ben eklemiştim:kedi:
Canım biliyorum sen ekledin,bayıldım gelinliğine nasıl unuturum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eklemiştim:kedi:
Canım biliyorum sen ekledin,bayıldım gelinliğine nasıl unuturum :)
Canım ben 2007 de evlendim :) Bursa'da diktirmiştim ve herşeyi içinde 800 e gelmişti fiyat olarak. Terzimi tek geçerim kesinlikle keşke bursada olsaydın
merhaba herkese,
ben 30 ocak 2010 insallah dugun. dun and carsısını gezdim (ankara) 750 ve ustu dediler gelinlik fiyatları icin. benim istedigim gelinligi dikmek icin de 2 yer 1200 gibi bi rakam verdi. onumuzdeki hafta tunalıyı gezecegim. ben bu moda dedikleri kabarık gelinlikleri, bol tullu ve gupurlu seyleri sevmiyorum. bulamazsam istedigim gibi bir sey diktirecegim. topladıgım bilgileri sizinle de paylasırım. sizin de ankarada onerebileceginiz guzel bi terzi var mı? terziye guvenmek cok zor ya sonuc istedigim gibi olmazsa
ben de ankara'da oturuyorum. nisan 2010 da evleniyorum. daha gelinlik telaşına girmedim ama senin tecrübelerini merakla bekliyorum... bu arada ben de araştırmalara başlıyım paylaşırım buradan seninle ve herkesle..
şimdiden mutluluklar dilerim
radongesiniya canım bende 24 nisan da evleniyorum.senin nisanın kaçında kısmetse?
tatlım malesef tam tarih belli değil, tarih alma işini aralık ayında halletcez.. nisan başında bursada düğünüm olcak bir hafta sonra da ankarada nikahım diye planlıyoruz bakalım... şu plan aşaması o kadar kıl ki... herşeyi planlamaya çalıştığım için geceleri en az 2-3 saat yatakta plan yapa yapa bir o yana bir bu yana dönüyorum... e tabi bunlar keyifli uyku kaçmaları.. allah herkese böyle mutlu telaşlar versin di mi yaaa...
bu arada geç kalmamışım di mi tarih alma konusunda... daha davetiyesi vs si amanıııın :1shok:
Sevgili pelene, gelinliğin model resmi varsa resmini,nereden hangi semtten alacağını da ekler misin?
ben 1000 liraydı sadece gelinlik
sonra kocişim bir ton pazarlık etti nerdeyse gelinliği bedava vereceklerdi heee:)))
neyse 550 tl ye kiraladık
özel dikim hemde
ece moda evi
09 Kasım 2009-Ara sayfalarda arkadaşlar kendi gelinliklerinin resimlerini,aldıkları yeri ve fiyatını eklemişlerdir.
arkadaşlar malum düğün hazırlıkları derken epey masraf yapılıyor.Üstüne bir de bu kadar pahalı gelinlik olunca karşı taraf olaya pek sıcak bakmayabiliyor.O yüzden her iki tarafı da memnun edebilecek düzeyde Avrupa yakasında uygun fiyata gelinlik nereden bulabilirim? Sizler nerelerde fiyat araştırması yaptınız? Semt-yer ve fiyat olarak yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
hafta sonu cıkabilecegim ancak,beni bilgilendirirsen cok sevinirim.Kuzenim Ankara'da diktirdi..
Çok güzeldi gelinliği ; tabi dikiş inceliklerini detaylarını bilemem ama görünüm itibari ile bi sıkıntı yoktu..
Dilerseniz sorayım ; haber veririm
ben de ankara'da oturuyorum. nisan 2010 da evleniyorum. daha gelinlik telaşına girmedim ama senin tecrübelerini merakla bekliyorum... bu arada ben de araştırmalara başlıyım paylaşırım buradan seninle ve herkesle..
şimdiden mutluluklar dilerim
tatlım malesef tam tarih belli değil, tarih alma işini aralık ayında halletcez.. nisan başında bursada düğünüm olcak bir hafta sonra da ankarada nikahım diye planlıyoruz bakalım... şu plan aşaması o kadar kıl ki... herşeyi planlamaya çalıştığım için geceleri en az 2-3 saat yatakta plan yapa yapa bir o yana bir bu yana dönüyorum... e tabi bunlar keyifli uyku kaçmaları.. allah herkese böyle mutlu telaşlar versin di mi yaaa...
bu arada geç kalmamışım di mi tarih alma konusunda... daha davetiyesi vs si amanıııın :1shok:
ne yaptın ya... sen paniksen ben oleyim. 30 ocak tarihine gecen hafta karar verdik. oratlıkta sadece beyaz esyalar var. o da ötv indirimi yuzunden
ama ben acaip panigim. caktırmıyorum ama. en cok canımı balayına nereye gitsek sorusu sıkıyor. yurtdısı olsa neresi olur. yurt ici olsa neresi. agvayı dusunmustum, orası olmaz dediler balayı icin. bilmiyorum artık birisi bizim yerimize bi sey yapmazsa ankarada kalcaz
biz nisan ayında budapeşte, prag vb. gitmeyi düşünüyoruz. ya da daha radikal bir kararla mısır'a... eğer harcamalarımız çok olursa yurtiçinde bir balayı yapcaz, yazın tatile gitcez yurtdışına... bence madem tam kışın ortasında evleniyorsun, şöyle çok romantik bir kar balayı yap... ne bilim uludağa falan git mesela... eğer yardıma ihtiyacın olursa özelden haber ver tatlım nişanlımın turizm acentası var elinden geleni yapar... yapmasın da göriyim onu klava: