Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var !!!!!!

bencede içlerinde en uygunu küllü kumral [ koyu kumralı da hoş değil mesela] bakalım küllü kumralın koyuluğu ne derecede ,uygulayınca yazarsın neticeyi bakalım ne olacak :)

8 ya da9 ocakta boyayacağım küllü kumralı beğendim başka renk karıştırmadan sadece küllü kumralı kullanacağım :)

tamamdıryerimseniben bu arada sanırım renk tonlarından anlıyorsun, bir düşüncem var normal natural bir kahve ile sarı karışınca nasıl bir renk çıkar sence ortayaCADIARZU

bence karamele yakın bır renk cıkar acık renk saca uygulanırsa eger,ama kestane ,kahve tonlarıdakı saca uygulanırsa sadece guneste turuncu turuncu parlar gıbı

ya ben bır turlu karar veremıyorum kumral yapayım dıyorum ama nısanlım yenı yenı regı acılmaya basladı bır ekre ac bakalım karamel gıbı yap begenmezsek koyulturuz dıyor offf ya bır kac kez daha açık kumrala boyayayım sonra kullu kumral yapayım dedım olur ınsallah ya

ya ben bu renklerı cok begendım ama acık olan daha guzel ne renk kı bu arada golgeler var ama genelde ne renk ben bu rengı yapabılırmıyım?

Eklentiler

• $vmas07-06.jpg
    $vmas07-06.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $adrianalima55nc4.jpg
    $adrianalima55nc4.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 36
kaydirigubbakcemile3güldüğüme bakma senin işinde benimkine benzedi aynen bana dediğin gibi olur , bu resimdekinin ne renk olduğunu öğrensek bile , çünkü şuan seninde saçların da açık değil , sanırım ikimizde bu tonları elde edebilmemiz için saçımızı açmalıyız, ben açmaya niyetliyim ya sen ?

ne renk diye sormuşsun bende bu tarz bir renk istiyorum ve ne renk olduğuna bende karar veremedim , ya fındık kabuğu ile sarıyı karıştıracağım, yada kahve-sarıyı çünkü tek başına renklere baktığımda bu sonucu alamam gibi geliyor ama araştıracağım yinede iyice emin olmak için

valla bende açmayı düşünüyorum,palettenin açıcısı az yıpratıyormuş onu denesemmi diye düşünüyorum senın bu konuda bılgın var mı ben hazıranda uclardakı sıyah saclarıma acıcı yapmıstım ama bekletmedım cok,hem ondan hemde utuden uclar yıprandı kestırdım yanıklar gıdene kadar ama sıyah olan yerler bıraz sert sert acıcı mahvetmesın gene,bende ne renk oldugunu anlayamadım bundan bıraz daha koyu olsa benım ıcın fark etmez ama renk guzel ıyıce arastırıp oyle boyayalım

inan bende hiç o tarz açıcılar denemedim , ama birkaç yerden okuduğuma göre orial kadar yıpratmıyormuş ,sende bir oku istersen ,fikir edinmiş olursun, benim aklımdaki fındık kabuğu ve sarıyı karıştırmak bakayım yapan olmuş mu onu , biraz dedektiflik yapayım ,kesin vardır bunu yapan :kahve:

ama senin istediğin [ ilk resimdeki] altın kahveye benziyorCADIARZU ama başka markanın altın kahvesine,palettede ise fındık kabuğuna benziyor

Son düzenleme:
ılk resımdekı renk hos yumusak bır renge benzıyor,dedektıflık yaptınmı:) koyu sarıyla mı karıstırcan fındık kabugunu senın sacında benımkı gıbı acık renk degıl once acacamısın ve orıal lemı acacaksın,ben acıcıları arastırdım palettenınkı kolestonunkı kadar yıpratmıyormus koleston daha cok acıyormus bırde haır plus dıye bır acıcı varmıs bunun fıyatı hem cok uygun hemde cok yıpratmadan sonuc verıyormus bana kozmetıkcım 3,4 boyamanın sonunda koyulugu yumusatıp ıstedıgın rengı yapacagız demsıtı onumu dınlesem acıcıyla yıpratmasam

evet açmayı düşünüyorum ama orial kullanmak istemiyorum ilk defa onun haricinde açıcı kullanacağim hmm hair plus ı duymamıştım hiç eğer iyiyse ve uygunsada fiyatı onu kullanalım ama 3-4 boyama diyor dur bakiimmm bende bir araştırayım belki netten falan bulurum nasıl birşeymş evet az çok yaptım dedektiflik bir yerde hadisenin kullandığı renk olarak söylemişler fındık kabuğu ve sarıyı

hair plus diye bir açıcı bulamadım nette acaba tam ismimi o ,neyse bende alacağım zaman sorarım kozmetikçiye eger varsa sorar alırım yok sa bakarım artık duruma göre palette olabilir madem yıpratması daha azmış . daha sonrada fındık kabuğu-koyu sarı karışımını uygulamak düşüncesindeyim [ bana güzel bir renk çıkacakmış gebi geliyor ]

canım acıcı ısını ben yapamayacagım gıbı ya bır kac kısı acıcıyla beceremedıklerını yazmıslar yarısı turuncu ayrısı sarı falan olmus o yuzden ben kozmetıkcımı dınleyıp onun dedıgını yapayım dıyorum ne yapcamız hakkında konu acıp anlatmıstım ama degısık bır uygulama oldugu halde kımsenın ılgısını cekmemıstı:))) hos o kadarda degısık bısey degıldı dıplerı turunculastırmamak ıcın 5 numara acık kestaneyle dıger yerlerı 8 numara acık kumral la boyatıyor uclardakı koyulugu yumusatmak rengı acmak ıcın yapyoz bunu

saçın tümünü aynı renge getirincemi yine boya ile , o gösterdiğin rengi elde etmeye çalışacaksın?yoksa o renkten vaz mı geçtin?

sımdı ılk once boyayla sacımın rengını acıp ustune ıstedıgım rengı yapacaktım karamel yapayım dıyordum ama buda karamele yakın bırsey ama boyayla aca aca bu rengı elde etmek cok zor gıbı gelıyor bana renk cok guzel yumusak bır renk,boyayla acmayı beklemek yerıne palettenın acıcısıyla acsam ustune parıltılı toffee boyasam nasıl olur dıye dusunuyorum o renkte cok guzel kımsenın sacında gormedım ama kutudakı guzel gorunuyor ,

karar ver açıcı işini yapamayacağım demişsin üstte şimdidebeklemek yerine palettenin açıcısı ile açıp toffie byasam diyorsun,hangisi ayolkafamçokkarıştı

benımde kafam akrıstı ya acmak ıstıyorum ama korkuyorum beceremezsem dıye boyayla acmak dahamı ıyıdır kullandıgım boya bıtkısel o yuzden cok yıpratmadan zamanla acılacak ,ama acıcıyla mutlaka bıraz yıpranma olacak sence napmalıyım bugunde gunes ısıgında sacıma baktım o kadar koyu degıl hatta acık gıbı :) boyayla acmaya devam etsem kozmetıkcının dedıgı gıbı 3,4 boyamaya acılacak ve sonuc karamel olacakmıs kozmetıkcıdekı kıza msj atıp sordum neden bana 5 ve 8 numaralardan boyayalım dxedınız dıye karamel tonunu zamanla yakalamak ıcın dedı:)

Back