Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
you know cum sen bu işi biliyosun gerçekten yaaa :) paylaştığın gelinliklerin hepsi de çok güzel zaten senin gelinliğini de çok beğenmiştim. aslında adaer cim benim de beğendiğim bi kaç model var fikir olsun diye sana göstermek isterdim ama paylaşamıyorum ki 100 msj olcakmış
you know cum sen bu işi biliyosun gerçekten yaaa :) paylaştığın gelinliklerin hepsi de çok güzel zaten senin gelinliğini de çok beğenmiştim. aslında adaer cim benim de beğendiğim bi kaç model var fikir olsun diye sana göstermek isterdim ama paylaşamıyorum ki 100 msj olcakmış
20. sayfadaki gelinliği ben de çok beğendim adaercim, hem fiyatı da çok uygunmuş ama kilolu gösterme ihtimali var. eteği kumaş değil de tülden olanları tercih etmiyor musun canımcım?
arkadaşlar ben de 2010 gelini olucam kısmet olursa:) ümraniye çarşıda da fiyatlar 1000-2000 arası genel olarak.fakat ümraniye son durakta bi gelinlikçi gelinlik+saç+makyaj+1 günlük kiralık kaftanı da dahil 299 tlye veriyor. ümraniyedeki arkadaşlarımıza duyrulur..ben de nişanlığımı ordan kiralıyorum hayırlısıyla saç rengimi de dahil ettiğim için benimki 375e geldi temiz iyi de biyer tavsiye ederim:) artı türbanlı arkadaşlarımız için de çarşıda bi gelinlikçi var orası da türban modeli+makyajı+gelinliği 300 yapıyor ayrıca bilginiz olsun.
wowww tekrardan düğün yapasım geldi he opuyorumnanaktan ayrıca bugun tam 2 aylık evliyimopuyorumnanaktan
adaer ben bu modeli koymustum sanki yada görmüştüm buda cok guzel 2. yi aradan cıkar bence 1. ve bunu dusun ama 1.bence daha guzel duracak cunku onun göğüs kısmındaki dantelden eteginede yaptırırsın bunun gibi durur aslında buda guzel ama malum moda evleri bazen dikemiyebilio mesela o öndeki acılan kısmı öyle gergin durmayabilir ama buda guzel yaaaa sen bi moda evine sor gergin istiyorum de yaparız diolarsa bence bu