• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar hafta sonunu bekleyemeyecem!!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

:1:unuturmuyum ilham perim benim,teşekkür ederim cnm güzel yorumun için.ayrıca tekrar teşekkür ederim ki saçımı kestirmeme ilham olduğum için.:1:

:1:burdan burayı okuyan bütün arkadaşlara sesleniyorum eğer karar verdiyseniz düşünmeyin kestirin saçınızı gitsin,çok düşündünüzmü vazgeçiyorsunuz veya mükemmel olsada öbür model daha mı iyiydi aklınızda kalıyor.:1:

:1:bakın bana ve 3bruli93'e 1-2 günde karar verip yaptık ve çok memnunuz demi 3bruli93:1:

Evet bebeğim yaa :)) ama yine söyluyorum sana mükemmel yakışmış ya çok cool havalı olmuşsun ya inan bu kadar yakışacağını tahmın etmezdimm daha uzatma saçlarını bundan sonra sen böylesin ya bi daha söyluyorum dehşet olmşsun :) :nazar: :54:

Evet bebeğim yaa :)) ama yine söyluyorum sana mükemmel yakışmış ya çok cool havalı olmuşsun ya inan bu kadar yakışacağını tahmın etmezdimm daha uzatma saçlarını bundan sonra sen böylesin ya bi daha söyluyorum dehşet olmşsun :) :nazar: :54:

:1:teşekkürler cnm şımartıyorsun beni:1:bende uzatmamayı düşünüyorum zaten olursa daha kısası olabilir ileriki dönemde:1:

:1:teşekkür ederim canım.evet cnm ya heyacanımı sizlerede yansıtma açısından böyle anlatmayı istedim.umarım yansıtabilmişimdir.bende kestirirsem demişsin hiç düşünme bence kestir gitsin derim ben.insan çok ferahlıyor öyle böyle değil.beni gören arkadaşlarım yüzüme renk geldiğini bi farklı güldüğümü bile söylediler yani.:1::1:

:1:bu arada o düşündüğüm 2. modeli en kısa zamanda burda paylaşacam.bu yeni modeli bir süre kullanayım o modelide deneyebilirim yani:1:

:1:e tabi seninde kuaför macerana yok demeyiz yani.sende bizi mahrum bırakmazsın heralde:1:

heyacanına ortak olmamak ne mümküm:)senin sayende banada bir heyacan geldi ya.birazdan bir konu açıp resim paylaşmayı düşünüyorum.yazılan yorumlara göre bir karar vermek istiyorum.zatem foruma üye olma amacımda buydu.umarım becerebilirim:))

ve eğer olurda bir kuaföre gidersem ballandıra baldıra anlatırım tabi moralim bozulmazsa:))

:1:evet arkadaşlar resimleri koyadan önce biraz anlatmak isterim izninizle:1:

kuaförüme gidip oturup bişeyler içerken saç katoloğunu incelemeye başladım.ve birazdan göreceniz modelde karar verdim.ama biraz zor oldu,çünkü daha kısa olan ense kısmı makineyle alınmış bir model çok hoşuma gitti ama cesaret edemedim açıkçası:1:neyse kuaförüme modeli gösterdiğimde kesmek istemedi ama beni kararlı bir şekilde görünce yapmak zorunda kaldı diyelim.orada bulunan birkaç müşterilerde vazgeçirmek için bişeyler dediler ama nafile:1:

:1:saçıma lastik toka ile boyun hizamdan bağlanarak at kuyruğu şeklinde yapıldıktan sonra hatırladığım makasın snip snip diye sesiydi.daha sonra düzeltmeler yapılarak son şekli verildi ve fön falan son şekli verildi saçıma:1:

bu arada 1. foto kuaför salonunun bahçesinde çekilmiştir.eve gidip üstümü değiştirip yeni saçımı bizimkilere gösterdikten arkadaşlarla bir cafeye çıkalım dedik.2.fotoda şu anda bulunduğumuz cafede çekilmiştir.sağolsun arkadaşın laptopuna resimleri aktarıp ordan paylaşıyorum sizlerle:1:umarım beğenirsiniz:1:

Eki Görüntüle 461819 Eki Görüntüle 461820

:1:ve düşündüğümdende dikkat çekici olmuş galiba saçım,yani etraftan aldığım tepki öyle:1:siz ne dersiniz

:1:arkadaşlar bana destek olan bütün herkese çok teşekkür ederim:1:

:1:iş yerindeki arkadaşlarım sabah ofise girdiğimde gözlerine inanamadılar.gerçektende ayrı bir havam oldu:1:saçım kesildikten sonra kuaförüm bile bu modelin bana bu kadar yakışacağını düşünemediğini söyledi:1:

:1:arkadaşlar bana destek olan bütün herkese çok teşekkür ederim:1:

:1:iş yerindeki arkadaşlarım sabah ofise girdiğimde gözlerine inanamadılar.gerçektende ayrı bir havam oldu:1:saçım kesildikten sonra kuaförüm bile bu modelin bana bu kadar yakışacağını düşünemediğini söyledi:1:

Çok sevindim hihihi :1:

:1:evet arkadaşlar resimleri koyadan önce biraz anlatmak isterim izninizle:1:

kuaförüme gidip oturup bişeyler içerken saç katoloğunu incelemeye başladım.ve birazdan göreceniz modelde karar verdim.ama biraz zor oldu,çünkü daha kısa olan ense kısmı makineyle alınmış bir model çok hoşuma gitti ama cesaret edemedim açıkçası:1:neyse kuaförüme modeli gösterdiğimde kesmek istemedi ama beni kararlı bir şekilde görünce yapmak zorunda kaldı diyelim.orada bulunan birkaç müşterilerde vazgeçirmek için bişeyler dediler ama nafile:1:

:1:saçıma lastik toka ile boyun hizamdan bağlanarak at kuyruğu şeklinde yapıldıktan sonra hatırladığım makasın snip snip diye sesiydi.daha sonra düzeltmeler yapılarak son şekli verildi ve fön falan son şekli verildi saçıma:1:

bu arada 1. foto kuaför salonunun bahçesinde çekilmiştir.eve gidip üstümü değiştirip yeni saçımı bizimkilere gösterdikten arkadaşlarla bir cafeye çıkalım dedik.2.fotoda şu anda bulunduğumuz cafede çekilmiştir.sağolsun arkadaşın laptopuna resimleri aktarıp ordan paylaşıyorum sizlerle:1:umarım beğenirsiniz:1:

Eki Görüntüle 461819 Eki Görüntüle 461820

:1:ve düşündüğümdende dikkat çekici olmuş galiba saçım,yani etraftan aldığım tepki öyle:1:siz ne dersiniz

arkadaşlar merhaba,ben foruma yeni üye oldum.bence saçınızı kestirmekle çok doğru bir karar vermişsiniz.gerçi forumun hepsi aynı şeyi demiş:)
bende az çok kuaförlükle alakalıyımdır:))

bilmiyorum ben yeni üye olduğum için yorum yapamayacam,ben mümkün olduğunca cvp yazmaya çalışıyorum:))))

:1:biliyorum cnm,sözüm topiğe girip inceleyip yorum yazmayanlara:1::1: ne olur yani ufacık bir yorum yazmak o kadar mı zor:1:

:1:of of neyse neşemizi kaçırmayalım:1:yazan yazmayan herkese teşekkürler:1:

Back