Arkadaşlar gebelikte kese var ama bebek görülmedi bu durumu yaşayanınız var mı?

caresiz19

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
56
8
Arkadaşlar en son adettimin 1 günü 27 şubat tı dün (14.04.2020) de gittim ultrasyona baktı kese var ama bebek yok dedi alttan baktı yine aynı haftaya gel dedi 2 ihtimal var dedi ya geç döllenme yad iğer ihtimal sorunlu dedi detaya girmedi kana bakmadı moralim bozuldu akşam ağladım. Bir hafta da geçmez şimdi bu durumla karşılaşan varmı

Üzülme lütfen bebeğine de zarar vereceksin. Benim kesem 5.haftada görülmüştü. Bebek ise 7+4 günlükken bebek görülmüştü ve geç döllenme dedi doktor sabırla bekle. İnşallah bebeğin seninledir

Inşallah ama bu şekilde beklemekte çok yıpratıcı kana falan bakmadı hiç endişe ettim acıkcası

Inşallah ama bu şekilde beklemekte çok yıpratıcı kana falan bakmadı hiç endişe ettim acıkcası
Benim de en son regl olacağım gün bakıldı bakılmamıştı. Hatta başka bir doktora da gittim o da gelişmez bu kese boş kese küretaj yapalım demişti o kadar çok ağlamıştım ki acele etme bekle Allah'tan hayırlısını iste.

Kızlar birşey sormak istiyorum benimde arkadaşım gebe gec döllenme demis doktor 7 haftalık gitmiş kalp atışı için doktor kese var ama bebek gelişmemiş falan demiş yani oluşmuş ama öylece kalmış heralde kürtaj için devlet hastanesine gitti arkadaşım oradaki doktor da seninki geç döllenme 10 gün daha bekleyelim günahına giremem demiş heralde geç döllenme diye kalp atışı görememiş mi daha çok küçük diye anlamadik kanaması falan da yok gayet iyi durumda 10 günü bekliyor böyle bisey yaşayan varmi

Benimde farklı Bi durum beklemek zor

7+4 de bebek oluştu canım benim. 7+6 da duydum kalp atışını geç döllenme normaldir paniklemesin.

Canım benimxe son adetim 28 şubat ben de daha yeni gördüm Keseyi pazartesi gunu bu ayın 28nde gel dedi tekrar içini rahat tut stres yapma

Selam canım ben 9 haftaya girerken gordum bebegı ama yolk kesesi var diye bekledim yani bebeği besleyen kese varsa bebekte vardır demek ys gözüktümü ? Çoktan gözükmüş olması lazım tarihe göre

U
Öyle bişey demedi Dr kese var bebek yok dedi ve bu gun kahverengi leke geldi
Üzmek istemem ama boş gebelik yasıyor olabilirsiniz boş gebelik te kese enfazla 7hafta gelişebilir sonra kendiliğinden atar yani lekelenme başlar ınsallah öle değildir bebeğiniz sizinledir

U

Üzmek istemem ama boş gebelik yasıyor olabilirsiniz boş gebelik te kese enfazla 7hafta gelişebilir sonra kendiliğinden atar yani lekelenme başlar ınsallah öle değildir bebeğiniz sizinledir
Inşallah bakalım haftaya cumartesi gideceğim tekrar netten baktım tutunma lekesi de olabilir miş emin olamadım canım sıkıldı acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…