• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

Cok tesekkurler- Yeniyim. Hcbisey bilmiorummm :)

rica ederim.. ben de daha çok yeniyim aslında.. çabucak alışırsın merak etme.. hatta bağımlılık yapıyor kısa sürede uyarayım şimdiden :) ders çalışmam lazım ben buralarda oyalanıyorum :(

rica ederim.. ben de daha çok yeniyim aslında.. çabucak alışırsın merak etme.. hatta bağımlılık yapıyor kısa sürede uyarayım şimdiden :) ders çalışmam lazım ben buralarda oyalanıyorum :(

ins. o kadar cok sey varki :) ona mi baksam buna mi baksam derkkennnnn zaman gecigeciveriorr :) Iyi dersler..

1500 TL lik gelinliği tanıdık kişiden aldığım için 1000 TL ye hallettim :52:

2 yıl önce evlendim 500 tlye kiraladım kuaför içinde:) herkes te çok beğenmişti..ööle basit bişey değildi...çok gezmiştim çoook

Kürkçü hanın üst katında köşede bır gelınlıkçı var kızlar kurkcu han deyıp basıte almayın ben 2000 senesınde gelınlıgımı katalogdan begenp dıktırmıstım kıralıkla satılık arasına cok az bır fark koyuyorlar ve mukemmel olmuştu gelınlıgım gerçı benımkı sade bır modeldı tafta diktrmiştim bence istanbulda olanlar mutlaka ugrayıp fıyat alın pazarlık yapın ısteyen olursa dugun resımlerımden eklerım gece 2000 den buyanada baya bır gelışme olmustur dıye dusunuyorum.

Bende Aysira gelinlikten siparişimi verdim. 1380 TL ödedim. Her ay 3-4 gelinlikte gelincik kampanyası adı altında %35-%40 indirimler yapılıyor. Değerlendirilebilir, çok da hoş gelinliklere sahip..

Kızlar bu gelinliğe hayran kaldım Kadıköyde veya İstanbulun başka bir yerinde en uygun ve güzel nerede diktirebilirim. Ankarada yaşıyorum nişanlım İstanbulda ve ben hiç bilmiyorum İstanbulda nerede ne kadara diktirilir. Kim iyidir bu işte?

Eki Görüntüle 401607 [/
Bende bu haftahep gelinlik için gezdim Bakırköy osmanbey Nişantaşı derken Fatih'te karar kılmak üzereyim. Neslihan Platin moda evi beğendiğim gelinliğe 3000 dediler ama pazarlık yapmadım henüz vera wang in siyah kusakli değişik bı modeli ;)

bu gelinliğin aynısın neslihan platin moda evi dikiyor. arkadasım gecen sene 3000 liraya diktirdi bire bir aynısı oldu. diğer moda evleri gelinlik üzerindeki çiçek detaylarını yapmıyolar fransız dantel seçtiriyolar. halbuki gelinlik küçük küçük çiçeklerle kaplı. neslihan platin hepsini tek tek dikiyo

ttggcc
gnnrkcy kullanıcısından alıntı
Kızlar bu gelinliğe hayran kaldım Kadıköyde veya İstanbulun başka bir yerinde en uygun ve güzel nerede diktirebilirim. Ankarada yaşıyorum nişanlım İstanbulda ve ben hiç bilmiyorum İstanbulda nerede ne kadara diktirilir. Kim iyidir bu işte?

Eklenti 401607[/
Bende bu haftahep gelinlik için gezdim Bakırköy osmanbey Nişantaşı derken Fatih'te karar kılmak üzereyim. Neslihan Platin moda evi beğendiğim gelinliğe 3000 dediler ama pazarlık yapmadım henüz vera wang in siyah kusakli değişik bı modeli ;)
bu gelinliğin aynısın neslihan platin moda evi dikiyor. arkadasım gecen sene 3000 liraya diktirdi bire bir aynısı oldu. diğer moda evleri gelinlik üzerindeki çiçek detaylarını yapmıyolar fransız dantel seçtiriyolar. halbuki gelinlik küçük küçük çiçeklerle kaplı. neslihan platin hepsini tek tek dikiyo

canım aynısını birebir dikebiliyor olması çok güzel 3bin limit biraz beni aşıyor keşke aşmasa ama kendim para verip almayacağım için fazla yüklenmek istemiyorum nişanlımın ailesine. Umarım 2bin e dikebilecek bir yer bulurum ya da aynısını diktirmem çok beğendim oysaki :14:

Bende Aysira gelinlikten siparişimi verdim. 1380 TL ödedim. Her ay 3-4 gelinlikte gelincik kampanyası adı altında %35-%40 indirimler yapılıyor. Değerlendirilebilir, çok da hoş gelinliklere sahip..

1380 çok uygunmuş gerçekten acaba beğendiğimiz modellerde de böyle uyguna mı dikiyorlar yoksa kendi hazır gelinliklerinde mi indirim oluyor. En yakın zamanda gideceğim. Kızlar bakın bunlar da gelinliğin ön ve arkadan başka fotoları.

$eliebyeliesaab2012bridalcollection19.jpg $eliebyeliesaab2012bridalcollection21.jpg

çok sevdim en bu modeli ama :31:

1380 çok uygunmuş gerçekten acaba beğendiğimiz modellerde de böyle uyguna mı dikiyorlar yoksa kendi hazır gelinliklerinde mi indirim oluyor. En yakın zamanda gideceğim. Kızlar bakın bunlar da gelinliğin ön ve arkadan başka fotoları.

Eki Görüntüle 405574 Eki Görüntüle 405575

elimizde bu model fatihteki bütün gelinlikçileri gezmiştik :)) hey gidi günler :) dediğim gibi modeli hoş gösteren üzerindeki küçük çiçekler. gelinlik sadece düz dantel ve bu küçük çiçeklerin dantele dikiminden oluşuyo zahmetli bi model. az fiyat veren moda evleri büyük ihtimalle fransız dantelle geçiştirecek bu detayları. en güzel gününüzde beklentileriniz boşa çıkmasın arkadaslar. bu arada elif akyüzde 6000 demişti :DDD

Eki Görüntüle 405574 Eki Görüntüle 405575

İnanın o konuda pek bir fikrim yok, bir sorun isterseniz yine de. Umarım diktireceğiniz yer sizin içinize sinen bir yer olur. :)

ttggcc

canım aynısını birebir dikebiliyor olması çok güzel 3bin limit biraz beni aşıyor keşke aşmasa ama kendim para verip almayacağım için fazla yüklenmek istemiyorum nişanlımın ailesine. Umarım 2bin e dikebilecek bir yer bulurum ya da aynısını diktirmem çok beğendim oysaki :14:

ah canım insan asıl kendi cebinden verince içine oturuor:D 2200e hüsniye modaeviyle anlaştım ankarada ve yarısını ödedim inan maaştan verince daha zor :P

1500 TL lik gelinliği tanıdık kişiden aldığım için 1000 TL ye hallettim :52:

nereden,hangi şehir,semt bunların bilgisini yazarsanız daha faydalı olmuş olur...

vayyy be nereden nereye,bu konuyu açtığımda henüz nişanlıydım...şimdi bir anneyim ve oğlum 2 aylık :nazar:

Bende gelinliğimi Kadıköy gelinlik21 de diktirdim (Keşke oraya gitmeseydim:43:)
2000 tlye vede peşin ödeme.
Ama çokta içime sinmedi
Acelem ve vakit darlığımdan dolayı biraz geçiştirildim belkide
Sadece duvağımı beğeniyorum o istediğim gibi oldu
Bi ara foto eklemeye çalışırım

Bende gelinliğimi Kadıköy gelinlik21 de diktirdim (Keşke oraya gitmeseydim:43:)
2000 tlye vede peşin ödeme.
Ama çokta içime sinmedi
Acelem ve vakit darlığımdan dolayı biraz geçiştirildim belkide
Sadece duvağımı beğeniyorum o istediğim gibi oldu
Bi ara foto eklemeye çalışırım

Buradaki bazı fiyatları gördükçe hak etmediği düşündüğüm 2000 tlyi
Şimdi daha fazla görüyorum çıkardıkları işe

Buradaki bazı fiyatları gördükçe hak etmediği düşündüğüm 2000 tlyi
Şimdi daha fazla görüyorum çıkardıkları işe

gerçekten de hiç haketmedikleri halde genç kızların o beyaz büyü ile ilgili hislerini kullanıp çok fazla fiyat çıkaranlar var...ama buradakilerin de yazdığı gibi bir gerçekte var ki çok aşağı fiyata çok şık gelinlikte diktirilebiliniyor...
zamanın bol olması ve iyi bir araştırma buna en büyük etken tabi...

Back