Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım son adat tarihim 15 eylül.fakat düzensizdi benim. kesenin büyüklüğüne göre 5+3 şuanda.ben de anlamadım.vanda öğretmenlik yapıyorum ve hangi doktor iyi bilmiyorum.eşim izmirden annemi çağırdı ne yapacağını bilemediği için.yarın annemle başka doktor bakıcaz. adam hiç bekliyelim demiyo. genelde doktorlar 8.haftaya kadar beklemiş siteden okuduklarıma göre.kızlar beni yalnız bırakmayın lütfen..benim gibi boş gebelik deyipte sonradan çocuğu gören tanıdıklarınız varmı.varsa beni yönlendirin.
ayla eczaneden test al bak benimde öyle olmuştu hatta hala lekelenmem oluyo hamile çıkmıştım çift çizgi yani sende öyle yap ve haber ver bekliyorum merak ederim şimdi hihoyyyt
canım kafam iyice karıştı şimdi benim:1no2: test aldım negatif çıktı...adetim 9 gün gecikti 10. gün adet oldum şimdi bu akşam yani az az geliyo offf ya üstüne görmeyse...yani şimdilik durum bu haber vereyim dedim sonucu
arkadaşlar gördüm bebeğimin kalp atışlarını gördüm çok mutluyum çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....................................içimde biri var inanamıyorum.allahım sana şükürler olsun.allahım olmayanlarada versin.
Merhaba..7 aylık evli 7 haftalık da hamile bi bayanım :) hamileliğimin 5.ci ve 6.cı haftasında önce lekelenmem sonra da kanamam oldu iki kere..tabii ki çok korktuk ilk doktora gittiğimde progestan ve pruloton iğne verdi..lekelenmem arada devam ediyo..ama çook korkuyorum düşük olabilir diye bebeğimi ve kalp atışlarını görebildim umarım sorunsuz devam eder hamileliğim..
Merhaba..7 aylık evli 7 haftalık da hamile bi bayanım :) hamileliğimin 5.ci ve 6.cı haftasında önce lekelenmem sonra da kanamam oldu iki kere..tabii ki çok korktuk ilk doktora gittiğimde progestan ve pruloton iğne verdi..lekelenmem arada devam ediyo..ama çook korkuyorum düşük olabilir diye bebeğimi ve kalp atışlarını görebildim umarım sorunsuz devam eder hamileliğim..
tebrikler, allah tamamına erdirsin inşlllaha.s.:1hug:
ibolya cnm sana bişey sormak istiyorum bu konuyla alakalı değil ama benim çürük bi dişim vardı doktor kurkusundan gidip yaptırmadım yıllarca aksilik hamileyim ve şimdi ara ara ağrı yapıyo doktoruma sorucam ama daha 15 gün sonra randevum ne yapsam cnm ya bi danışayım dedim kolanyalı pamuk koysam yada aspirin çiğnesem geçer ama bebege zararı olur diye çekiniyorum. birde bu hafta 15. haftadayım içimde sanki gazlı balon yutmuşum gibi bi his var karnım ve karnımın alt kısmı bu şekilde ve habire gaz çıkarma istegim var..ksıklarımda falan agrım olmaya başladı. ya doktor bana miyom için progestan vermişdi ve ben 6 tane içiyodum geçen pazartesi 3 e indirdi acaba miyomla ilgili büyüme falanmı oluyo çok korkuyorum doktorada sorcam ama telini açmıyo senağlama
canım ya öyle kolonyalı pamuk aspirin olaylarına falan hiç girme tehlikeli bak, hamileliğimin lik zamanlarında bende de çok gaz olmuştu, ilk zamanlarda zaten hafif sancı da oluyo adet sancısına benzer, ama kesin bişey diyemiyorum, doktoruna ulaşmaya çalış bence, yanlış da yönlendirmiş olmayaym seni
sağol cnm aradım açmıyo hiç hastaneyi aradım randevusunda konuşuruz dedi sekreterine bakalımm kısmet ya sende bu adet agrıları falan kaç aylığa kadar sürdü?:CüvCüv:
hım ya benim pek olmadı önceden kasık ağrısı ama adet agrısı ilk hamileliği öğrendiğimden beridir var bu kasık agrısıda sadece sağ tarafımda normal falan yazıyo netten baktım ama bilmiyorumki 15 haftalıgım şimdi bayramda kontrolumde doktor bişey der elbet cevapların için çok sağol kendine ve bebişine iyi bak