• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar halı yardımı lütfen.....

monte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
182
0
46
Çanakkale
Arkadaşlar benim yemek odası takımım ve salon takımım bellona bolivya $BOLIVY~1.webp$bellona-bolivya-koltuk-takimi-1.webp

halı olarak $small_NC-2500.webp düşündüm ama tam emin değilim taş desenli halılar var ya aklım onlarda ama halıcı arkadaşım onların modası geçti diyor siz ne diyorsunuz fikir verin bana taşlı halıda bu $MERINOS-Zeugma-Tas-Desenli-Hali-SOK-FIYAT-145-TL__51833058_0.webp

Canım bencede taş desenlerinin modası geçti eğer alacaksan dikkat et taklitleride var naylon temizliği çok zor
eğer bu koltuklarını günlük kullanmayacaksan krem rengi ağırlıkta bi halı al içinde kahve tonlarıda olan daha güze olur bilerek mi ekledin bilmiyorum yazmamışsın diğer halı daha uyumlu

evet taş desenlerinin modası geçti
noylan iplik ile yapılan halılar çok kalitesiz temilemesi zor shagy (uzun iplikli) aynı kuru temizlemeler bile daha fazla ücret alıyoren iyisi makine halısı model çok temizlemesi kolay :51:
el dokuma halıları bambaşka tabi :31:

Canım bencede taş desenlerinin modası geçti eğer alacaksan dikkat et taklitleride var naylon temizliği çok zor
eğer bu koltuklarını günlük kullanmayacaksan krem rengi ağırlıkta bi halı al içinde kahve tonlarıda olan daha güze olur bilerek mi ekledin bilmiyorum yazmamışsın diğer halı daha uyumlu

ewet canım bilerek ekledim o halıyı düşünüyorum diger bir secenek ama tam da istediğim gibi degil açıkcası içime sinmedi ben halıları bahariyeden alacağım sizde fikir verseniz :))

evet taş desenlerinin modası geçti
noylan iplik ile yapılan halılar çok kalitesiz temilemesi zor shagy (uzun iplikli) aynı kuru temizlemeler bile daha fazla ücret alıyoren iyisi makine halısı model çok temizlemesi kolay :51:
el dokuma halıları bambaşka tabi :31:

benim ahalıda yüzde yirmi naylon anladığım kadarıyla :)
HAV
%75 Akrilik
%20 Polyester
%5 Akrilik şönil atkı çünkü içeriğinde bu yazıyor tabiii gönül el dokumaları isterde el dokumaları el yakıyor :O)

Back
X