- Konu Sahibi angelinaaa244
-
bu ne ya ? bekaret raporu al diyorsa yaptığı işe güvenmiyordur.Merhaba kızlar,
Ben 4 ay önce ameliyat olmuştum harun bey e ve önceki yazdıklarımı okuyan arkadaşlar başıma bir sürü talihsizlik geldiğini biliyordur.kendim baktığımda kapalı görünüyordu ama "doktor bir olumsuzluktan bahsedecek mi,yeniden operasyon gerekir mi?" diye içim içimi yiyordu.harun bey geç kaldığı için 15 20 dk böyle ecel terleri döktüm.sonra geldi ve hemen muayeneye aldı.bacaklarını açıp yattigin korkunç koltukta muayene etmedı neyseki, sedyeye yattım ve bu içimi çok rahatlattı.yaşlı bir doktor bile olsa o kadar aydınlık bir ortamda bacaklarını açip uzanmak hattadoktorun vajinamin fotoğraflarınıçekisi çok rahatsız ediciydi ama herşeyin yolunda olduğunu duyuncabütün bu kötü duygular geçti.ameliyattan once de fotoğraf çektiği için öncesi ve sonrası hallerini gösterdi eskiye oranla nerdeyse hiçaçıklık yok denilebilirdi.yine de zarimin esnek bir yapıda olduğunu her ihtimale karşın dugunden kısa bir zaman önce bekaret raporu almamda fayda olduğunu söyledi."jinekologlar anlamaz mi hocam" dedim."çok güzel tutmuş anlamazlar" dedi.haftaya buisleri yapan bir doktora gidip muayene olacağım bakalım nelersöyleyecek.sormak istediğiniz bir şeyolursa çekinmeyin
Benim ilk seferinde de kanamam olmamıştı,zar yapın esnek ve damar dokusu az dedi harun bey.ilk seferde de böyle bir durum yaşandığı için "riske atma işin garanti olsun" dedi.fotoğraflarini çekip gösteriyor zaten sana baya kapkapalı bir yer orası o yüzden söylediği seyi işine güvenmemesine değil durumun vehametinin farkında olup yol göstermeye çalışmasına yorumbu ne ya ? bekaret raporu al diyorsa yaptığı işe güvenmiyordur.
Anladım. Yani duruma göre değişiyor.bende harun özkanla ebru z. Arasında kaldım. Ebru hanımın son dikiş olayı sıkıntılıBenim ilk seferinde de kanamam olmamıştı,zar yapın esnek ve damar dokusu az dedi harun bey.ilk seferde de böyle bir durum yaşandığı için "riske atma işin garanti olsun" dedi.fotoğraflarini çekip gösteriyor zaten sana baya kapkapalı bir yer orası o yüzden söylediği seyi işine güvenmemesine değil durumun vehametinin farkında olup yol göstermeye çalışmasına yorum
Estetik cerrahlarün yaptıgı operasyonlarda esneme riski daha mı az oluyor.yorumlardan genelde o çıkıyor.Benim ilk seferinde de kanamam olmamıştı,zar yapın esnek ve damar dokusu az dedi harun bey.ilk seferde de böyle bir durum yaşandığı için "riske atma işin garanti olsun" dedi.fotoğraflarini çekip gösteriyor zaten sana baya kapkapalı bir yer orası o yüzden söylediği seyi işine güvenmemesine değil durumun vehametinin farkında olup yol göstermeye çalışmasına yorum
Seni Harun Özkan bile kurtaramaz canım hadi çık git burdanArkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum harun özkan nasıl biri acaba ya tecrübeli olduğu kesin ama yaşlı gibi biraz bi sıkıntı olurmu acaba.
Ben senin gibi kızlık zarı olmayacam bunu bil önce sizin gibi değilim vajina estetiği olacağım sen diktir diktir kocana bakireyim dersin hadi naş :)Seni Harun Özkan bile kurtaramaz canım hadi çık git burdan
işlemden sonraki ilk günlerin nası geçti cnm lütfen anlatır mısın sırf bunun için yeni nick aldım yaSeni Harun Özkan bile kurtaramaz canım hadi çık git burdan
Tabi agrilarim oldu canım ama merak etme 2 hafta sonra öyle çok bi agrin olmuyor bi aya normal hayata donuyorsun biraz sabır :)işlemden sonraki ilk günlerin nası geçti cnm lütfen anlatır mısın sırf bunun için yeni nick aldım yabnm ağrım var normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?