• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

cnm burdan model pek belli olmayabilir albumlerde düğün fotolarım var ^^bir düğün gördum sanki ^^ diye başlıkla ordan daha ayrıntılı görebilirsin sade bir gelinlikti benim gelinliğim duvağım uzun arkası kuyruklu etek ucunda ve göğüs kısmında papatyalar var ortasındada birer tas
dsc7732.jpg

dsc9042a.jpg

you know;
gelinliğin sana çok yakışmış ben de mersinliyim resimlerini de baktım çok güzel olmuş tebrikler hemşerimm :asigim: bence de gelinliğini çok uygun fiyata diktirmişssin Allah nazarlardan esirgesin :nazar::nazar:

ayyyy saol cnm hemşerimsin :1hug: evet ya şimdi burdaki fiyatları duyunca bana çok ucuz gelio ve tacım,kuşaklarım,kesemde bu fiyata dahildi çiçekte vereceklerdi ama ben istemedim baska yerden aldım gelinliğim içime sindi çok şükür

gulayse34 arkadaşımız bu gelinliği beğendiğini ve istediğini belirtmiş
[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]

hoş ve şık bir model ne dersiniz,acaba böyle bir model diktirmeye ne kadara çıkar?

canim benim.. bu modeli 500 de diktire bilirsin 2000 de diktirebilirsin.. önemli olan kulanilan kumas kalitesi islemeler ve taslarin kaliteli olmasi bide dikimi yapacak olanin mahareti.. yani farkli farkli modaevlerine sor fiyat al göreceksin sana bir sürü farkli fiyat verecekler ama sadece fiyatta göre secim yapma fotograftaki gibi olsun istiyorsan üstünde emanet gibi durmasini istemiyorsan gelinlik konusunda cok titiz davraniyorsan biraz daha yüksek bir fiyati gözden cikarman gerek..

bu ara modeli cok cok begendim.. zarif ve gösterisli kipar asalet dolu :) herseyi icinde barindiriyor..

bide manenin üstünde okadar güzel oturmuski harika.. komplekse girdim simdi hatunun incecik bellini görünce bir sene önce bende böyle inceydim.. git gide kilo aliyorum :( zayifdim balik etli olma yolundayim böyle devam edersem tombik olacagim

Ben gelinligimi 1650 tl diktirdim..

Canım sadece fikir olsun diye söylüyorum.Bir kere ben Temmuzda evlendiğim için en çok iş yaptıkları dönemdi ve haliyle rakamlar yukarda idi.Bir de full taşlı istediğim için bir duvaüğı komple taş vs 4 tane gelinlikçiye gittim bol taşlı gelinlik ortalama ne kadardır diye sorduğumda 2.000 den başlar dediler.Ben de üsküdar'da 2.500 'e diktirmiştim.Modelin sade olduktan sonra bir de çok fazla taş olmadığı sürece 1.000 liraya süper ötesi gelinlik diktirmek mümkün

gelinlik pahalı olunca daha kalitelidir die bişi yok bence bende sordum 1.100 900 850 dediler ve bu fiyatlardan asagı inmediler ama ben 600 diktirdim ve harika oldu düşündügümden daha iyi oldu ama kumas secimi tas secimi papatya secimi herseyi bana bıraktılar onlar numuneleri gösterdi ben sectim ve herkes hala gelinliğimi konusur ben memnun kaldım 1 defa provaya gittim dediğim gibi düşündüğümden daha guzel oldu

benim gelinligim de harikaydi. Alt kismi mankenden indirdik, üst kismi dikildi tabi, cicekler, tüller falan....gönlüme göre oldu Allah a sükür, 2,500 e aldim...

kızlar benimde düğünüm mayıs 2010 da olacak.
şimdiden gelinlik , kuaför arayışına başladım.
pronovias ve la sposanın bir kaç modelini beğendim.
sizlere de göstereyim.
dikim yapacak sağlam bir yer bulmam lazım.

Eklentiler

• $HAMLET BOY.JPG
    $HAMLET BOY.JPG
    45,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $HAMLET yarım.JPG
    $HAMLET yarım.JPG
    45 KB · Görüntüleme: 36
bu da diğer model kızlar...zemuszemus

Eklentiler

• $MANSION BOY.JPG
    $MANSION BOY.JPG
    41,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $PRONOVIAS MANSION.JPG
    $PRONOVIAS MANSION.JPG
    45,9 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar bu güzel konumuza damatlıklarıda ekleyelimmi? Çünü gelinlik ve damatlık genelde beraber alınıyor.Gelinlik ve damatlık örnekmodel ve fiyatlarıyla burada paylaşılmasını öneriyorum..kabul edenler? etmeyenler?..kabul edilmiştir..:))

canım sanırım onun için damatlıklar bölümüne topik acılması gerekiyor

hangi model diye fikrimizi sormuş bence ilk modelin üstü ve alt modelin altı birleştirmeye çalıştım anlaşılır umarım.yine kendi fikri önemli olan ben olsam böyle bir model birleşimi yapabilirdim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün bir moda evi ile görüştüm gerçi telefonda oldu bu görüşme ama sağolsun çok ilgilendi bayan

bu modeli beğendiğimi ve fiyatını sorduğumda 750 Ytl dedi. Sizce model nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back