Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar hafta sonunu bekleyemeyecem!!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Evet bebeğim yaa :)) ama yine söyluyorum sana mükemmel yakışmış ya çok cool havalı olmuşsun ya inan bu kadar yakışacağını tahmın etmezdimm daha uzatma saçlarını bundan sonra sen böylesin ya bi daha söyluyorum dehşet olmşsun :)

teşekkürler cnm şımartıyorsun benibende uzatmamayı düşünüyorum zaten olursa daha kısası olabilir ileriki dönemde

heyacanına ortak olmamak ne mümküm:)senin sayende banada bir heyacan geldi ya.birazdan bir konu açıp resim paylaşmayı düşünüyorum.yazılan yorumlara göre bir karar vermek istiyorum.zatem foruma üye olma amacımda buydu.umarım becerebilirim:))

ve eğer olurda bir kuaföre gidersem ballandıra baldıra anlatırım tabi moralim bozulmazsa:))

arkadaşlar bana destek olan bütün herkese çok teşekkür ederim

iş yerindeki arkadaşlarım sabah ofise girdiğimde gözlerine inanamadılar.gerçektende ayrı bir havam oldusaçım kesildikten sonra kuaförüm bile bu modelin bana bu kadar yakışacağını düşünemediğini söyledi

Çok sevindim hihihi

arkadaşlar merhaba,ben foruma yeni üye oldum.bence saçınızı kestirmekle çok doğru bir karar vermişsiniz.gerçi forumun hepsi aynı şeyi demiş:)
bende az çok kuaförlükle alakalıyımdır:))

bilmiyorum ben yeni üye olduğum için yorum yapamayacam,ben mümkün olduğunca cvp yazmaya çalışıyorum:))))

biliyorum cnm,sözüm topiğe girip inceleyip yorum yazmayanlara ne olur yani ufacık bir yorum yazmak o kadar mı zor

of of neyse neşemizi kaçırmayalımyazan yazmayan herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…