• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

selma12., cokbilmis , you_know kızlar söyleyin ne olur benim fiziğime bu model nasıl olur acaba ben çok beğendim ama ???

canım bence bu daha hoş degışıklık yapmadan tabıkı senın fıkrın önemllı

Son düzenleyen: Moderatör:
benim gelinliğimi andırıyor ama bu daha guzel canım sende zaten böyle bir gelinlik istiyordun ay cok guzel ya gercekten bidahamı düğün yapsak ya

Tekrar koyayım da arkada kalmasın
bu modeli beğendiğimi ve fiyatını sorduğumda 750 Ytl dediler. Sizce model nasıl?

benim gelinliğimi andırıyor ama bu daha guzel canım sende zaten böyle bir gelinlik istiyordun ay cok guzel ya gercekten bidahamı düğün yapsak ya

canım çok sağol,biliyorsun senin gelinliğine hasta olmuştum ilk gördüğümden beri :) Benziyor gerçekten de yahu :)

mansıyon olanı canım ama üstünde dene sankı senın begendıgın cok kg gösterır gıbıme geldı benım

Tekrar koyayım da arkada kalmasın
bu modeli beğendiğimi ve fiyatını sorduğumda 750 Ytl dediler. Sizce model nasıl?

canım ya vallahi bayıldım balık etli bi geline cok yakısır içini doldurman lazım göğsündeki dantelden eteginin ucunada yaptırabilirsin duvagınıda kesinlikle uzun yaptırmalısın ama bence senin modelin bu

canım ya vallahi bayıldım balık etli bi geline cok yakısır içini doldurman lazım göğsündeki dantelden eteginin ucunada yaptırabilirsin duvagınıda kesinlikle uzun yaptırmalısın ama bence senin modelin bu

sevgili you_know tarzlarimizin uydugunu gelinligini gordugum gun anlamistim sagol canim.Evet duvagi uzun istiyorum bende :)

ay sana cok yakısacak eminim bence sen arastırma baska ya bu harika benim gelinliğimdende guzel valla ya 2 ay önceye dönsek ya ben bunu giymek istiyorum kaydirigubbakcemile2

sağol canım seninkinden güzel demiyelim de onun kadar güzel diyelim gelinliğine haksızlık etmemiş olalım.Bu arada ıstanbul'un neresindensin?

aaaa çok sevindim :)
benimde nişanlım istanbul evlerinde oturuyor,bende avcılar dayım.Çok iyi oldu bu :)

istanbul evleri bahcelievlerdemi bilmiyorm valla ben buraları kaydirigubbakcemile3

ömür plaza biliorum benim evimde yakın sayılır yayladayım bende evlenince oradamı oturacaksınız

bende bayıldım 20.sayfadakı ılk gelınlıgın modelı cok guzelmiş ama gogus kısımlarından guzel durmaz dıye duşunuyorum küçük gogusluler için bir yolunu bulurlar heralde :(

fatih karagümrükte gelinlikçiler pasajı var 3 4 katlı hepsi gelinlikçi çarşısı cok guzel son cıkan modeller var uygun fıyata buradanda ulaşabilirsiniz ılgılı arkadaslar :)

Back