Öncelikle herkese merhaba bu siteye yeni üye oldum arkadaşlar.Benim sizin fikirlerinizi almak istediğim bi konu var.6 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla ilişkinin ilk ayında eski sevgililerimizden bahsettik keşke bahsetmeseydik
erkek arkadaşım üniversiteye başlamadan 1 sene önce yaz döneminde balıkesirde yazlıkta bi kızla tanışmış bunlar yazın çıkmışlar erkek arkadaşım istanbula dönerken ayrılmışlar.1yıl sonra ikiside aynı üniversiteyi kazanıyolar ve tekrar çıkmaya başlıyolar aradaki o 1 senelik sürede hiç görüşmemişler kız zaten normalde balıkesirde oturuyo erkek arkadaşımda istanbulda oturuyor.Üniversitenin 1.sınıfında hersey çok güzelmiş ve hiç bi sorun yşamadan ilişkiye devam ediyolarmış taa ki kız 1.sınıf bitip balıkesire dönene kadar kız 1.sınıf bitince erkek arkadaşıma mesaj yazmış sen beni çok sıkıyosun çok kısıtlıyosun ayrılalım demiş ve balıkesire dönmüş toplam 11 ay çıkmışlar.Erkek arkadaşım bu kızı ilişkilerini kurtarmak ve barışmak için 2 ay boyunca aramış ama kız 4 - 5 kez açmış telefonu konuşmuşlar ve kız istememiş ve erkek arkadaşım o 2 aydan sonra bidaha o kızı aramamış sonrasında birkaç ay daha aramak istemiş kızı ama engel olmuş kendisine ve aramamış ve bu ayrılıktan sonra bi kızla tanışmış ve bikaç ay çıkmışlar ama ayrı şehirdelermiş ikiside ve kıza karşı bişey hissetmemiş sadece zaman geçirmek için telle konuşuyolarmış sadece öbür kızı unutabilmek için çıkmış anlıyacağınız ve o kızıda ayrıldıklarından 6-7 ay sonra tamamen unutmuş bunu kendisi söyledi bana ve şuan o kızla ayrıldıkları süre yaklaşık 2.5 yıl oluyo.Eskiye dair çok şey bilmek herzaman yaralar ya insanı 6 aydır erkek arkadaşımla birlikteyim hep kafamda bişeyler üretiyorum acaba o kızı unutmuş mudur?acaba o kızı beni sevdiğinden daha mı çok sevmiştir? devamlı bunları düşünüyorum ve bu da beni inanılmaz mutsuz ediy
kızı ayrıldıktan sonra 2 ay boyunca aramış diye acaba benide ayrılsam ararmı düşüncesiyle kendisinde bu zamana kadar 3 kez ayrıldım 1.ayrılmamda 1hafta boyunca devamlı aradı ağladı,bitemez bırakmam seni ben sensiz yaşayamam diyerek devamlı aradı ve barıştık.2.ayrılmamda 1 gün sürdü ayrılık yine aynı şekilde aradı ve dediki hayatına başka birini sokmadığın müddettçe bu ilişki bitemez ben sensiz yaşayamam dedi ve 3.ayrılmamda birkaç kez aramanın ardından artık gücüm yok senin tek derdin bu ilişkiyi bitirmek dedi ve tamam nasıl istiyosan öyle olsun dedi ve aramadı sonrasında ben aradım barıştık ve bana dediki bu zamana kadar çok ayrılık yaşadık bu saatten sonra ayrılalım dersen tamam ayrılalım dicem ve aramıcam dedi.Aslında benim ondan ayrılmamın tek nedeni onu denemekti o kızı 2 ay boyunca aramış acaba benide ararmı diyerekten böyle şeyler yaptım ve şuan çok mutsuzum bana bu saatten sonra bitti dersen tamam dicem demesi çok üzdü beni ve şuan bi şekilde son kez denemek istiyorum acaba ondan ayrılırsam gerçekten dediği gibi beni aramazmı ya da arar mı?sizce bu yapmak iştediğim doğrumu arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum benim tek amacım ayrılırsam erkek arkadaşımdan o kızı 2 ay boyunca aradığı gibi benide ararmı düşüncesi sadece denemek.ve bana şunu dedi ben aşkı sende tattım ilk kez sana aşık oldum dedi ve bende ona üniversitede çıktığın kıza aşık olmamışmıydın dedim erkek arkadaşımda bana ona aşık olmamıştım onu seni sevdiğimin yarısı kadar ancak sevmişimdir dedi.kafam çok karışık lütfen yardım edin arkadaşlar çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayın lütfen