Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var !!!!!!

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
benım sacalrım sıyahtı yıllarca eskı topıclerımı hatırlayan bılır,sıyahlar uca gelene kadar uzattım neyse sımdı sıyah cok ac sıyahta degılde koyu kahve gıbı oldualr ucalrda bazı yerlerde,ben karamel ya da cıkolata kahve yapmaya calısıyordum ama bana acık renk yakısmayacak gıbı gelıyor ve cıkolata kahve boyadıkca kızılımsı parlamalar oluyor,sımdı kozmetıkcımle saclarımın uclarındakı koyulugu dıger yerlerle esıtlemek ıcın yaptıgımız bır yontem var onuda baska topıcde anlatmıstım dıplere ayrı dıger yerlere ayrı boya kullanıyoruz,ama ben koyu kahve koyu kumral gıbı ıstıyorum sıyah olmasın ama acık renkte olmasın kızıl kızıl parlamasın lutfen bana yardım edın onerılerınızı beklıyorum resım ekleyebılırsenız fıkır vermek ıcın mınnettar olurum ben karar veremıyorum nasıl bır renk yapmalıyım

kızıl kızıl parlamasın demişsin ama istediğin renk olan karamelde kızıllık yok mu yada bende yanlış biliyor olabilirim heleki yıkandıkça kızıllıklar olacağını tahmin ediyorumCADIARZU

hmm pardon koyu kahve veya koyu kumral gibi istediğini belirtmişsin çokta koyu olmayacak , ben kestane ile kumralı karıştırıp uygulamıştım arzu edersen resim ekleyebilirim nasıl bir sonuç alındığına dair fikir edinirsin dediğin gibi çokta koyuda olmuyor çokta açıkta yerimseniben

karamelde var tabı canım ama ıste dıyorumya ben vazgectım karamel tonalrından daha dogrusu sacımı acmaktan vazgectım açamıyorumda zaten,boyadıkca daha kızılımsı parlamalr oluyor ben hoslamıyorum ıkı hafta sonra tekrar boyayacagım dıplerı ve ucları esıtlemeye calısıyoruz acaba bı kac kere daha acmak ıcın denesem kozmetıkcımın dedıgını yapsam sonra koyulastırsam mı dıyorum ama adam gıbı bır renk olsun ıstıyorum, kahve ıstıyorum ama bıraz koyu kahveler ıstıyorum sıyah gıbı ıstemıyorum sence ne yapmalıyım canım

canım resım eklersen cok memnun olurum

yoo açtırmaya gerek yok güzel bir kahve alıp [ marka ve numarayı da araştırırız ] boyadan saç uçlarına yetecek kadarını ayırıp içine volümü daha yüksek peroksit katarsınız onunla boyar ve boyalı koyu saçları daha fazla açıp boyamış olursunuz , boyasız kendi saçınıza ise aksine düşük volümlü peroksit katarak dengelemiş olursunuz

cnm bak bu renk koyu ve güzel bence bunu düşünebilirsin

Eklentiler

• $Ashlee-Simpson-Cloverfield-LA-Premiere.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 116
eklerim tabi ama kahve istiyormuşsunuz benim tam kahve sayılmazdı ama açıldıkça kahveleşti şuan ise çikolata kahvesi olduğunu sanıyorum eklediğim ilk fotoğraf boyanın ilk boyanıp akmamış hali ikincisi akmış hali

Son düzenleme:
cnm valla benm gibi leptopun varsa onu yada resmin çıktısını al güvendiğin bi kuaföre git ben öle yapıorm genelde:):)

kuaföre git bence:)
aslında ekledıgın resımdekı kızın bır baska rengını begenmıstım kuaforede gıtmeye kararlıydım gıdıp konusmustum ama son anda vazgectım,ne renk ıstedıgımı bılmıyorum aslında
bu renklerde ıstıyorum galıba:))

Eklentiler

• $koyu kahve siyah.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 74
  • $1856332142.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 69
akmamıs halı benım ıstedıgım renklerden canım nasıl yaptın bu rengı ben yarın sacımın resmını ekleyecegım benımkıne bakıp ne yapmam gerektıgını soylersen cok sevınırım sımdı eklerdım ama sacım cok dagınık bısey anlasılmaz yarın yıkayıp kuruttugumda resım ekleyecegım

tabiki yorum yaparım olurmu olmazmı, bu renk voila açık kestane ile koleston kumral karışımı , az önce aklediğin resimlere baktım aynı sonucu elde etmiştim bak birtane daha ekliyeyim akmamış hali :):)

Son düzenleme:
ıste bu sacın tam ıstedıgım gıbı ekledıgım renklerınde aynısı dıyebılırım,ben palette kullanıyorum ama ya,yarın sacımın rengını ekleyeyımde ona bır bakın cok tesekkur ederım :))))

rica ederim ne demek , bende çok sevindim sizin kadar , kaldıki sizde bana bugün yardımcı oldunuz , yarın görüşürüz o zaman iyi geceler

sac rengınız cok guzel yaa ve sıze cok yakısmıs bence hıc degıstırmeyın , bende boyle ıstıyorum sımdı okuldayım eve gıdeyım resım ekleyecegım hemen:)))

evet aslında oda mantıklı , belkide dediğiniz gibi hiç değiştirmem, heleki uygun bir renk bulamaz isem , gerçi koyudan sıkılmıştım , bakalım ne olacak , yaptığım rengi beğenmez isem koyultmak kolay nasılsayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…