Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var:

Tabi ki ediyorum etmez olur muyum, yalnız şöyle bir durum var ben onu yazmadım. Ben romatoid artrit hastasıyım, ve hiçbirşey yapmadan otursam bile ağrım oluyor.. Tabi ki yardımsever, düşünceli ama en çok da bu sebepten ev işi yada başka konularda yorulmayım ağrım olmasın diye artıdan çaba gösteriyor.. Yok mecburiyetten olduğunu sanmam. Eşim her konuda bana çok düşkün. Sabahları ben işe giderken kalkıp portakal suyu falan sıkar mesela..
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Çok şükür ki ailesine yakın oturmak bi yana, görüşmüyoruz bile.. Eşimde görüşmüyor. Ama benm bi engellemem falan olmadı, koskoca adam zaten istese tutamam gider görür de.. Onların nasıl insanlar olduğunu biliyor, kendisi istemiyor.
Beni yoranda ciddi, herkesin sıkıntı yaşadığı konularda güçlü olup gül gibi geçinip böyle ufak tefek şeylerde patlamamızdı. Ama yaşadıklarımız kolay değildi. Belkide hala daha sıkıntılarımızın stresi çıkıyordur. Ki evlenince de bitmedi ki sıkıntı. Bu sefer de maddi olarak çok çektik. Sanırım onların hayatımıza yansıması. Ama konuştuk, ikimizde daha anlayışlı sakin olucaz. Dediğiniz şey çok mantıklı, bizde aynısını düşündük. Ortam değiştirmek, sakinleşince devam etmek lazım.
Teşekkürler yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…