Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana hakaret etti..
- Konu Sahibi biricik18
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 36
bence cok uzatmayin. bak o seni seviyo sevmese bikmis olsa seni aramaz yuzunede bakmaz. arkadaslarinda dedigi gibi hassasin ve ilgi istiyorsun ama unutma ilgi tek taraflida olmaz, sende biraz ilgi gostererek ve ona ihtiyajin oldugunu tatli bi sekilde hisetirerek gosterebilirsin. biz kadinlar iligi hep severiz ve hepde isteriz ama erkeklerde cocuk gibidir sen ona nasil davranirsan oda sana oyle davrancaktir.
bu arada kendinide korkutma bence, hep iyi dusun iyi seyler olsun!
bu arada kendinide korkutma bence, hep iyi dusun iyi seyler olsun!
canım geçmişler olsun inşallah sağlıcakla atlatırsın ameliyatını ama gerçekten üzerine çok gitmişsin naz etmişsin sudan sebepten ayrılalım demişsin adamı zıvanadan çıkartmışsın canım .yani küfür etmesie de gerekmezdi ama bir yerde kopmuş .yoksa sen hep böyle naz mı ediyorsun en kücük şeyle ayrılalım demişsin hep yapıyorsan bunu adam haklı ama küfür yanlış diyorum ben.
çok geçmiş olsun canım, bende aynı senin gibiyim yaa fazla ilgi beklemekten oluyo bu istedğimizi almayınca daha da hırçınlaşabiliyoruz ama merak etme sen bir şey yapıp da onu haklı konumuna düşürme bırak kafasını dinlesin sana hak versin stresliydi zaten bu yüzden böle yaptı desin..
tamam sen ayrılalım demiş olabilirsin bence ama sonuçta sonradan sölemişsin mesajında sevildiğini bilmek istedğini ve bunun için yaptığını merak etme bence rahat ol çok geçmeden düzelir inş her şey...
geçmiş olsun bu arada
tamam sen ayrılalım demiş olabilirsin bence ama sonuçta sonradan sölemişsin mesajında sevildiğini bilmek istedğini ve bunun için yaptığını merak etme bence rahat ol çok geçmeden düzelir inş her şey...
geçmiş olsun bu arada
az önce düğünden geldim ve oda düğündeydi.Beni görünce dondu kaldı ama hiç pas vermedim sadece bi kaç saniye gözgeze geldik ben kafamı çevirip gittim.Eve gelince beni aramaya başladı belki de takip etti eve geldiğimi bilmek için çünkü odama girer girmez aradı.Ben açmadım msj attı'tlf aç bi'die sonrada dayım aradı 15 dk dayımla konuştuk.Msj atmıŞ'kimle konuşuyosun tlf nie meşgul'die.Ben kapattıktan sonra aradı açtım.Ben daha konuşmadan'seni seviyorum senden vazgeçmem ben sen benimsin nolur affet'dedi.Bende artık çok geç dedim.Daha da konuşcaktım annem geldi kapatmak zorunda kaldım
Deryacım en çok yorum yapan sensin napayım şimdi?
Şimdiden geçmiş olsun diyorum önce.
Neden bişey yokken bukadar zorladın onu anlayamadım.. ortada hiç bişey yokken sen kendin böyle yapmışsın şimdi de üzülüyosun ve sevgilinide üzüyosun.
İnsanların ne sorunları var böyle basit şeyleri sorun yapmayın kendinize.. sevgilin uğraşıyo özür diliyo ama sen neden daha fazla uzatıyosun? Eminim kötü olmayı sende istemiyosundur o yüzden daha fazla uzatma bence sende ara sor bişeyler yap özür dile fln.. çok gereksiz şeyler bunlar.
ALLAH DAHA BÜYÜK SORUNLAR DERTLER VERMESİN.
- 30 Nisan 2011
- 80
- 22
- 88
az önce düğünden geldim ve oda düğündeydi.Beni görünce dondu kaldı ama hiç pas vermedim sadece bi kaç saniye gözgeze geldik ben kafamı çevirip gittim.Eve gelince beni aramaya başladı belki de takip etti eve geldiğimi bilmek için çünkü odama girer girmez aradı.Ben açmadım msj attı'tlf aç bi'die sonrada dayım aradı 15 dk dayımla konuştuk.Msj atmıŞ'kimle konuşuyosun tlf nie meşgul'die.Ben kapattıktan sonra aradı açtım.Ben daha konuşmadan'seni seviyorum senden vazgeçmem ben sen benimsin nolur affet'dedi.Bende artık çok geç dedim.Daha da konuşcaktım annem geldi kapatmak zorunda kaldım
Deryacım en çok yorum yapan sensin napayım şimdi?
canım benım sneın şuan ki durumun söz konusu içinden ne geliyorsa onu yap.. insanlar hata yapabilir anlayıslı ınsanlara da anlayış göstermesi düşer..lakin sende hatalıydın başta söylediğim gibi.. sevdiğini en iyi sn tanıyorsun. seviyorsan geç kalma derim sevmiyorsan bekleme ve bekletme .. özürü gelmiş dahasıda gelecek eminim sıkma canını..''EVRENİM'' arkadasımızın dedıgı gibi iyi seyler düşün iyi olsun .. kasvetli düşünürsen kendıne saglına etrafındakıne sevdiğine sadece zarar verırsın.. beklenen ilgi veriliyor gözlerini aç ve gör güzelim..
- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Fazla naz aşık usandırır.Ameliyat nedeniyle hassaslaşmışsınız ama fazla kapris yapıyorsunuz hala.Ayrılmak isteyen sizdiniz;ayrılma endişesiyle çok züüldünüz;şimdi de ''affetmiyecem ''diyorsunuz.O sizi affetmişki dönmüş;Dikkatli olun; gitmeyeceğini sandığınız kişiler öyle bir gider ki..Hıncınızı ondan almayın bence..
Ameliyatınız inşallah iyi geçer..Burun ameliyatı olacaksınız galiba;çok fazla endişe içindesiniz;sakin olun biraz..
Ameliyatınız inşallah iyi geçer..Burun ameliyatı olacaksınız galiba;çok fazla endişe içindesiniz;sakin olun biraz..
Son düzenleme:
- 25 Nisan 2011
- 834
- 10
- 116
Kızlar benim derdimi bazılarınız biliyosunuzdur.Haftaya ameliyat olcam ve çok korkuyorum rüyamda bile görüyorum.Aşırı hassaslaştım sevgilim de öyle vede çok sinirli.Bi kaç gündür aramız bozuk dün buluşalım dedi annem izin vermedi.Bende bunu söyledim bana kızdı.Sonra araba almaya gitmiş bana msj attı 'araba almaya geldim galerideyim yazmıyorum die seni unuttum sanma' dedi.Bende hiç bişiy demedim tlf kapattım 2 saat sonra açtım 'geldim' die msj attı ben gene cvp vermedim Sonra şunu msj ı attım'Yavaş yavaş kayıp gidiyorum sanki artık dayanıcak gücüm yok en sevdiğim insan bile bana destek olmuyo'.Sonra telaşlandı kendime bişiy yapıcğmı sandı aradı... aradı... aradı... ama açmadım.Sonra gece 1 e kadar konuştuk ben dedim ameliyata 10 gün kaldı dedim ve ağlamaya başladım.Ağlıyorum die bana kızdı.Sanki ne kadar acı çektiğmi bilmiyomuş gibi bana kızdı bi daha ağlamak yok dedi.Şimdi yat sabah 10 a kadar uyu dedi.Tmm dedim bende 'iyi geceler' dedi kapattı ama benim onun beni sevdiğini söylemesine o kadar ihtiyacım var dı ki....
Yattım ben rüyamda ameliyat oluyodum ama çok kötüydü her taraf kan içinde ben öylece ytıyorum her tarafım kesik içinde karnım,ayaklarım,kollarım,boynum,yüzüm çığlık atarak uyandım ve ağlamaya başladım saat 5 miş ona msj attım anlattım böyle böyle oldu die tabi uyuyodu.Sabaha kadar gözümü kırpmadım öyle ağladım.Sonra sabah sadece günaydın yazdı.Sonra rüya hakkında sorular sormaya başladı.Ben de bana böyle davranmasına dayanamadım ayrılalım dedim.'Ne diyosun sen ya bu kadar basitmi biz neler atlattık hemen herşeyde ayrılalım diyosun biz evlenelim die uğraşıyoz sen ayrılcam' diyosun dedi.Ben ağlamaktan hiçbişiy yazamadım çünkü bende istemiyorum ayrılmayı,onu çok seviyorum
Sonra aradı ve bana küfretti 'sana verdiğim sevgiye lanet olsun seni gördüğüm sevdiğim güne lanet olsun allah belanı versin' dedi.Ben ağlamaktan hiçbişiy diyemedim telefonu açar açmaz ettiği küfürle dondum kaldım.Sonra yüzüme kapattı.Bende msj attım 'bi küfürle herşeyi bitirdin ben sadece beni sevdiğni hep yanımda bana destek olacağnı bilmek istedim naptıysam ne dediysem bunu için di'.dedim.Kızlar inanın çok kötüyüm dünden beri ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı.
Ama bitti artık bana küfreden biri için hala ağlıyorum kenddimede o kadar çok kızıyorum ki..
Nolur bana doğru yaptığmı söyleyin ve beni yanlız bırakmayın buna çok ihtiyacım var
bence dert etme kimse ölmüyo senin rahatsızlığından takma kafana uyutcaklar sanırım seni biraz acı biraz keder hepsi geçer....
sevgiline gelince sen çok gerildiğin için onu da germişin düzelrrr dert etmeeee gerçekteen..sen normale dönünce ama bekle..ve benden sana bi tavsiye
bu dünya da senden bi tane daha yok..kendine kendin için değer ver ve üzülme...
insanlar düştüklerinde dost görür iyi gününde değil... düşünmemeye çalış her iki durumuda tel.bakma mesela rarmı diye bu sayfayı okuma hatırlarsın :)
kendine kendin yardımcı ol
- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
birbirinize en çok sığınnmanız gereken zamanda siz ayrı geçiriyorsunuz. şunu sakın unutma ömür geçiyo senin ona yaptığın her kapris birlikte geçireceğiniz zamandan çalışyo. çocuk özür dilemiş seni anlamaya çalışmış daha ne istiyosun. çok zorlarsan gerçekten bıktırırsın ki bunun sinyallerinide vermeye başlamış. dırdırla kaprisle geçireceğin zamanı onu sevdiğini söyleyerek geçir. ondan duymak istiyosun ya belki oda senden duymak istiyo. o cesaret edemiyosa yada söylemiyosa sen söyle bakim ne olucak karşılığını eminim alıcaksın. şimdiden geçmş olsun...
- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
bende okumadan dedimki Allah korusun ama bunu yaanda ya tümör var yada kalp ameliyatı fln olucak.Bende burnumdan ameliyat olucamda kimseye böyle kapris yapmadım.Böyle basit bişey için kimsenin sizi teselli edip yaınızda olmasıda gerekmiyo.Siz haksızsınız hiç kusura bakmayın.Sanki 3 aylık ömrünüz kalmışta oda sie kötü davranıyo destek olmuyo fln gibi yansıtmışsınız herşeyi yazık günah gidin kapris yaptığınız kşinin elini fln öpün böyle katlanabildiği için ağır oldu sanırım yazdıklarım ama ben ortada sizin hklı olduğunuz tek bi durum bile göremedim