- 8 Eylül 2016
- 191
- 10
- 13
- 29
- Konu Sahibi ececansuece
fiziksel olarak diyorum.olan varsa söyleyebilirmi bu olayı yaşayan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hönk!!
bu ne biçim konu anlamadım
bu arada akrabaya benzemek normaldir!!
bu kelimelerle oldumu diye merak ettimAnlamadım..
Akrabalara benzeyebiliriz ne var bunda, normal değil mi?
Beni aynı babama, halama ve amcamın kızına benzetirler.Hiç de dert etmedim
yaşayan varmı diyorum sadeceEvet yaşadım dersem ne olacak mesela konuyu biraz açar mısınn
soru gayet açık bunu yaşayan varmıdır diyorumCidden konu ne? Ne sormak istiyorsunuz? En önemlisi derdiniz ne?
Hangi kelimeler mesela ne olacak ki diyorum bende .benzemeyi demiyorum abartı şekilde bu kelimelerle
Burası soru cevap bölümü değil ki. Burası bir derdim var köşesi. Derdiniz ne onu anlamadım.soru gayet açık bunu yaşayan varmıdır diyorum
aynı teyzensin diyen oldumu yani fiziksel olarakBen varım teyzeme çok benzetirler beni gerçi bir komşum dişçisine bir akraba da yine kendi uzak olan akrabasına benzetiyor hatta o akrabası benden önce sözlenmiş onlar erkek tarafı olarak bulunmuş gelip anneme veryansın etmişti ben kız tarafına yakındım neden beni çağırmadınız diye sanırım kendimden başka birçok kişiye benziyorum![]()
bununla ilgili işteBurası soru cevap bölümü değil ki. Burası bir derdim var köşesi. Derdiniz ne onu anlamadım.
aynı denilince ne oluyo yani onu anlamadıkaynı teyzensin diyen oldumu yani fiziksel olarak