• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar hafta sonunu bekleyemeyecem!!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

toto_10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
141
2
96
Hatay
$ChelseaT3.jpg $ChelseaLong1.jpg

arkadaşlar bugün öğleden sonraya kadar saçlarımı hafta sonu kestirmeyi düşünüyordum.3bruli yi görünce hafta sonunu bekleyemeceğim dedim kendi kendime.bende 3bruli93 ün saç modelinden kestirmek istiyorum.ve belki daha kısa olabilir diye düşünüyorum:43:

tabi sizin yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.değişik fikirleri olanlar lütfen belirtsin.yarın öğleden sonra veya çarşamba günü elvada diyeceğim saçlarıma:)

şimdiden teşekkürler....

ona çok yakışmış kestirmekle çok dogru bi karar vermiş bence sana da yakısır gibi duruo :)) ztn çok hoş bi model ben de istiyorum ama eylülde düğünüm var diye kestiremiyorum saçlarımı :))))

Ben saçlarını çok beğendim :nazar:
İlk fotoda çok hoş,ikincisinde biraz kabarmış sanırım
Normalde saçların kabarıksa o modeli önermem pek

ona çok yakışmış kestirmekle çok dogru bi karar vermiş bence sana da yakısır gibi duruo :)) ztn çok hoş bi model ben de istiyorum ama eylülde düğünüm var diye kestiremiyorum saçlarımı :))))

teşekkürler yorumun için.az önce internette gezerken aşağıdaki videoyu gördüm.sizler ne dersiniz.yakışır mı acaba bana :52:

NOVA DITA - Hair Cut - YouTube

yorumlarınızı bekliyorum...

ne güzel kesti öle ya :))) valla canım istedi bnm de :))

değil mi cnm ya bide böyle videoda görünce insanın endişesi kalmıyor ama buralarda böyle usta kuaför bulunur mu bilemicem :1:

gerçi vardır ya...

ne dedin videodaki model güzel mi yoksa daha kısa yapsam mı.çünkü bu cesareti bi daha bulamam gibime geliyor:1:

Bence sana benden daha çok yakışacak saçlarının yapısı benımkınden güzel ve kabarmıyo diyosun o zaman ne duruyosun sana çok havalı olacağına eminim :13:

teşekkür ederim cnm.umarım yakışır.hatta ben senden daha kısa yaptırabirim :1:

bencede kısa seklini kestir canım.ben bob modelinin kısa seklini kullanmıstım cok memnun kalmıstım cok modern duruyordu.gercı su anda saclarım daha da kısa ama o modelde cok guzeldi.benim sana tavsiyem ense kısmını ıyıce kısalttır makıneyle yukarıya dogru uzayan sekılde ben o modeli kullanmıstım cok cekiciydi canım.

kız delirdi saçları kesilincee :D

3bruli93 senden ufak bir ricam olacak.bu günkü kuaför tecrübenden yararlanmak isterim.yani kuaföre ilk girdiğinde ne hissetin,vazgeçme duygusu oluştu mu,saçını kestireceğini söylediğinde kuaförün tepkisi ne oldu,yeni saç modelini ilk gördüğünde ne hissetin.ve özellikle saçına ilk makas değdiğinde ne hissettin vs.

tabi anlatmak istersen.

şimdiden teşekkür ederim.

şu düğünü bi atlatayım ben şöle kestircem cnm saçlarımı :)) sen de cesaret edebilirsen kestir :)) çok hoşuma gidio bnm :))

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 56
öyle mi diyorsun :1:

yani niyetim seninkinden boy olarak biraz daha kısası.kararsız kaldığımdam siz değerli arkadaşlardan yardım istedim cnm.:1:

bence kısa seklini kestir cok daha modern ve cekıcı duruyor.bu yasta degısık stiller denemiceksinde ne zaman deniceksin canım oyle degilmi?

3bruli93 senden ufak bir ricam olacak.bu günkü kuaför tecrübenden yararlanmak isterim.yani kuaföre ilk girdiğinde ne hissetin,vazgeçme duygusu oluştu mu,saçını kestireceğini söylediğinde kuaförün tepkisi ne oldu,yeni saç modelini ilk gördüğünde ne hissetin.ve özellikle saçına ilk makas değdiğinde ne hissettin vs.

tabi anlatmak istersen.

şimdiden teşekkür ederim.

hava zaten çok sıcaktı öle bunalarak gittim hemen ilgilendiler zaten kesim 17 tl olunca öle oluyo :D neyse dedim en güzel kesen kimse o gelsin bi saçlarım yıkandı vs sonra oturdum koltuğa vazgeçsem mı acaba fln dedim hatta kesen adam deseydi ki kestirme başka uzun bı model yapalım vazgeçecektim ama karşımda hanzonun tekı vardı 40 li yaşlarında bi adam neyse dedim omuzlarıma değmesin ama ense saçımda gözukmesin katlı olmasın çok dedim uçlarında makas izi belli olmasın dedim ustura kesim mi ondan olsun dedim adam hiç bişey demıyo bana bırak dedi ben napcağımı bilirim günde kaç kez saç kesiyorum biliyomusun vs dedim nıye anlaşamıyoruz istedğimi söylüyorum işte karasızım dedim atıştık biraz sinir oldum o sinirle kesildi hiç bişey hissetmedim :D fönden sonra baktım güzel olmuş dedım çıktım :D

şu düğünü bi atlatayım ben şöle kestircem cnm saçlarımı :)) sen de cesaret edebilirsen kestir :)) çok hoşuma gidio bnm :))

şimdiki saçın nasıl ki cnm.sanada uyarsa bir foto koysana...:1:

bana bu gece uyku yok galiba saçlarımı seviyorum ama değişiklik zamanıda geldi yani...:1:

senin modelde güzel ama bilmiyorum ...:43:

öyle mi diyorsun :1:

yani niyetim seninkinden boy olarak biraz daha kısası.kararsız kaldığımdam siz değerli arkadaşlardan yardım istedim cnm.:1:

daha kısası daha modern duruyo da işte uzun saçdan kısa saça geçmek biraz terddüt yapyoken daha da kısasını kestirmek biraz sıkıntı :D

hava zaten çok sıcaktı öle bunalarak gittim hemen ilgilendiler zaten kesim 17 tl olunca öle oluyo :D neyse dedim en güzel kesen kimse o gelsin bi saçlarım yıkandı vs sonra oturdum koltuğa vazgeçsem mı acaba fln dedim hatta kesen adam deseydi ki kestirme başka uzun bı model yapalım vazgeçecektim ama karşımda hanzonun tekı vardı 40 li yaşlarında bi adam neyse dedim omuzlarıma değmesin ama ense saçımda gözukmesin katlı olmasın çok dedim uçlarında makas izi belli olmasın dedim ustura kesim mi ondan olsun dedim adam hiç bişey demıyo bana bırak dedi ben napcağımı bilirim günde kaç kez saç kesiyorum biliyomusun vs dedim nıye anlaşamıyoruz istedğimi söylüyorum işte karasızım dedim atıştık biraz sinir oldum o sinirle kesildi hiç bişey hissetmedim :D fönden sonra baktım güzel olmuş dedım çıktım :D

teşekkür ederim 3bruli93,demek sinir bazen işe yarıyormuş demi:1:

yani ben öyle bir heyacanlandım ki anlatamam.neyse yorumlarınızın davamını bekliyorum arkadaşlar.ben yarın işe gideceğim için yatmam gerekiyor.kusura bakmayın.yarın iş yerinden değerli yorumlarınıza cevap yazmaya çalışacağım.ve iş durumuna göre öğleden sonra saçlarıma makası vurdurabilirim.

herkese teşekkürler:1:

Back