• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar hiç akrabalarınıza abartı şekilde benzetildiniz mi aynı tıpa tıp kelimeleri ile ?

ececansuece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
191
10
13
29
fiziksel olarak diyorum.olan varsa söyleyebilirmi bu olayı yaşayan ?

Evet yaşadım dersem ne olacak mesela konuyu biraz açar mısınn

Anlamadım..
Akrabalara benzeyebiliriz ne var bunda, normal değil mi?
Beni aynı babama, halama ve amcamın kızına benzetirler.Hiç de dert etmedim

Ben varım teyzeme çok benzetirler beni gerçi bir komşum dişçisine bir akraba da yine kendi uzak olan akrabasına benzetiyor hatta o akrabası benden önce sözlenmiş onlar erkek tarafı olarak bulunmuş gelip anneme veryansın etmişti ben kız tarafına yakındım neden beni çağırmadınız diye sanırım kendimden başka birçok kişiye benziyorum :(

Facebook un yüz tanıma programı var ya etiketlerken annemi, beni, teyzemi ve teyze kızımı program karıştırıyo. Annemle teyzemi karıştırdığım bir kaç anım oldu yani. Umarım kızım da bize benzer çok istiyorum sürekli annemin benim fotoğrafına bakıyorum.

Ben varım teyzeme çok benzetirler beni gerçi bir komşum dişçisine bir akraba da yine kendi uzak olan akrabasına benzetiyor hatta o akrabası benden önce sözlenmiş onlar erkek tarafı olarak bulunmuş gelip anneme veryansın etmişti ben kız tarafına yakındım neden beni çağırmadınız diye sanırım kendimden başka birçok kişiye benziyorum :KK43:
aynı teyzensin diyen oldumu yani fiziksel olarak

Ayni bu kelimelerle, tipatip benzetilenler olsa - ki kesin vardir - ne olacak yani? Nedir yani sorun, dert olan?

Back
X