arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var:(:(:(

Adam söylemiş işte açıkça.
Daha neyi merak ediyorsunuz ki ?
Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz sanırım.

Evet daha önce söyledi hayatımda ilk kez sana aşık oldum dedi o kıza aşık olmamışmıydın diye sorduğumda onu seni sevdiğimin yarısı kadar ancak sevmişimdir dedi..madem bu kadarcık sevmiş kızı neden 2 ay barışalım diye aramış kızı buna anlama veremiyorum sadece

kuzum sen kendine dertmi arıyosun?
eski işte adı üstünde eskide kalmış
bırak düşünme ve önüne bak bu şekilde davranarakta ilişkini yıpratma
ayrıl barış ayrıl barış laçka olursunuz

yani resmen kaşınıyosunuz.ne bu yahu deneme tahtasımı erk. arkadaşınız.hadi 1 kez denemişsiniz tamam ama ne bu ya 1,2,3 erkek arkadaşınızın yerinde olsam bir daha ayrılalım dediğinde ayrılalım derdim bende.

Yahu aramışsa aramış, belki acemlikten, belki boşluktan, belki çok sevdiği için. Düşünsene, eğer onu o kadar çok sevdiyse ve seni de onun en az iki katı kadar seviyorsa; ne kadar çok sevildiğinin farkında mısın? Daha ne istiyorsun Allah'tan.
Ama yok senden başka birini bir zamanlar sevmiş olması düşüncesine katlanamıyorsan bu senin sorunun, erkek arkadaşının değil. Adam elinden gelen iyi niyeti göstermiş zaten. Daha ne yapsın anlamadım ki...
Hep kadınlardan yanayımdır ama böyle şımarıklıklarla deneme tahtası yapılan adamcağızlara da üzülüyorum. Siz kendinize haşa tabir caizse tapılsın istiyorsunuz.
Ha bir de son not: Eğer siz gerçekten erkek arkadaşınızla sorun yaşar ayrılırsanız, 2 ay boyunca aramasının ne kadar rahatsızlık verdiğini ve aslında hiç de güzel birşey olmadığını anlarsınız. Bu sevgiden değil takıntıdan kaynaklanır. Umarım bunu yaşayarak anlamak zorunda kalmazsınız.

canım benim yazdıklarında aynı kendimi gördüm.ben nişanlımla(şuan nişanlıyız) 6 yıl önce tanıştığımda kız arkadaşından yeni ayrılmış ve benle çıkmaya başladığında onu hala unutamamıştı.bende senin gibi yersiz kuruntular yapmıştım ama o zman bu kuruntular bana çok yerliydi.bende balıkesirliyim nişanlımda o kızda buralı.yolda görsem mutsuz olurdum.düşünsem huzursuz olurdum.ama şuan 6 yıl devirdik birbirimize bir bağlandık.onu unutturdum ve şuan bana onu sevdiğimi sanmışım diyor.aynı şekilde onun için sokakta yatmış onu deli gibi aramış.bana böyle yapmadı ama iyiki yapmamış canım benim kıyamam onu üzmeye çünkü.şuan o kızı görüyoruz yolda çok rahatız.çünkü o artık benim oldu ve Allah kısmet nasip ederse 1,5 ay sonra evleniyoruz tatlım o yüzden çok yersiz sevgilini denemeyi bırak bence seni zaten seviyo belliki bak ilerde her şey sana çocukça gelecek.inşallah sizde bizim gibi evliliğe yol alırsınız.biraz uzun oldu ama kendi kendini yıpratma ben önce boşuna yıpratmışım

onu senden çok sevmiş olsa senle ilişkisinden tatmiz olmaz senden ayrılırdı ve onun kadar sevebileceği birini arardı

hiçbir yorumu okumadan cewap weriyorum...
hata 1)bi kere şunu unutma,erkekLer denenmekten asLa hoşLanmazLar...heLe bLöf yapmayı hiç deneme üzüLen sen oLursun...
hata 2)eski sewgiLisini senden çok sewmiş oLabiLir,ne war bunda?bu dünyada bi tek kız sen yoksun ki...her sewginin içeriği farkLıdır..
hata 3)asLa kendini eskiLerLe kıyasLama...bırak geçmiş geçmişte kaLsın,şu anda seninLeyse zaten probLem yok...

boşu boşuna bunLarı düşünüp de kendini we de sewgiLini huzursuz etme...

herkesin hayatına birileri girer cıkar onunla yasadıkları bir anıdır onun anılarını silemezsin canım. kafanda sürekli bir karsıklık olup olmaması senin elinde su an seninle birlkteyse seni seviyor demektir. bence geçmisini bırak gelecege bak canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…