- 12 Ağustos 2011
- 690
- 0
öyle düşünüyorum canım çünkü araya 3.bi şahıs soktu onun için imkansız diyorum ya ben ondan seve seve ayrıldım onunda beni sevdiğini bile bile ayrıldım mayıs sonuydu sonra 1 ayda görceğim görebilceğim bütün kötülükleri hakaretleri tehditleri gördüm duydum sonra defalarca yeniden varmısın dedi ama bir özür bile dilemedi sonra baktı alıcısı yok canımı yakcak bide oyalancak işte tek başına üstesinden gelemeyecek tuttu hayatını mahfeden eski sevgilisiyle görüşmeye başladı kendine birazcık hakim olsaydı belki şans verirdim ama yok yapamadı bende hem beni aldatmış olması ve hemde hakaret oluşu özür dilemeyişi güven vermedi..unutmak istiyorum içimde onu hatırlatcaka bişeyler hep oluyo ama unutmam lazım
:85:
anladım canım,hatalı olan o,hakaret eden o bunu anlamam işte gönlünü almaya çalışmadan özür dilemeden ,yeniden var mısın demelerine kolay değil ki canım hemen unutmak,ama bir ömür hatırlayacak da değilsin,bunu zaman geçince anlayacaksın,hatta şaşıracaksın ne kadar üzülmüşüm diye ,hiç değmezmiş diye ama biraz sabır biraz zaman her şeyi yoluna girecek cnm