hadi ya 6 tane ee sen hiç anlmadınmı gebelikde onlarda büyüyo çünkü bebekle beraber ben progestan kullanıyorum günde 6 tane büyüme yapmasın diye ama bakalım herşey allhdan inş bnde senin gibi doğurup kucagıma alırım mleğimi.. doktor sezeryende alınmasının çok kan kaybına neden oldugunu söyledi menepozda küçülüp kayboluyormuş zaten öyle dedi birde benim bu lekelenmelerim adet olmam gereken tarihlerde oluyor sence bi alakası olabilirmi? birde ben 13 haftalığım şuan pazartesi kontrolum var doktor cinsiyetini söylermi sence bana?
canım ben daha önce başka bir doktorda tedavi görmüştüm, o zaman rahim filmi çekilmitşi, sağ tüpün tıkalı dedi, bi de myom gibi bişeler var ama emin değilim dedi, bana histeroskopi ve laporoskopi yapacağını söyledi, bi tanesinde kesik yok vajinadan giriliyo, diğerinde karından 3 tane kesik açılıyo, karından giriliyo, kesik olunca ben korktum, zaten kesin var demedi, var gibi görünüyo girip bakmamız lazım dedi, sadece ihtimal için de karnımı kestirmekten çekindim açıkçası, vajinadan girilip tüpüm açıldı, daha sonra aşılamalara başlandı, ama hiç myom varmış gibi bişey hissetmedim, belki de benimkliler farklı türden bişeydi, daha sonra hamile kalınca tedavi gördüğüm doktorla anlaşamadık ve ben doktor değiştirdim, doğumuma birkaç hafta kala gittiğim doktor da sanki bana özellikle sezeryan yapmak istiyomuş gibi davrandı, bir de samimiyetsizlik görünce son anda onda da güven sarsıntısı yaşadım ve bir arkadaşımın doktoruna gittim, benim ameliyatımı son gittiğim doktor yaptı, yani normalde benim kendi doktorum değildi, son gittiğim doktoru çok sevdim, insanlıklı birisi, belki de myomların iyi huylu kötü huylu olanı vardır, benimkisinde bir problem yokmuş, dr tahlil sonuçlarının kötü olmadığını söyledi çünkü, inşallah sende bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın, canım sana tavsiyem tek doktorda kalma, ben hep tek doktora sonuna kadar güvendim ve hep hayal kırıklığı yaşadım, tedavi grdüğümüz dr profösördü, ama resmen tüccar gibi davranıyordu, tee o zamanlarda bırak tedavi için ödenen parayı aylık rutin muayene için bile 200 ytl ödeniyodu şu anda 300 ytl olduğunu duydum, bizim burda hiçbir yerde bu kadar çok ücret ödenmiyodu, ama ben yine de drum kaliteli işini bilen birisi die o parayı vermeye razı oluyodum ama güvenimi sarstı, hasta olarak değil müşteri olarak görüyodu beni, 2. doktorumda da aynı şeyleri hissettim, son randevuma gitmedim, aramadılar bile randevunuza gelmediniz diye, hasta olarak görüyor olsalardı aramaları gerekirdi, bence bir başka doktora daha gidip onun da fikrini almakta fayda var, kanama olayı da mutlaka değerlendirilmesi gereken bir olay, bana da ilk gebeliğimde üstüne görmüşsündür dediler ama düşük yaptım, en ufak bir kanama bile değerlendirilmeli, tatmin olana kadar doktorun yakasını bırakma derim, 13. haftalık olmuşsun, gebeliğin baya ilerlemiş aslında, bu saatten sonra düşük riski yok denecek kadar azalırmış, bebişin şeyini gösterirse cinsiyetini bile öğrenebilirsiniz, çin takvimine de aldanma tutmuyo, benim kız çıkıyodu ama dr son aya kadar ısrarla erkek demişti, e şimdi bebişimin de minnacık pipisi var sırnaşık şey