Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar hafta sonunu bekleyemeyecem!!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ben yatınca herkes yatmış heralde kimse yorum yazmamış

bence bob un kısa seklini kestir canım.cok daha modern duruyor.uzun seklini genelde orta yas grubu tercih ediyor.benim fikrim kısa olandan yana.yanı ense tamamen acık olan ve kısacık kesilmis olan modele bir bak derim ben.daha once kullandım ben o mdeli cok begendım.gercı su anda saclarım cok kısacık asımetrık bır kesim ama o modelde cok cekici ve guzeldi.

Hadi merakla bekliyoruz seni :)

cnm personel müdürümle konuştum,bugün saat 3'ten sonra bir yoğunluk olmazsa çıkabileceğimi,iş yoğun olursa yarın öğleden sonraya izin verebileceğini söyledi.ben özel bir şirketin personel müdürlüğünde memur olarak çalışıyorumda

ya o kadar kısa olursa çok iddalı olur diye düşünüyorumgerçi bi yandanda dikkat çekmek istemiyor değilim hani ama çokta iddalı olmak istemiyorum.

tamam 5 gibi yenı halini görebileceğiz o zaman :)

inan bana yerimde duramıyorum heyecandan ama müdürüm biraz aksidir.ama zorlayacam biraz bugün çıkmak için.olmazsa yarın kesindir

bende çok uzatmak istemiyorum vazgeçerim diye

yok yok vazgeçmek yoooook

tamam 5 gibi yenı halini görebileceğiz o zaman :)

cnm kuaförümden saat 5'e randavu almaya çalışıyorum.kuaförüm gel derse tamamdır.

tabi saçımı kestireceğimi söylemedim,yoksa kesin gelme der.çünkü hep kestirme der bana.kuaförüm aynı zamanda arkadaşım

merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.arama motoruna saçımı kestirmek istiyorum diye yazınca çıkan onca siteden birine gireyim dedim.benimde saçlarım uzun belimde.bende kestirmek istiyorum ama kararsızım.

o yüzden internet üzerinden bir araştırma yapayım dedim ve kendimi burda buldum.neyse kendimi geçeyim şimdi :::)))

toto_10 arkadaşım saçların çok güzelmiş kestirme desemde sen kararını vermişsin okuduğum kadarıyla.yeni saçını şimdiden merak ediyorum.

ya o kadar kısa olursa çok iddalı olur diye düşünüyorumgerçi bi yandanda dikkat çekmek istemiyor değilim hani ama çokta iddalı olmak istemiyorum.

canım bu yasta iddialı olmucaksında ne zaman olucaksın dımı.bence kısa model cok cekici kesinlikle ense tamamen acık sekilde kestirmelisin bana göre.eminim cok yakısacak ve cok cekici olucaksındır:)

hhahah vazgeçmek yoook

olur mu öyle şey randevuda tamamsaat 5'te kuafördeyim

hoşgeldin foruma,umarım güzel vakit gçirirsin forumdauygun bir zamanda seninde saçlarının fotosunu görmek isteriz.fikir vermek açısından,burada çok iyi fikir veren arkadaşlar var yani.

canım bu yasta iddialı olmucaksında ne zaman olucaksın dımı.bence kısa model cok cekici kesinlikle ense tamamen acık sekilde kestirmelisin bana göre.eminim cok yakısacak ve cok cekici olucaksındır:)
bakalım ya kuaföre gittiğimde kuaförümünde fikrini bi alayım ama sanırım o kadar kısa olmacakteşekkür ederim fikirlerin için

evet arkadaşlar 5-10 dk ya çıkıyorum.çıkmadan önce son bir kez resmimi paylaşayım dedim.yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.tabi yeni saçım içinde yorumlarınızı bekleyeceğim

akşam saat 8-8:30 gibi fotoyu koymayı düşünüyorum.garip bir şekilde heyacanlıyım.siz genede son yorumlarınız varsa lütfen yazın

ELVADA GÜZEL SAÇLARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…