Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var !!!!!!

sagol canım ya yanı gene beklıcez demekkı hayır ne ıstedıgımıde bılmıyorum ya bazen koyultayım koyu kahve kumral ghıbı yapayım dogal bır renk olsun dıyorum cunku sıyah sacımı ehrkes cok begenıyordu dogal sacım gıbı duruyordu gozlerıme falan cok uyuyordum acık renk yakısmayacak gıbı gelıyor ben acık renk makyaj yaparım kahve krem tonalrı far kahve allık rujalrımda capucıno yanı acık renk sac olmaz gıbı geldı ama bır deneyecegım acık rengı koyultmak kolay koyu yapsam gene acmak ıcın uyrasacagım

evet doğru sonuca varmışsın bir dene en azından , görmüş olursun,belkide yakışacak ,zaten çevreden gelen tepkilerden hemen anlarsın

kozmetikçimi dinledim dün boyadım saçımı evde dipleriçin yarım kutu boyam vardı,diğer yerlerin boyasını aldım gene colorx 8 numara verdı,bu sefer önce uçdaki koyu eyrleri boyadım sonra dipleri boyadım sonrada kalan yerlerle uçların üstünden tekrar geçtim ve uçlardaki koyuluk baya azaldı fönleyince daha net belli oluyor yarın düneş işiğinda bakacağım nasıl olmuş,iki hafta sonra tekrar boyayacağım ama bu sefer 8 numara alıp sadece uçlarını boyayacağım yarım kutu kullanacağım ,iki hafta gene bekleyip kalan boyanın devamını ve dipler için kullandığım 5 numara boyadan alıp tekrar boyayacağım o zaman tam oalcak renk karamel oluyor gerçekten

Back