- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
canım resım eklersen cok memnun olurumhmm pardon koyu kahve veya koyu kumral gibi istediğini belirtmişsin çokta koyu olmayacak , ben kestane ile kumralı karıştırıp uygulamıştım arzu edersen resim ekleyebilirim nasıl bir sonuç alındığına dair fikir edinirsin dediğin gibi çokta koyuda olmuyor çokta açıkta yerimseniben
canım ben hep sıyah kullandıgım ıcın bence bu renk acık hem ben bunu nasıl yapcamkı cok guzelmıs aslında :))cnm bak bu renk koyu ve güzel bence bunu düşünebilirsin
aslında ekledıgın resımdekı kızın bır baska rengını begenmıstım kuaforede gıtmeye kararlıydım gıdıp konusmustum ama son anda vazgectım,ne renk ıstedıgımı bılmıyorum aslındakuaföre git bence:)
akmamıs halı benım ıstedıgım renklerden canım nasıl yaptın bu rengı ben yarın sacımın resmını ekleyecegım benımkıne bakıp ne yapmam gerektıgını soylersen cok sevınırım sımdı eklerdım ama sacım cok dagınık bısey anlasılmaz yarın yıkayıp kuruttugumda resım ekleyecegımeklerim tabi ama kahve istiyormuşsunuz benim tam kahve sayılmazdı ama açıldıkça kahveleşti şuan ise çikolata kahvesi olduğunu sanıyorum eklediğim ilk fotoğraf boyanın ilk boyanıp akmamış hali ikincisi akmış hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?