Arkadaşlar merhaba! 7hft.3 gnlk hamileyim.4 gün önce k.rengi lekelenmem oldu.doktorum 3.ye olursa haber ver dedi.yinelenince habedr verdim.proluton depot adlı iğneden yaptırmamı söyledi.yaptırdıktan sonra tekrar olursa da yapacak bişey yok dedi.düşük riski bu,düşedebilir düşmeyede bilir dedi.iğneden tekrar yaptır veya progestan başlarız falan demedi.ayrıca ben öğretmenim rapor almayı da ben düşündüm doktor bööle bişey önermedi bile sadece dinlen dedi.
Sizce ne yapmalıyım?lekelerde hafif sarıya dönüştü.
şekercim hep sylüyorum hep söylüyorum allahın koruduğunu kimse koruyamaz gönlünü ferah tut, bak aşağıdaki mesajlarımdan biriinde doktorumun bana söylediği sözleri yazmıştım galiba okumadın, eğer bebek düşecekse zaten düşer biz sana proluton depotu yaparak vücudunda eksik hormonu tamamlamaya çalışıoruz dedi, bu da bebek hormon yetersizliği yüzünden beslenemeyip ölmesin diyeymiş, allah korusun eğer kroomozom bozukluğu varsa zaten düşer, bir de bebeğin daha küçük, rahme saplanma zamanı, belki kılcal damarın bulunduğu bir yere saplanmaya çalıştığı için snde hafif kanama olmuş da olabilir, madem sarıya dönmüş rengi niye korkuyosun ki, doktorlar zaten sana rapor vereyim demezler, sn kendin isteyeceksin, hamileliğimin ilk dönemlerinde 20+20 =40 gün rapor aldım ben doktorumdan, çünkü o tehlikeli dönemi çalışarak geçiremezdim, önce bebeğim önemli, 40 gün boyunca evde dinlendim, çok şükür faydasını da gördüm, eğer rapora ihtiyacın olduğunu düşünüyosan doktoruna söyle bu durumu