Arkadaşlar gelin beraber sahur ve iftar sofralarında birbirimize fikir olalim .

2019 mutluluk

Güzel şeyler sabırdan sonra gelir sadece bekle ...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
874
2.978
68
Evet ramazanın ilk sahuru şimdi kimler neler hazırlicak

Haşlanmış yumurta ve kahvaltı türü ❤️ İlk iftar ve sahur için annemlere geldim annemle berabee hazırlıyoruz

Bundan sonra ki sahur ve iftarları bende tek geçiricem canım üzülme 😔 eşim oruç tutamıyor
Eşim işte yarından itibarem bir hafta sahur birlikte iftar ayrı bir hafta sonra da ikisi de birlikte Allahın izniyle
Hasta mı eşiniz işi mi ağır

Eşim işte yarından itibarem bir hafta sahur birlikte iftar ayrı bir hafta sonra da ikisi de birlikte Allahın izniyle
Hasta mı eşiniz işi mi ağır
Rabbim her gününüzü bir geçirmeyi nasip etsin ❤️
Yokk be ne ağırı mağaza müdürü başı ağrıyormuş paşanın aclığa dayanamıyormuş :işsiz:

Dedim ya bide büyüme tarzıyla da alakalı oruç ac kalmak için tuturmuyor ac insanların halinden anlamak için diyorum ben anlıyorum onları diyor

Herkesin sevabı günahı kendine siz sordunuz sizden vebali gitti tutup tutmamak ona kalmış bizde her ramazan kalabalıktık sahurda iftarda şimdi eşimle ikimiziz bende kahvaltılık hazırladım bide patates kızartiyorum

İğneden korkuyor ben kan verirken bile yanımda duramaz. Migreni falan var
Peki çok fazla kahve çay veya sigara bağımlılığı mı var migrenim var benimde çay içmediğimde dahi tutar işi yük açısından hafif ama stresli bir iş haklı olabilir

Herkesin sevabı günahı kendine siz sordunuz sizden vebali gitti tutup tutmamak ona kalmış bizde her ramazan kalabalıktık sahurda iftarda şimdi eşimle ikimiziz bende kahvaltılık hazırladım bide patates kızartiyorum
Ben elimden geleni yapıyorum sadece oruç konusunda değil her konuda o yüzden vicdanen rahatım

Ooo hemde ne içer çayı 1 çaydanlık ver sonuna kadar içer sigara da var
E ondan işte mağaza ortamı çok stresli berbat bir ortam ben çalıştığım için biliyorum bizim müdürde tutar yanına yaklaşılmaz barut gibi olur sigara içiyor oda eşinde bide çay varmış e anlaman lazım 🤗

Kuzum tavuklu dövme pilavı yapıcam eşim yanına bişe istemedi hala düşünmekteyim Ceyhanda gelen gibidir ilk gün tavuklu nohutlu dövme pilavı yapılır

Back
X