Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Piyasada araştırdım. Full örümcek dantel kullanılarak yapılacak. 2800 ile 3200 TL dikim fiyatı aldık. Nişanlığımı diktirdiğim yere sorduk. 1.600 TLye herşey dahil anlaştık.
bende 800tl verdim gelinliğe 1500dan indi tanıdık oldugu için dikiliyor gelinlik
kızlarr bende kadıköyden 1000 tl ye aldım 2000den 1000e indik pazarlıkla gelinliğimde burda bakınn http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/520539-gelinligime-bi-bakin.html
msj atamıyorum canım nerden aldın tam olarak
Kızlar bu gelinliğe hayran kaldım Kadıköyde veya İstanbulun başka bir yerinde en uygun ve güzel nerede diktirebilirim. Ankarada yaşıyorum nişanlım İstanbulda ve ben hiç bilmiyorum İstanbulda nerede ne kadara diktirilir. Kim iyidir bu işte?
Eki Görüntüle 401607 [/
Bende bu haftahep gelinlik için gezdim Bakırköy osmanbey Nişantaşı derken Fatih'te karar kılmak üzereyim. Neslihan Platin moda evi beğendiğim gelinliğe 3000 dediler ama pazarlık yapmadım henüz vera wang in siyah kusakli değişik bı modeli
Kızlar bu gelinliğe hayran kaldım Kadıköyde veya İstanbulun başka bir yerinde en uygun ve güzel nerede diktirebilirim. Ankarada yaşıyorum nişanlım İstanbulda ve ben hiç bilmiyorum İstanbulda nerede ne kadara diktirilir. Kim iyidir bu işte?
Eki Görüntüle 401607
güzelim şimdi bir arkadaştan öğrendiğime göre mahmutbey'de kürkçü han diye varmış orada sevcan gelinlik 600 Ytl diyormuş.Bilgin olsun.
Ben izmirde yasiorum. Alsancaktaki Vakko'da Pronovias marka gelinlikler varmis. Yarin denemeye gidicem! Fiyatlar yuksek midiri? giden var mi?