arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

anladım canım,hatalı olan o,hakaret eden o bunu anlamam işte gönlünü almaya çalışmadan özür dilemeden ,yeniden var mısın demelerine kolay değil ki canım hemen unutmak,ama bir ömür hatırlayacak da değilsin,bunu zaman geçince anlayacaksın,hatta şaşıracaksın ne kadar üzülmüşüm diye ,hiç değmezmiş diye ama biraz sabır biraz zaman her şeyi yoluna girecek cnm

evet canım hatalı olan o ama özür bile dilemedi bide üstelik sana şans vermemi istermisin dedi bana bu ne yüzsüzlük insan biraz utanır dedim sonra işte bi daha asla böle bişeyle gelmicem kapına vs.dedi durdu kapıları kapattın dedi sonra gene geldi aynı şekilde özür bile dilemeden ben gene hayır dedim pişman olcaksın dedi Rabbim pişman etmesin hayırda hayr vardır kendime yeni bi yol çizdim sıkılmıştım hayırlardan şimdi mutluyum filan dedi işte o zamanlar kadın düşkünüsün dedim bende tek başına ayakta duramayacak kadar zavallısın dedim.. bir ömür onu hatırlamak istemiyorum böyle zaman aksın geçsin ve ona ait hiç bir iz kalmasın hayatımda inşallah hepimizin hayatı mutlu bir şekilde yoluna girer canım

canım bu topiğe yazmıştım yine yazayım-bana da eski erkek arkadaşım aynısını demişti,dönmek istemişti hayır dediğim an ..umarım pişman olmasın demişti(bu ne özgüven,kendini ne de güveniyor ) bak zaman geçti onu unuttum(unutmam sanıyordum) ve pişman da olmadım,çok şükür şu an başkası var hayatımda 1 buçuk yıldır mutluyum sen de aynı benim yaşadıklarımı yaşacaksın,zamanla unutacaksın,yeni biri girecek hayatına(onu hatırlamayacaksın bile aynı benim gb )bunu düşünerek güçlü olmaya çalış cnm

umut fakirin ekmeği imiş inşallah canımm zaman geçer ve yaralarım iyileşir tez zamanda :81: böyle kimseyi sevip dokunamazmışım gelio ama geçer umarım düşündüğüm gibi olmaz oda mesela hiç tarzım bi insan değildi ben yanında çok güzel kalıyodum normalde bi erkeğin ellerine dişlerine çok dikkat ederim ama bunda kör oldum ama aşk buydu heralde :26: zaman istiyorum geçsin istiyorum eski neşeli günlerime geri döneyim bir sürü kuantum kitabı aldım şimdi çakralarımı açayım wuhuuuuu

:90: ay canım zaten öyle illa tarzın olan insanlara aşk ve sevgi duyacaksın diye bir şey yok ki bazen bir kişinin ses tonundan dolayı bile ona aşık olabilirsin sakın boş durma canım,o zamanlar daha çok aklına gelir,kitap oku yemek yap ,film izle,süslen vrs derken onu pek hatırlamaya zamanın kalmaz:90:

Evet maalesef hala beklentim var.Bir gelecek görüyorum,umudumu kesemiyorum bir türlü.Bir de kavga dövüş ayrılmadık ya hala içimde bir umut var.Ama işin tek kötü yanı 15 gün sonra birbirinden çok uzak şehirlere gidiyoruz okumak için...Bilmiyorum belki daha yeni diye öyle düşünüyorum ama hayatımda ondan başkası olamaz gibi geliyor.Ne yapıp edip,dönüp dolaşıp hatasını anlayacak ve geri gelecek gibi geliyor.Aradığında evde misin diye sorması,birkaç gün öncesinde de facede işin var mı yazması beni umutlandırdı ama hala bir icraat yok.Akşam sahilde karşılaşırız büyük ihtimal,keşke gelse konuşsa.Ama yanımda annem olacak,yine çekinir selam bile vermez...Bir gün ikimizde yalnızken karşılaşmayı çok istiyorum.

Evet hep kafa karıştırıyorlar ya çeksin gitsin iletişim kurmasın yada adam gibi amacı neyse söylesin açıkça.Bizi de iki arada bir derede bırakıyorlar.Zaten ailemden uzak bir şehire gideceğim okumaya,kafam karmakarışık.Yapayalnız olacağım oralarda,bir de bu dert var işte iyice sıkıntı basıyor.

ben konunun baslıgına göre cvp verıyorum eger karsınızda gercekten seven bır erkek varsa aradan yıl da gecse afedersınızde eşşek gıbı dönuyorlar!

evt canım aynen öyle oluyor hatta nasıl olduğunu bile anlamıyorsun ama gerçekten ruhuma hitap eden biriydi güzelde günlerimiz oldu ama sonu kötü oldu rezil etti kendini...

canım yapayalnız kalıcam diye düşünme yeni bir şehir yeni insanlar umarım herşey güzel olur.. ama insan en çok yalnız kaldığı zamanlarda ihtiyaç duyuyor ama sen genede arama bırak eğer gerçekten istiyosa o düşsün peşine...

kim ne der bilmiyorum ama 1.5 yıllık bir ayrılığın sonrasında eski erkek arkadaşımla barıştık. barışmamızdan 5 ay sonra nişanlandık, 1 sene önce evlendik ve sanırım şimdi bebişimiz olacak... eskiden iş olmaz diyenler için şunu söyleyebilirim sadece.. herkes bir değil. bir kişi hayırsız çıktı diye herkesi yargılamamak lazım... yazmayı unutmusum 1 senelik evlilikle beraber 7 senelik bir beraberliğimiz var :)

Son düzenleme:
kuzenime faceden arkadaşlık yollamış kuzenim aradı şimdi reddettim dedi neden yaptı böle bişe bilmiyorum ya bana ulaşamadığı için artık napcağını sapıttı yada faceye resim neyin koydu kuzenim görsün ki bana haber versin istedi yada kuzenime neden arkadaşlık yolladın diye benim konuşmamı istedi konuşturmak için yaptı çünkü derdi kuzenimle dertleşmek olsa arkadaşlık yollamadan direkt msj gönderebilirdi öyle değilmi

kesin kıskandırmak için yaptı bunu ..biliyor ki bi kız bu gb durumlara sinir olur ,kıskanır..tabi bu da aynı şeyi düşündü,senin kıskanacağını ve onla konuşacağını düşündüğü için böyle davrandı cnm..

sapıttı artık iyice bakalım sırada ne var

şekerim erkekler genelde o şekilde giderler pek sebep söylemezler vede hep bir bayan yüzünden giderler geri gelmezlermi kürkçü dükkanını onlar çok iyi bilirler illaki ararlar ama öyle bir köcek vuracaksın ki kapıya o burnu kaf dağında giden adamın burnunu sürtücen kapı eşikliğine hııı içeri alırsan nolur tarih tekerrür eder.... vesselam

kızlarrr benim durumumu bilenm hatırlayanvarmı? ben suan trdeyım 2 gundur ve eskı sevgılım herzaman kapattıgı duvarı herkese acmıs ama tüm paylasılanlar silinmis..sadece 4 tane begendıgı bıseyler var okadar..bence dıkkat cekmeye calısıyor sızce ?

benımkının bugun dogum gunu. bı msj atsammı ? (

canım benim de bugün gözüme o takıldı arkadaşım olmadığım kişilerin(bir çoğu hatta) duvarı açık bazılarının duvarında hiç bir şey yokken bazıları da beğendiği sayfalar gözüküyor..feyste bir değişiklik olmuş yine galiba,ondan dolayı olabilir ..

Son düzenleme:
Dönen eski sevgilinin burnu parlıyordur, çünkü iyi sürtmüştür:)) Şans verilip verilmemesi kişisine göre değişir. Ama benim düşüncem, çöpe attığımı daha da geri almam.

benim bütün exlerim döndü bi tek bu son domuz hariç,zaten allahın sevgili kulu ise dönmez çekeceği çok acı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…