğin kadar

Kızlar bugün yavrularım hiç durmadan döndü durdular,yan, oa kadar ki bazen fırlayacaklar gibi bana dehşet ver,iyorlar yaaa..

çizelgemı düzelttım arkadasım farkettın mı benım yanlısım ben adetın son gününü baz almıştım oyüüzeden eksık çıkıyodu haftam simdi oldu ama

yaaa valla bazen çok patavatsız oluyom yaa.. canın çekti dimi şimdi uff yakında değilsinki anacım( avucunu yala memişlerine sürkaydirigubbakcemile3
puanımı kırmışlar,zar zor yapmıştım ben onlarıı,uyuz oldumklava:

bundan sonra bu sayfadan başka hiçbir yere takılmıycam,kimse umrumda değil:dilcikar:
hayret bişey ya dertleri ne ki niye kırarlar puanını :umursamaz:lmaz::mymeka:
bu ARADA BENDE SANA PUAN VEREMİYORUM.. bi gariplik var çözemedim. acep daha önce verdiysem verdirmiyormu..

karnımda sısmemıs olsa kendımı hamıle hıssetmıcem valla ondan hareketlerı için bi an önce hissetmek istiyom tekmelesınler yavrularım uvvvvv yerım ben onlarıııııı

Kızlar bugün yavrularım hiç durmadan döndü durdular,yan, oa kadar ki bazen fırlayacaklar gibi bana dehşet ver,iyorlar yaaa..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyyyş yerim onlarıopuyorumnanaktan

Canım bu sayfada puan vermek için başka sayfalarda başkaları için de puan vermek gerekiyor,o zaman açılıyor.Yani sürekli sürekli bir topikte puanlaşamıyorsun.
Ben de annemi aradım hamur için kıııızz,kıskandım canım çekti,şöyle biraz da tuzlu olsa.Ama gelene kadar da unuturum sanırım.Avucumu yalayım memelerime sürerken kocam yakalı,manyak gibi oldum yaaaa,gül gül öldük:roflol:.

Onlar da sizi öpüyormuş teyzeleriopuyorumnanaktan..
Şimdiden kavga mı ediyorlar acaba.
Pensescim 20.hafta bu hareketler ve ağırlaşma açısından bir çizgi gibi bence.Sen de göreceksin bir iki hafta içinde bak..
Wavy cim sana da az kaldı.Sen bi karnını büyüt,öyle tokuşalım en iyisi.Yoksa bu çirkeflikle benimkiler seninkileri fırlayıp yutabilirlerkaydirigubbakcemile3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…