Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var !!!!!!

evet acık renk deneyebılırsınız koyultmak kolay olur bende ınsallah ıstedıgım gıbı yapcam bu sefer koyultcam hos cok acıkda degıl ama resım yukledıgımde goreceksınız zaten

flash lı ve flash sız cektım bı kac tane dah var ekleyecegım hepsını

Eklentiler

• $IMG_5972.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMG_5975.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 99
  • $IMG_5976.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG_5980.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 95
  • $IMG_5981.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 78
bunlarda resımlerın devamı anlamadım sacımı flahlı cekımde kızıl olyo ya

Eklentiler

• $IMG_5982.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMG_5983.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_5986.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_5988.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG_5989.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 80
olmaması için bir neden yok , hatta ben daha açık renk saçlarımı o hale getirmiştim koleston 6.0 [koyu kumral] ve voila 5.0 [açık kestane], benim resimlerimden biraz daha koyu arzu edersen orta kestanede oluryerimseniben

Son düzenleme:
sagol canım ben palettenın 6 ve 5 numarasını karıstırayım oyleyse,cunku volıa ve koleston kullanmıyorum senınkının koyulugu benım ıstedıgın gıbı dah koyu olmasını ıstemıyorum

palette 5.68 mi ve 6 koyu kumral ya iyide niye onlar kızıl kızıl duruyor , yandaki elde edilecek sonuç başkamı acaba

koyu kumralla açık kestaneyı karıstırcam ,ama ısınler degısebılıyor mesela 8 numara bır markada acık kumral dıger bır markada ıse koyu sarı dıye gecebılıyor o nedenle ben 5 ve 6 numarayı karıstırayım yanı rengede bakarım ısım tutturmayada calısırım, ben en son dıplerı 5 dıegr yerlerı ıse 8 numarayla boyadım kozmetıkcım uclardakı koyulugu yumusatalım dedı 4 sefer bu sekılde boyadıktan sonra karamel yapacaktık ama ben koyultmaya karar verdım :))

canım numaraları demedim baktım netten az önce palette nin kestane ve kumralına kızıl kızıl duruyor acaba fotoğraftanmı öyle , belki hani boya kutusunun yanında elde edilecek sonuçlar varya orada nasıl görünüyor acabakafamçokkarıştı

palettenin küllüsü daha bir hoş geldi gözüme ama yinede sen bilirsin kaldıki palette kullanmadığım için bilmiyor da olabilirim cıkacak sonuçtan dolayı paletteyi

neyse ben şimdi çıkmalıyım , iyi araştır diyorum çünkü sen de bilirsin ki her markada farklı farklı sonuçlar çıkabiliyor aynı tonu uygulasakta

sagol canım evet kolestonunkıyle palettenınkı baya farklı ama ben palette alırken kutdakıne bakarım cunku palettede kutudakıne yakın renkler cıkıyor kullu kumral alsam daha ıyı olur gıbı koyu kumralı cıkolata kahveye benzıyor

işte size bi örnek aman diyimmm bana cevap yazıınnn lütfennn
benim saclarım koyu kahveydiii aralarında platın hafif az röfleler vardı röfle iki defa attırmıştım her röflede farklı bi sarı çıktı orataya hoştu ama diplerdende siyahlar cok cıkınca gidiyim tek renge boyatıyım dedim acık renk olsun istedim kuaför bildiğin karamal boyadı ama ne karamel dün boyattım ve bi gunde kızıl oldu felaket oldu yıkadıkcada akıcak biliyorummm sakın karamel boyatmayın boyatıpta yakışanların sacları daha önce ne gerekti bilmiyorumm ama sakın denemeyin derimmm.... şimdi bi sorum varr ben yarın gitsen saclarımı hangi renge boyatırsam bu kızılıktan kurtulabilirimmmmm

canım daha dun boyatmısın yıpranmasın sacım,aralarda rofleler olmasa daha net bırsey derdım ama rofle konusunda hıc bılgım yok ama benım arkadasımın sacları sarı roflelıydı kendı sacıda koyu kahve sıyah gıbı 3,4 yıl boyle kullandı sonra gecen yıl boyatmıs bız kustuk o yuzden tam bılmıyorum ama ılk boyamada sarı yerler cart bı sekılde bellıydı sonra kuaforde boyatmıs kahve rengı ama cıkolata kahveye benzıyor sınıfta duyduguma gore ıkı rengı karıstırıp boyatmıs bence cıkolata kahve boyat dıcem ama ondanda kızıllık var sen kullu bır renkmı ıstıyorsun kullu kumralada boyatabılırsın

o yüzden nasıl bir renk çıkar ortaya ben karar veremedim açıkçası,çünkü arada baya fark var o yüzden ben yorum yapamıyorum olur veya olmaz diye [ palette de ]

palette bıldıgın kızıl gıbı ya ben almadan once bakarım ıyıce ama kullu kumralını begendım ya kullu kumral yapayım dıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…