• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

kızlar selam dün int. dolaşırken bi siteye rastladım gelinlikler çok uygun fiyata satılıyor ben link değil ama moda evinin adıını yazıyım siz aratın Ayşe Firidin Modaevi 199 ve 799 tl arası değişiyor

mavimelek1907 arakadaşımın dediği gibi o modaevinin sitesine ben de baktım tlf.la çalışan bayanla konuştum.Çok samimi ve içten davrandı.Yalnız arkadaşın söylediği gibi 199-299-399-499-799 Tl.ye gelinlikler var ancak bunlar giyilmiş ikinci el,yani sizin üzerinize göre dikip kiralama fiyatı değilmiş bu.Size özel dikilip kiralanırsa 900 Tl.den başlıyor.ınternet adreslerini incelerseniz sizde görürsünüz zaten.Belirtmeden geçemeyeceğim ama bu uygun fiyatlı gelinlikler arasında da gerçekten güzel modeller var.

sevgili 7beyaz gelinliğinin fotoğrafını ekleyebilir misin? Ayrıca 1900 Ytl demişsin acaba nereden aldın onuda yazarsan araştırma yapan arkadaşlara fikir vermiş olursun.

gelinliğim izmir gelinlik fuarında sergilenmiş sadece 1 taneymiş öyle dediler. Antalya Çelebi mağazasından aldık. pc de hiç foto yok ama bir ara gelinliği çekebilirim inşallah.

gelinliğim izmir gelinlik fuarında sergilenmiş sadece 1 taneymiş öyle dediler. Antalya Çelebi mağazasından aldık. pc de hiç foto yok ama bir ara gelinliği çekebilirim inşallah.
Canım bende çok merak ettim gelinliğini:uhm:

adaer sen o gösterdiğin gelinliği diktirirsen eger arkasını benimki gibi yaptırsana

canım benim gelinliğimde kuyrukluydu ben sırtından bahsettim ipli yani bak tekrar koyayım fotoları
dsc7829.jpg

dsc9368b.jpg

Evet canım bende ipli düşünüyorum zaten,kilo oynamalarında daha iyi olur diye düşünüyorum hem

ayrıca şu model de sanki aklıma yatıyor gibi ne dersin you_know ?

bu mu öteki sade mi ?

tabi buna 1300 Tl diyorlar kiralık.

Son düzenleyen: Moderatör:
buda cok guzelmiş ama buna coook ince uzun bir beden lazım ben giyemezdim sahsen arkası cok hos bunun bak bu benimkine daha cok benziyor sanki dantelli fln ama diğeri ya bence benim aklım onda kaldı bende model bakar eklerim buraya senn için

yok karar vermedide 2 model begenmiş biri yukardaki biride dier sayfalarda ama ben dierni daha ck begendim

radongesiya canım biri bu diğeride 20. sayfada en alttaki model. Henüz karar veremedim you_know canımcımla ilk modeli daha çok beğendik sanki :)

evet sekerim ben onu cok begendim ilkini yani bak ben gelinliğimin modelinide koyım bak senin için modellerede bakıorum sade ve sık bulursan buraya koyarım
firfirligelinlik10.jpg

bak bunlarıda begendim ben ilki en hosuma giden
yabancgelinlikresimleri.jpg

dreamsgelinlik2.jpg

2007gelinlikmodelleri2.jpg

Son düzenleme:
aaaa vallahi ilki süpermiş.Yalnız bir şey soracağım bu modeller de ve beğendiğimiz o ilk sade model de askı yok ya,sanki düşecekmiş gibi hisseder miyim diye de korkuyorum açıkcası.

yok cnm bende öyle düşünüodum düşer hep onumu tutacam diodum kalıp gibi duruyor zaten göğsünden asagıya kadar kalıp gibi bişi koyuyorlar ondan rahatsız olmazsın yani bak en alttakide guzel uzun bir duvak dikilir ona cok guzel olur yaaaa

arkadaşlar ben de 2010 gelini olucam kısmet olursa:) ümraniye çarşıda da fiyatlar 1000-2000 arası genel olarak.fakat ümraniye son durakta bi gelinlikçi gelinlik+saç+makyaj+1 günlük kiralık kaftanı da dahil 299 tlye veriyor. ümraniyedeki arkadaşlarımıza duyrulur..ben de nişanlığımı ordan kiralıyorum hayırlısıyla saç rengimi de dahil ettiğim için benimki 375e geldi temiz iyi de biyer tavsiye ederim:)

artı türbanlı arkadaşlarımız için de çarşıda bi gelinlikçi var orası da türban modeli+makyajı+gelinliği 300 yapıyor ayrıca bilginiz olsun.

merhabalar,

ben daha onceki sayfalarda gelinlik modelimi gondermstim. googleda nevaya diye aratırsanız benim modeli gorebilirsiniz. ben onu diktirmeye karar verdim. ankara tunaalıda diva moda evi dye bir yerde diktiriyorum. 1750 pesin anlastım. minimum 1100 fiyat verdiler. ama bana cok saglıklı gelmedi. insallah burada sonuc iyi olur. son dakka surprizlerini sevmiyorum. 1100 diyen yer bana bir duvak gosterdi ucunda dantel var. ama danteli tule silikon gibi tutkal gibi bi seyle yapıstırmıs. sarı sarı aradan gozukuyordu. bi de bize galos gosterdi ama icerisi cok dagınık ve pisti. dikilen gelinlikler de beni cok tatmin etmedi. ben de amaaan dedim. zaten zaman da yok. 30 ocak 2010... simdi derdim balayına nereye gidecegiz????

Back