• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar hafta sonunu bekleyemeyecem!!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
teşekkür ederim 3bruli93,demek sinir bazen işe yarıyormuş demi:1:

yani ben öyle bir heyacanlandım ki anlatamam.neyse yorumlarınızın davamını bekliyorum arkadaşlar.ben yarın işe gideceğim için yatmam gerekiyor.kusura bakmayın.yarın iş yerinden değerli yorumlarınıza cevap yazmaya çalışacağım.ve iş durumuna göre öğleden sonra saçlarıma makası vurdurabilirim.

herkese teşekkürler:1:

ben yatınca herkes yatmış heralde kimse yorum yazmamış :1:

$ChelseaLong2.jpg
eger şaçların çok uzunsa kıyma derim:)

cnm zaten resim koymuştum şimdi daha yakından saçlarımın görüldüğü bir resmimi daha paylaşıyorum:1:

bide bu cesareti bidaha bulamam gibi.o yüzden kararlıyım kestirmeye:1:

Eki Görüntüle 461137

cnm zaten resim koymuştum şimdi daha yakından saçlarımın görüldüğü bir resmimi daha paylaşıyorum:1:

bide bu cesareti bidaha bulamam gibi.o yüzden kararlıyım kestirmeye:1:

bence bob un kısa seklini kestir canım.cok daha modern duruyor.uzun seklini genelde orta yas grubu tercih ediyor.benim fikrim kısa olandan yana.yanı ense tamamen acık olan ve kısacık kesilmis olan modele bir bak derim ben.daha once kullandım ben o mdeli cok begendım.gercı su anda saclarım cok kısacık asımetrık bır kesim ama o modelde cok cekici ve guzeldi.

Hadi merakla bekliyoruz seni :)

cnm personel müdürümle konuştum,bugün saat 3'ten sonra bir yoğunluk olmazsa çıkabileceğimi,iş yoğun olursa yarın öğleden sonraya izin verebileceğini söyledi.ben özel bir şirketin personel müdürlüğünde memur olarak çalışıyorumda:1:

bence bob un kısa seklini kestir canım.cok daha modern duruyor.uzun seklini genelde orta yas grubu tercih ediyor.benim fikrim kısa olandan yana.yanı ense tamamen acık olan ve kısacık kesilmis olan modele bir bak derim ben.daha once kullandım ben o mdeli cok begendım.gercı su anda saclarım cok kısacık asımetrık bır kesim ama o modelde cok cekici ve guzeldi.

ya o kadar kısa olursa çok iddalı olur diye düşünüyorum:1:gerçi bi yandanda dikkat çekmek istemiyor değilim hani ama çokta iddalı olmak istemiyorum.:19:

tamam 5 gibi yenı halini görebileceğiz o zaman :)

:1:cnm kuaförümden saat 5'e randavu almaya çalışıyorum.kuaförüm gel derse tamamdır.:1:

:1::1::1:tabi saçımı kestireceğimi söylemedim,yoksa kesin gelme der.çünkü hep kestirme der bana.kuaförüm aynı zamanda arkadaşım:1::1::1:

merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.arama motoruna saçımı kestirmek istiyorum diye yazınca çıkan onca siteden birine gireyim dedim.benimde saçlarım uzun belimde.bende kestirmek istiyorum ama kararsızım.

o yüzden internet üzerinden bir araştırma yapayım dedim ve kendimi burda buldum.neyse kendimi geçeyim şimdi :::)))

toto_10 arkadaşım saçların çok güzelmiş kestirme desemde sen kararını vermişsin okuduğum kadarıyla.yeni saçını şimdiden merak ediyorum.

ya o kadar kısa olursa çok iddalı olur diye düşünüyorum:1:gerçi bi yandanda dikkat çekmek istemiyor değilim hani ama çokta iddalı olmak istemiyorum.:19:

canım bu yasta iddialı olmucaksında ne zaman olucaksın dımı.bence kısa model cok cekici kesinlikle ense tamamen acık sekilde kestirmelisin bana göre.eminim cok yakısacak ve cok cekici olucaksındır:)

hhahah :D vazgeçmek yoook :D

olur mu öyle şey randevuda tamam:1:saat 5'te kuafördeyim:1:

merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.arama motoruna saçımı kestirmek istiyorum diye yazınca çıkan onca siteden birine gireyim dedim.benimde saçlarım uzun belimde.bende kestirmek istiyorum ama kararsızım.

o yüzden internet üzerinden bir araştırma yapayım dedim ve kendimi burda buldum.neyse kendimi geçeyim şimdi :::)))

toto_10 arkadaşım saçların çok güzelmiş kestirme desemde sen kararını vermişsin okuduğum kadarıyla.yeni saçını şimdiden merak ediyorum.
:1:hoşgeldin foruma,umarım güzel vakit gçirirsin forumda:1:uygun bir zamanda seninde saçlarının fotosunu görmek isteriz.fikir vermek açısından,burada çok iyi fikir veren arkadaşlar var yani.:1:

canım bu yasta iddialı olmucaksında ne zaman olucaksın dımı.bence kısa model cok cekici kesinlikle ense tamamen acık sekilde kestirmelisin bana göre.eminim cok yakısacak ve cok cekici olucaksındır:)
:1::1:bakalım ya kuaföre gittiğimde kuaförümünde fikrini bi alayım ama sanırım o kadar kısa olmacak:1:teşekkür ederim fikirlerin için:1:

Eki Görüntüle 460940 Eki Görüntüle 460941

arkadaşlar bugün öğleden sonraya kadar saçlarımı hafta sonu kestirmeyi düşünüyordum.3bruli yi görünce hafta sonunu bekleyemeceğim dedim kendi kendime.bende 3bruli93 ün saç modelinden kestirmek istiyorum.ve belki daha kısa olabilir diye düşünüyorum:43:

tabi sizin yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.değişik fikirleri olanlar lütfen belirtsin.yarın öğleden sonra veya çarşamba günü elvada diyeceğim saçlarıma:)

şimdiden teşekkürler....

:1:evet arkadaşlar 5-10 dk ya çıkıyorum.çıkmadan önce son bir kez resmimi paylaşayım dedim.yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.tabi yeni saçım içinde yorumlarınızı bekleyeceğim:1:

:52:akşam saat 8-8:30 gibi fotoyu koymayı düşünüyorum.garip bir şekilde heyacanlıyım.siz genede son yorumlarınız varsa lütfen yazın:52:

:1::1:ELVADA GÜZEL SAÇLARIM:1::1:

Back