- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi aysecolluoglu
evet acık renk deneyebılırsınız koyultmak kolay olur bende ınsallah ıstedıgım gıbı yapcam bu sefer koyultcam hos cok acıkda degıl ama resım yukledıgımde goreceksınız zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım daha dun boyatmısın yıpranmasın sacım,aralarda rofleler olmasa daha net bırsey derdım ama rofle konusunda hıc bılgım yok ama benım arkadasımın sacları sarı roflelıydı kendı sacıda koyu kahve sıyah gıbı 3,4 yıl boyle kullandı sonra gecen yıl boyatmıs bız kustuk o yuzden tam bılmıyorum ama ılk boyamada sarı yerler cart bı sekılde bellıydı sonra kuaforde boyatmıs kahve rengı ama cıkolata kahveye benzıyor sınıfta duyduguma gore ıkı rengı karıstırıp boyatmıs bence cıkolata kahve boyat dıcem ama ondanda kızıllık var sen kullu bır renkmı ıstıyorsun kullu kumralada boyatabılırsınişte size bi örnek aman diyimmm bana cevap yazıınnn lütfennn
benim saclarım koyu kahveydiii aralarında platın hafif az röfleler vardı röfle iki defa attırmıştım her röflede farklı bi sarı çıktı orataya hoştu ama diplerdende siyahlar cok cıkınca gidiyim tek renge boyatıyım dedim acık renk olsun istedim kuaför bildiğin karamal boyadı ama ne karamel dün boyattım ve bi gunde kızıl oldu felaket oldu yıkadıkcada akıcak biliyorummm sakın karamel boyatmayın boyatıpta yakışanların sacları daha önce ne gerekti bilmiyorumm ama sakın denemeyin derimmm.... şimdi bi sorum varr ben yarın gitsen saclarımı hangi renge boyatırsam bu kızılıktan kurtulabilirimmmmm