• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar hafta sonunu bekleyemeyecem!!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
:1:evet arkadaşlar 5-10 dk ya çıkıyorum.çıkmadan önce son bir kez resmimi paylaşayım dedim.yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.tabi yeni saçım içinde yorumlarınızı bekleyeceğim:1:

:52:akşam saat 8-8:30 gibi fotoyu koymayı düşünüyorum.garip bir şekilde heyacanlıyım.siz genede son yorumlarınız varsa lütfen yazın:52:

:1::1:ELVADA GÜZEL SAÇLARIM:1::1:

ilk hayırlı olsun diyen ben olayım hadi.hayırlı olsun umarım isteğin gibi sana yakışan bir model olur.

bu arada yeni konuyu nasıl açabiliriz.ayrıca resim ekleme falan,gerçi eve bir geçeyim forumu kurcalayarak öğrenebilirim sanırım.

toto_10 hayırlı olsun cnm yeni saçın güle güle kullan :)))

:1:evet arkadaşlar 5-10 dk ya çıkıyorum.çıkmadan önce son bir kez resmimi paylaşayım dedim.yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.tabi yeni saçım içinde yorumlarınızı bekleyeceğim:1:

:52:akşam saat 8-8:30 gibi fotoyu koymayı düşünüyorum.garip bir şekilde heyacanlıyım.siz genede son yorumlarınız varsa lütfen yazın:52:

:1::1:ELVADA GÜZEL SAÇLARIM:1::1:

hahhaha hadii beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:3:

aa çok komik yaa herkese daral gelmiş ben gibi bende belimdeki saçlarımı kestim daha 1 hafta olmadı
ama daral gelmişti bana o yüzden pişman olmadım hatta tanıyanlar çok beğendiler
tek sorun güzelden şirine geçiş yapıyo insan küt saçla ama olsun o da güzel :))
hadi yeni resimlerini bekliyoruuuuz :)

aa çok komik yaa herkese daral gelmiş ben gibi bende belimdeki saçlarımı kestim daha 1 hafta olmadı

inanırmısınız son birkaç aydır banada uzun saçtan daral gelmiş durumda.zaten önceden de belittiğim gibi saç kesimleri hakkında internette gezerken buraya üye oldum.bende en kısa zamanda resimlerimi koyup yorumlarınızı istecem arkadaşlar.umarım resim koymayı becerebirim.::::)))))

Gerçekten yaa annemde çok çocuksu olmuşsun dedi :D :52:

inanırmısınız son birkaç aydır banada uzun saçtan daral gelmiş durumda.zaten önceden de belittiğim gibi saç kesimleri hakkında internette gezerken buraya üye oldum.bende en kısa zamanda resimlerimi koyup yorumlarınızı istecem arkadaşlar.umarım resim koymayı becerebirim.::::)))))

Bu forumda yok yok tatlım sadece saç değil aradığın her şeyin cevapları bu forumda :))

:1:evet arkadaşlar resimleri koyadan önce biraz anlatmak isterim izninizle:1:

kuaförüme gidip oturup bişeyler içerken saç katoloğunu incelemeye başladım.ve birazdan göreceniz modelde karar verdim.ama biraz zor oldu,çünkü daha kısa olan ense kısmı makineyle alınmış bir model çok hoşuma gitti ama cesaret edemedim açıkçası:1:neyse kuaförüme modeli gösterdiğimde kesmek istemedi ama beni kararlı bir şekilde görünce yapmak zorunda kaldı diyelim.orada bulunan birkaç müşterilerde vazgeçirmek için bişeyler dediler ama nafile:1:

:1:saçıma lastik toka ile boyun hizamdan bağlanarak at kuyruğu şeklinde yapıldıktan sonra hatırladığım makasın snip snip diye sesiydi.daha sonra düzeltmeler yapılarak son şekli verildi ve fön falan son şekli verildi saçıma:1:

bu arada 1. foto kuaför salonunun bahçesinde çekilmiştir.eve gidip üstümü değiştirip yeni saçımı bizimkilere gösterdikten arkadaşlarla bir cafeye çıkalım dedik.2.fotoda şu anda bulunduğumuz cafede çekilmiştir.sağolsun arkadaşın laptopuna resimleri aktarıp ordan paylaşıyorum sizlerle:1:umarım beğenirsiniz:1:

$yas3.jpg $yas4.jpg

:1:ve düşündüğümdende dikkat çekici olmuş galiba saçım,yani etraftan aldığım tepki öyle:1:siz ne dersiniz

kuaförüme gidip oturup bişeyler içerken saç katoloğunu incelemeye başladım.ve birazdan göreceniz modelde karar verdim.ama biraz zor oldu,çünkü daha kısa olan ense kısmı makineyle alınmış bir model çok hoşuma gitti ama cesaret edemedim açıkçası:1:neyse kuaförüme modeli gösterdiğimde kesmek istemedi ama beni kararlı bir şekilde görünce yapmak zorunda kaldı diyelim.orada bulunan birkaç müşterilerde vazgeçirmek için bişeyler dediler ama nafile:1:

:1:saçıma lastik toka ile boyun hizamdan bağlanarak at kuyruğu şeklinde yapıldıktan sonra hatırladığım makasın snip snip diye sesiydi.daha sonra düzeltmeler yapılarak son şekli verildi ve fön falan son şekli verildi saçıma:1:

bu arada 1. foto kuaför salonunun bahçesinde çekilmiştir.eve gidip üstümü değiştirip yeni saçımı bizimkilere gösterdikten arkadaşlarla bir cafeye çıkalım dedik.2.fotoda şu anda bulunduğumuz cafede çekilmiştir.sağolsun arkadaşın laptopuna resimleri aktarıp ordan paylaşıyorum sizlerle:1:umarım beğenirsiniz:1:

Eki Görüntüle 461819 Eki Görüntüle 461820

:1:ve düşündüğümdende dikkat çekici olmuş galiba saçım,yani etraftan aldığım tepki öyle:1:siz ne dersiniz

cnm hayırlı olsun :))çok yakıştığını düşünüyorum sana,anladığım baya gidip gelmişsin 2 model arasında:))diğer modeli bilmem ama bu model yakışmış gerçekten.

tekrar hayırlı olsun,güle güle kullan.
bide bir macera gibi anlatmışsın kuaför saatlerini hoşuma gitti.eğer birgün bende saçımı kestirirsem senin gibi anlatacak kadar hoşnut kalırım umarım:)

cnm hayırlı olsun :))çok yakıştığını düşünüyorum sana,anladığım baya gidip gelmişsin 2 model arasında:))diğer modeli bilmem ama bu model yakışmış gerçekten.

tekrar hayırlı olsun,güle güle kullan.
bide bir macera gibi anlatmışsın kuaför saatlerini hoşuma gitti.eğer birgün bende saçımı kestirirsem senin gibi anlatacak kadar hoşnut kalırım umarım:)

:1:teşekkür ederim canım.evet cnm ya heyacanımı sizlerede yansıtma açısından böyle anlatmayı istedim.umarım yansıtabilmişimdir.bende kestirirsem demişsin hiç düşünme bence kestir gitsin derim ben.insan çok ferahlıyor öyle böyle değil.beni gören arkadaşlarım yüzüme renk geldiğini bi farklı güldüğümü bile söylediler yani.:1::1:

:1:bu arada o düşündüğüm 2. modeli en kısa zamanda burda paylaşacam.bu yeni modeli bir süre kullanayım o modelide deneyebilirim yani:1:

:1:e tabi seninde kuaför macerana yok demeyiz yani.sende bizi mahrum bırakmazsın heralde:1:

çok güzel olmuş canım güle güle kullan :)
saçlarını alaydın keşke çıtçıt yapardın

Bende uzun saçlarımı birden bob kestirdim kışın
Aldım saçlarımı nerde yaptırlır ki çıtçıt
Şu Taksim'deki perukçular falan yapar mı :1:

kııızzzzz harbi çok yakışmış he vallaha bayıldım hatta benımkınden dahada yakışmış diyebilirim senin saçlarının yapısı çok güzel zaten maşallah :nazar: harika olmuşsun gerçekten yüzünü tam görmedım ama renk geldiğne eminim :) soranlara benden ilham aldığıı söylemeyi unutmaa :P :)) vay canına :)

kııızzzzz harbi çok yakışmış he vallaha bayıldım hatta benımkınden dahada yakışmış diyebilirim senin saçlarının yapısı çok güzel zaten maşallah :nazar: harika olmuşsun gerçekten yüzünü tam görmedım ama renk geldiğne eminim :) soranlara benden ilham aldığıı söylemeyi unutmaa :P :)) vay canına :)

:1:unuturmuyum ilham perim benim,teşekkür ederim cnm güzel yorumun için.ayrıca tekrar teşekkür ederim ki saçımı kestirmeme ilham olduğum için.:1:

:1:burdan burayı okuyan bütün arkadaşlara sesleniyorum eğer karar verdiyseniz düşünmeyin kestirin saçınızı gitsin,çok düşündünüzmü vazgeçiyorsunuz veya mükemmel olsada öbür model daha mı iyiydi aklınızda kalıyor.:1:

:1:bakın bana ve 3bruli93'e 1-2 günde karar verip yaptık ve çok memnunuz demi 3bruli93:1:

Eki Görüntüle 461819 Eki Görüntüle 461820

süper olmus güle güle kullan yakından fotolarını da beklıyoruz yanlardan arkadan gorunusu varsa :46:

Back