bu kadar üzerime titreyen bir eşim olacak, ama incir çekirdeğini doldurmayan şeylerden kavga edicez, ne tezat. bence o alınganım dediğiniz tarafınızı biraz törpüleyin, eşiniz bişey dediğinde biraz alttan alın. şimdiki neslin sorunu bu, çok tahammülsüzüz. evlilik kusursuz işleyen bir kurum değildir, biraz o biraz siz alttan alarak, yeri geldiğinde biraz çenenizi tutarak idare sanatıyla yürüyen bir kurumdur. kaldı ki adamcağız kırıcı da konuşmamış. üstelik evi bile kendi süpürürmüş size vileda yaptırmazmış sizi yormazmış vs ee bu adam daha ne yapsın amuda mı kalksın?
bu hatayı ben de çok yapıyorum...çok alınganım zaten vardı hamilelikle iyice coştu..eşim de bir sabrediyor iki sabrediyor sonunda başlıyor bağırınmaya....
en basidi akşam küstük...sebepse;ben tv seyrederken uyuyup kalmışım....eşimin de karnı acıkmış...dün tatil olduğu için dışarıdaydık yiyip gelmiştik eve..dolayısıyla yemek yoktu hazırda...
eşim de kalkıp makarna pişirmiş...sonra beni uyandırdı,gel yiyelim diye...ben illa bir sorun çıkaracağım ya.uyku sersemine yemicem etmicem dedim sonra ne desem iyi,hepsi o mu diye sordum...evet dedi..ben de yiyeceğim diye yarım paket makarnanın hepsini biryere koymuış da getrimiş...hepsinin o olduğunu duyunca beni düşünme zaten,insan ayırır biraz diye kızdım
ve eşim kırıldı bir lokma bile yemeden geri götürdü,o da bana bağırdı..küstük neticede....çok gereksiz bir şey değil mi....adam kalkmıp makarna yapıyor ki benim eniştelerim falan hayatta bilmez öyle şey,bir de getiiryor,ben burunluyorum....
pek çok konuda yardım eder,daha önceden de ederdi.şuan hamile olunca daha çok eder oldu....bizim tek sorunumuz vardı ailesiydi...onu aştık derken ben cozuttum....kaprisli alıngan burnundan kıl aldırmayan birşey oldum çıktım..
Kırmızıya boyadığım yer var ya,sorun orda gizli işte.Bence kendi tavırlarını oturup bir gözden geçirmelisin.Belki de eşin seni çok el üstünde tuttuğu için,her konuda her dediğini yaptığı için sen de bir alışkanlık oldu.En ufak bir hayır kelimesini kaldıramayacak duruma gelmiş olabilirsin.Merhaba arkadaşlar, bir konuda objektif olarak bir bakış açısına ihtiyacım var.
Biz eşimle bir buçuk yıllık evliyiz. bir buçuk sene de nişanlı kaldık. Üç yılda flört ettik. İlişkimizde maddi manevi bütün zorluklarda birbirimizin yanındaydık. Gerçek anlamda ciddi bir sıkıntımız hiç olmadı! Çok zor bir nişanlılık ve evlilik öncesi dönemi geçirdik. Eşimin ailesi maddi manevi hiç yanımızda olmadılar.
Biz bütün zorlukları sıkıntıları ayrılmayı hiç düşünmeden aştık. Birlikte olabilmek, huzurlu olabilmek için.. Fakat..
Evliliğimizde ve sevgililik dönemimize kadar dayanıyor bu, ciddi bir sıkıntımız yokken, en basit şeylerden kavga edebiliyoruz. Hemde ikimizi de çok yoran, ayrılık lafına kadar gelen tartışmalar.
Dün geceden bir örnek vereyim size. Ben eşimden erken eve geliyorum işten. Geldim, günlük işlerimizi hallettim. Çamaşır, bulaşık vs.. Ve hepsini de seve seve yapıyorum hiç of demeden. Sonuçta sevdiğim insanla ikimizin evi.
Benden 1 1,5 sa. sonra eşim geldi eve. İnternette dizi izliyordum, kapatıp birlikte film izleyecektik. Bende dedim ki ( buarada pc nin basında o oturuyordu, ben arkada koltukta) Dizinin kaçıncı dk.sında kalmışım söyler misin not edeyim, sonra izlemeye devam ederim. O da o sıra başka birşeyle lgileniyordu, not edicem ya elimde kağıt kalem bekliyorum. Bende dedim iyi sen yaz ben oje süreye başlıcam.
Kendin yapabileceğin şeyleri, benden isteme sen hep böyle yapıyorsun, sürekli bana bir şeyler yaptırıyosun dedi. Ve ben şok oldum şaşırıp kaldım..İstediğim şey 2 rakam not edecekti sadece.. Bu bir kerelik bişey değil ama, biz bu ve bunun gibi saçma sapan şeylerden hep tartışıyoruz. Şunuda söleyim, bana doğru düzgün süpürge açtırmaz kendi yapar, vileda yaptırmaz.. Çamaşır astırmaz, ellerim ağarmasın diye üzerime titrer. Normalde gerçeken sorunsuz ve mükemmel bir çiftiz. Ama böle şeyler ikimizi de tüketti. Ne istedim de şimdi böyle davrandı.. ne yaptım ne ettim.. neden tartıştık. farkına bile varamıyorum.. Lütfen bir öneri, bir yardım.. Terapiste gitmeyi düşünüyorum bu yüzden. Eşimde gelir.
Bende de şöyle bir sorun var, ufak tefek bişey için laf söledi mi ağırıma gidiyor. konuyu kapatamıyorum..Dün oldu bu gece de küstük hala küsüz mesela. Bana yaklaşsa bile konuyu kapatamıyorum. Düzelemiyorum.
Buda benim sorunlu yönüm!.
Arkadaşlar çok uzun yazdm, okursanız sağolun. Bir öneri, bir yoruma ihtiyacım var..
bence eşinizin kıymetini bilinbu hatayı ben de çok yapıyorum...çok alınganım zaten vardı hamilelikle iyice coştu..eşim de bir sabrediyor iki sabrediyor sonunda başlıyor bağırınmaya....
en basidi akşam küstük...sebepse;ben tv seyrederken uyuyup kalmışım....eşimin de karnı acıkmış...dün tatil olduğu için dışarıdaydık yiyip gelmiştik eve..dolayısıyla yemek yoktu hazırda...
eşim de kalkıp makarna pişirmiş...sonra beni uyandırdı,gel yiyelim diye...ben illa bir sorun çıkaracağım ya.uyku sersemine yemicem etmicem dedim sonra ne desem iyi,hepsi o mu diye sordum...evet dedi..ben de yiyeceğim diye yarım paket makarnanın hepsini biryere koymuış da getrimiş...hepsinin o olduğunu duyunca beni düşünme zaten,insan ayırır biraz diye kızdım
ve eşim kırıldı bir lokma bile yemeden geri götürdü,o da bana bağırdı..küstük neticede....çok gereksiz bir şey değil mi....adam kalkmıp makarna yapıyor ki benim eniştelerim falan hayatta bilmez öyle şey,bir de getiiryor,ben burunluyorum....
pek çok konuda yardım eder,daha önceden de ederdi.şuan hamile olunca daha çok eder oldu....bizim tek sorunumuz vardı ailesiydi...onu aştık derken ben cozuttum....kaprisli alıngan burnundan kıl aldırmayan birşey oldum çıktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?