ona çok yakışmış kestirmekle çok dogru bi karar vermiş bence sana da yakısır gibi duruo :)) ztn çok hoş bi model ben de istiyorum ama eylülde düğünüm var diye kestiremiyorum saçlarımı :))))
Ben saçlarını çok beğendim
İlk fotoda çok hoş,ikincisinde biraz kabarmış sanırım
Normalde saçların kabarıksa o modeli önermem pek
teşekkürler yorumun için.az önce internette gezerken aşağıdaki videoyu gördüm.sizler ne dersiniz.yakışır mı acaba bana
NOVA DITA - Hair Cut - YouTube
yorumlarınızı bekliyorum...
ne güzel kesti öle ya :))) valla canım istedi bnm de :))
teşekkürler yorumun için.az önce internette gezerken aşağıdaki videoyu gördüm.sizler ne dersiniz.yakışır mı acaba bana
NOVA DITA - Hair Cut - YouTube
yorumlarınızı bekliyorum...
Bence sana benden daha çok yakışacak saçlarının yapısı benımkınden güzel ve kabarmıyo diyosun o zaman ne duruyosun sana çok havalı olacağına eminim :13:
teşekkür ederim cnm.umarım yakışır.hatta ben senden daha kısa yaptırabirim
teşekkür ederim cnm.umarım yakışır.hatta ben senden daha kısa yaptırabirim
kız delirdi saçları kesilincee
daha da kısa yaptırma bence biraz uçuşsun saçların saç kalsın kafanda yani
öyle mi diyorsun
yani niyetim seninkinden boy olarak biraz daha kısası.kararsız kaldığımdam siz değerli arkadaşlardan yardım istedim cnm.
3bruli93 senden ufak bir ricam olacak.bu günkü kuaför tecrübenden yararlanmak isterim.yani kuaföre ilk girdiğinde ne hissetin,vazgeçme duygusu oluştu mu,saçını kestireceğini söylediğinde kuaförün tepkisi ne oldu,yeni saç modelini ilk gördüğünde ne hissetin.ve özellikle saçına ilk makas değdiğinde ne hissettin vs.
tabi anlatmak istersen.
şimdiden teşekkür ederim.
şu düğünü bi atlatayım ben şöle kestircem cnm saçlarımı :)) sen de cesaret edebilirsen kestir :)) çok hoşuma gidio bnm :))
öyle mi diyorsun
yani niyetim seninkinden boy olarak biraz daha kısası.kararsız kaldığımdam siz değerli arkadaşlardan yardım istedim cnm.
hava zaten çok sıcaktı öle bunalarak gittim hemen ilgilendiler zaten kesim 17 tl olunca öle oluyoneyse dedim en güzel kesen kimse o gelsin bi saçlarım yıkandı vs sonra oturdum koltuğa vazgeçsem mı acaba fln dedim hatta kesen adam deseydi ki kestirme başka uzun bı model yapalım vazgeçecektim ama karşımda hanzonun tekı vardı 40 li yaşlarında bi adam neyse dedim omuzlarıma değmesin ama ense saçımda gözukmesin katlı olmasın çok dedim uçlarında makas izi belli olmasın dedim ustura kesim mi ondan olsun dedim adam hiç bişey demıyo bana bırak dedi ben napcağımı bilirim günde kaç kez saç kesiyorum biliyomusun vs dedim nıye anlaşamıyoruz istedğimi söylüyorum işte karasızım dedim atıştık biraz sinir oldum o sinirle kesildi hiç bişey hissetmedim fönden sonra baktım güzel olmuş dedım çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?