zaman ne kadar da hızlı geçiyor...
bu topiği açtığımdan beri ne kadar da zaman geçmiş...evlendim o çok sevdiğim gelinliğimle süper bir düğün geçirdim....harika bir balayı ve bugün tam 1. ayımız doldu...
bu topikte bilgi alışverişinde bulunan yeni evlenecek,gelinlik telaşı içinde bulunan bütün arkadaşlara şimdiden mutluluklar dilerim...
hiç telaşa kapılmayın kızlar her şey çok güzel geçiyor....o gününüzün tadını doya doya çıkarın benim gibi bol bol oynayın :)))
ben daha fiyat arastırmasıan baslamadım dugunum seneye yaza olacak ama duydugum mahmutpasa ve fatih civarlarında fiyatların uygun oldugu, oralara bakabilirsin.
merwcimmmmm seni burda görmek ne güzel
ay maşallah ne diyeyim
evde ınternet yok henuz o yuzden sık gıremıyorum ama takıpteyım adacım hersey okdr ıstedıgım gıbı oldu kı gözumde hıcbısı kalmadı dıyebılırım.umarım senınkıde sorunsuz ve dıledıgın gıbı gecmıstır sende cok mutlu ol
5 ay önce bu konuyu açtığım da düğünüme aylar vardı...
nasıl bir gelinlik istediğimi henüz bilmiyordum
işin kötüsü...çok az bir bütçeyle bu işi halletmemiz gerekiyordu...
işte tam da o sebeple bu konuyu açmıştım,uygun bir gelinliği nerede ne kadara bulabilirim diye...
ve 5 ay geçmiş...
sormayın hiç nasıl geçtiğini,
sancılı,ağrılı ve yoğun...
bunu yaşayan biliyor gerçekten...
neyse ki çoğu gitti azı kaldı...son 18 gün
ve gelinliğimi ben de ekleyeyim dedim artık...
Teslim aldığımda da kendi dikilmiş halini eklerim...
konunun düzenini bozmayayım
ıstanbul Avcılar-Levni Moda Evi-Kiralık 1000 Tl arkadaşlar :)))
Güzelim benim,gelinligini cok ama cok begendim...eminim ki sanada cok yakismistir...
iyi istedigin gibi bulmussun, icine sindimi?Ben cok begendim...konuyu actigindan bu yana bütün sayfalarini tek tek okudum takip ettim....o yüzden senin adina coook mutlu oldum, cünki bütün duygulari seninle birlitkte yasamis oldum....
dügünün nasil gecti?
cevap yazarsan cok sevinrim canm, cok öpüyorum seni mutluluklar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?