Rapunzel seni tebrik ediyorum canım. Keşke bir gün bunları ben de yaşasam, en azından içim soğumuş olur. Tek isteğim aynen senin eski erkek arkadaşın gibi beni araması ağlaması ve benim ona "seni sevmiyorum" diyebilmem. Bu olursa gözüm açık gitmeyeceğim şu hayattan
Allah aşkına bunu nasıl başardın, olanları az çok biliyorum, nasıl birdenbire bu aşamaya geldi anlatır mısın?
Hoşlandığın kişiyi aldatıyormuş gibi de hissetme asla, güzel güzel yeni ilişkine bak sen, eskisiyle şu an bir şey yaşamıyorsun ki aldatmış olasın. Benim de hoşlandığım, görüştüğüm kişiler oluyor ama şu an eskisi gelse tek isteğim onun pişmanlığını görüp gururumu geri kazanmak onun dışında yeni ilişkime tam gaz devam ederim, eskisiyle de bir daha görüşmem bile. Sadece o intikam anı gelsin istiyorum
Sen de eski sevgilin kendisi olmayacak bir şey için çabalıyor ve sen karşılık vermiyorsun diye neden kendini hoşlandığın kişiye karşı suçlu hissedesin ki, için rahat olsun bence. Bir de cidden şu süründürme işinin sırrını bana da öğret