• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaslar gelınlıgımı ayırttım fıkırlerınızı beklıyorum luufenn:)

arkandanda guzelmıs bu sefer daha cok begendım esas guzellıgı yanda arkadaymıs bende katılıyorum beyaz gelınlık olur kram olmaz bence her genc kızın hayalı beyaz gelınlık bosuna dememısler dımı ama zevk meselesı kımseye karısmam

cnm ben bayıldım gelinliğine yaa maşallah sana da çok yakışmış, Allah mutluluğunuzu arttırarak devam ettirsin insallah, darısı başıma aah ah ben de gelinlik provaları yapacağım günleri görecekmiyim acaba:p

bi de gelinliği damat damatlığı da gelin mi alıyomuş, ben bu adeti bilmiyordum:)))

gelinliğin harika bayıldımm. benim nişanlım da çok sorun yapıyordu gelinliğin açık olmasını. ama ben çözümü buldum gelinliğin üst kısmını önünü normal duruşundan 4 parmak yukarı aldırdım ve oval gibi duruyor. böyle hiç açık durmadı...ve çok hoş oldu...

keske dıktırmeden önce resmını yollasaydınız nısanlınıza yada bı sekılde ıkna edın artık
ben begendım cok hos gule gule gıymek nasıp olur ınsallahopuyorumnanaktan

Bende çok beğendim ve çok yakışmış sana bence nişanlın gereksiz kıskançlık yapmış.Yada bahane arıyor kavga etmeye üstüne bolero diktirebilirsin çok da güzel olur işlemeli gene

canım emin ol hiç ağlanacak bişey yok gelinliğin süper nişanlına gelince hiiiiiiçç takma kafana erkek milleti işte illaa bi kulp takacakkötükedihüso
yukarıdaki bolero modeller süper bence yada arkadaşların deiği gibi şık bir askı yaparsın oldu bitti..bolero gelinliği kapatır demişsin bence hiç ön yargılı düşünme saçlarını şık bir tpouz yaptırısın zarif inci küpeler ooooo miss gibi asil bir gelin olursun..

kız sen bu gelinliği beğendin mi önce kendin söyle(bence gayet hoş bi gelinlik)insan ömründe bi kere gelinlik giyer nişanlın accık açıkmış filan aksiliği bıraksın ve sana karışmasın gelinliği o giycek diil ya

ARKADASLAR HEPINIZE COK TESEKKUR EDERIM..COK MORAL VERDINIZ BANA..ALLAH HEPINIZE MUTLU YUVALAR GUZEL GELINLIKLER NASIP ETSIN INSALLAH ..opuyorumnanaktana.s.

gelinliğe bayıldım,mühteşem görünyorsunalkisalkisalkis,ben bide eşimi çağırdım:kedi: ve bu nasıl olmuş sordum:kedi:,o dediki keşke sende zamanında böyle bir şey seçseydin:mymeka:(benişm eşim bu konularda çok kaprisli,kolay kolay beğenmez!:dilcikar:),kız masaldaki prenseslere benzemişzemuszemus,çok zarif ve müstakbel eşi kımetini bilsin demiş...delikafadulden:nazar:

bir şey değilkaydirigubbakcemile5,ben zaten onun için eşimi çağırdım,eşimin sayende ben 3 ay gelinlik modelerimi inceledim:olmaz:,bir türlü beğenemıyordu:umursamaz:,senin gelinliğin düğün de umarım çok çok güzel olur:nazar:a.s.,ömür boyu mutluluklar dilerim canım....a.s.Şeniz:nazar:

bende çok beğendim.üzerindede güzel durmuş.bence çok açık falan değil.nişnlını ikna edemezsen.
mevcut güpürlerinden iki tane çok minik kısa kol ilave edebilirsin.

Çok güzel canım,fiziğinde güzel olunca çok yakışmış
güpür askı yaptırırsan v şeklinde çok güzel olur hemde daha zengin durur bence
mutluluklara.s.

hayatım gelınlıgın hıçbır açık tarafı yok,1kez gıyeceksın sonuçta artık oda ıdare edecek hayat hep onların ıstedığı gıbı gıtmez kendı ısteklerınede oncelık ver gelınlık harıka hayatım gıyy

ya bence de çok yakışmış, ben kolay kolay bi halt beğenmem, ama değişik bi gelinlik, 1 defa giyeceksin ve o gün senin günün, içine nasıl siniyorsa öyle yap, düğün arifesinde olur öyle şeyler, benim nişanlımda nişanda herşeye karıştı, elbiseyi ayakkabıyı felan hep o beğendi. e napalım onların beğenmesi de önemli, bence senin ki üzerinde çok hoş durduğundan güzelliğini başkası görmesin diye kıskanmıştır. allah mesut etsin inşallah, evlendikten sonra başına kakarsın, sen bana bunu bunu yaptın diye:P bu da benim rahatlama yöntemim hehehehe

gelinlik cok hos hic morelini bozma. Nisanlinda bir konusur iki konusur suzar takma kafana... sen begendigini secmisin gersi bos ilk önce senin begenmen gerek nisanlin... Suanki düsünce oman cok normal bendede oldu.. begendigim gelinligi dikiriyorum sonuna geldi nerdeyse gelinligimden sogmaya baslar gibi olmustum normal yani bir seneden beri ciddi ciddi gelinlik bakiyorum her günde aylar boyunca diktirdigin gelinlik modeline bakinca gina geliyor artik. Sende bu durum oldu iste. Icin rahat olsun gelinlik süper

Back