• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaslar gelınlıgımı ayırttım fıkırlerınızı beklıyorum luufenn:)

papatya68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
53
0
86
Diğer
kizlar cok stresliyim,bu gelinligi cok begenmistim ama simdi paranin yarisini verdim provam oldu ama kendimi tuhaf hissediyorum,ya nasil durmus ilk siz goreceksiniz,fikirlerinizi bekliyorum:sm_confused:

Son düzenleme:
erken alınınca bir süre sonra göz alışıyor ve sıradanlaşıyor bence çok hoşşş ..mutluluklar dilerim.. opuyorumnanaktan

dun gece nisanlimla kavga ettim,ustu acik diye.sabah ezaninda uyudum,cok moralim bozuk agliyorum surekli.ustune bolero da dikilior ama onu sevmedim,cunku her bolero gelinligi bozuyor,annemede bisey diyemiyorum uzulmesin diye.... gelinlikciye 800 lira kaporada verdim,napicam bilmiyorum.cok uzgunummmm

Son düzenleme:
canım çok güzel b gelnlik güpürlerin filan harika arkasıda süper gibi görünüo hernkdr tam resim olmasada üstüde tam otrmuş.bnce çok güzl ve açık filanda değil.ama nişanlın illede açık bu diorsa sende bolero giymk istemiosan eteğindeki güpürlerden askı yaptırabilirsen yada çağla şikeln giydği gelinliğe benzer omuzlarından düşen taşlı ince ince askılar.böle şık tarzda bi askı yaptırablrsin.bolerodan daha şık durur.hem nişanlının gözüne açık gelmez hemde sn bolero giymemiş olursun sıcakta

gelinliği sen kendin mi aldın ,damat almadı mi ..CADIARZU

bence cok güzel ,açıkta degil..arkasını cok merak ettım Şeniz

bak şimdi daha dikkatli baktım sn beni dinle bu gelinliğin üzeri süperrrrrrr.tamda otrmuş sana.hiç değiştrme sakın.git direk omuzlarına sarkan ince taşlı askılar yaptr.oamn daha kapalı görünür onun gözüne inan bana aynı şeyleri yaşıorum bnde nişnlımla ve hiç sıkma canını herzmn kadının dedği oluo şahsen bnde öle :D üzülmene değmez canım

gelinliğn çok güzel ama nişanlın açık diyosa şu kısa kollu bolerolar var güpürden yapılan çok hoş duruyo öyle bişey yaptır canım
düğün üstü stres yapmayın kırmayın birbirinizi
mutluluklar şimdiden

canım çok güzel b gelnlik güpürlerin filan harika arkasıda süper gibi görünüo hernkdr tam resim olmasada üstüde tam otrmuş.bnce çok güzl ve açık filanda değil.ama nişanlın illede açık bu diorsa sende bolero giymk istemiosan eteğindeki güpürlerden askı yaptırabilirsen yada çağla şikeln giydği gelinliğe benzer omuzlarından düşen taşlı ince ince askılar.böle şık tarzda bi askı yaptırablrsin.bolerodan daha şık durur.hem nişanlının gözüne açık gelmez hemde sn bolero giymemiş olursun sıcakta

agzimdan aldin lafi aynisini dicektim

canım bence için rahat olsun çok şık bi gelinlik ve sanada çok yakışmış saçınla ,duağınla,
çiçeğinle bütünleştiğinde süper olcak.hayırlı olsun cnm a.s.

779033839.jpg

r_rs2tqgf5g59q1akx8ad3.jpg

gelinlik-5.jpg

987yj71.png

dress95721.jpg
[/QUOTE]

bence cok hos..
aynisi bendede olmustu canim,erkenden aldim gelinligi,baktikca iyimi,kötümü,ay surasi keske söyle olsaydi gibi düsüncelerim olmustu..
ama bence gercekten güzel bi secim yapmissin

Gelinlik üst kısmı çok hoşmuş..
Alt kısmı da güzel de ben biraz daha karışık seviyorum zemuszemus
Mutlu günlerde giy inşallah
Ayy bende bugün gelinlik bakacağım umarım beğenirim...

gelinliğin çok güzel....
Allah mesut etsin....
Sıkma canını sakın fatolina arkadaşımızın resimlerini yüklediği bolerolar çok güzelmiş.....

arkadaslar gelinligin yandan resmini ekliyorum.bu resimde on ve arka tarafi cok kabarik gorunuyor bende on tarafi bu kadar kabarik degil,daha duz duruyor...kendi cekildigim resmi ekleyemedim..bide kirik beyaz bi gelinlik ama nisanlima resmi gosterince neden beyaz degil dedi,,artik bu aralar hersey,kasinin ustunde gozun var muhabbetine donustu..

ayrica bir arkadasim sormus gelinligi damat almadimi diye,damat yurt disinda,ben burda annemle cabaliyorum.ama tabi parasini damat gonderdi..bende damatlik alirken ne yapicam kara kara onu dusunuyorum :D :D

Eklentiler

• $G014.jpg
    $G014.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
kizlar cok tesekkur ederim,destek oldunuz.ben hala agliyordum.mesajlari okuyunca duzeldim.allah razi olsun

mutluluklar dılıyorum sana nıye aglıyosun sacların yapılıcak ayakkabıların super olsun makyajın guzel oldumu tamamsın ))arkasını merak ettım gelınlıgın ayrıca acıkk falan degıl kım dedı onu ?

Back