arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var:(:(:(

bak sen benden Şanslısın keŞke ben Önceden bulsaydım burayı akıl danıŞırı dzeltırdım hatalarımı belkıde burayı dınle hata yapmassın sana mutuluklar dılerım

Gamzeyle aynı anda aynı dÜŞÜncelerİ yazmıŞız bak

kaydirigubbakcemile3
Bak gördün mü bide bu yönden düşün bakalım kendine bi sor nasıl cvplar alıcaksın..
Ya böyle sadece ilişkinize değil kendinede zarar veriyosun bence bi insan nekadar süre böyle takıntılarla yaşayabilir ki :bbo:

Çok çocukça bir düşünce olmuş vallahi.

Şimdi sen bi iki ay askıya al bakalım arayacak mı aramayacak mı yoksa rahat etmeyecek senin için anlaşıldı.

haklısınız arkadaşlar bende geçmişi unutup geleceğe bakmak ilişkimizin tadını çıkarmak istiyorum fakat sizce bi insan kendisini terkeden kişiyi 2 ay ararsa bu onu çok seviyo anlamına gelmezmi eski kız arkadaşına bunu yapmış çok takıyorum kafama gereksiz yeremi takıyorum bilmiyorum çok üzüyorum kendimi ona yansıtmıyorum ama :KK43:

İnsan bazı şeyleri yaşadıkça gördükçe olgunlaşıyo bence..
Öyle yaptı diye öyle dedi diye bu demek değildir ki onu çok sevmiş veya seni az seviyo düşünme artık böyle şeyleri..
Benimde daha önceki ilişkimde çıktığım çocuk sürekli benden ayrılırdı hep ben yapıcı olmaya çalışırdım ama en sonunda ben onu bıraktım ve en az yarım sene peşimden koştu.. Çok hata yaptım kendimi ezdirdim ona ama çok gereksizdi bence.. hata yaptım ve öğrendim bidaha kesinlikle başka bi insana kendimi ezdirmemem gerektiğini..
Belki sevgilinde böyle olmuştur ne dersin?

Onu bunu bilmem ama sevgilinize üzüldüm doğrusu.
Ona hiç hak etmediği şeyler yaşatıyorsunuz farkındasınız değil mi?
Hem de -özür dileyerek söylüyorum- inanılmaz saçma ve bencil bir nedenden dolayı.

Eğer ki birisi bana bu şekilde davransaydı ve ben bir şekilde bunu anlasaydım hayatım boyunca bir daha adını bile duymak istemezdim. Eminim siz de böyle düşünüyorsunuz. Azıcık empati yetiyor bunu anlamaya. Bence bırakın tadında kalsın, tad denebilirse bu davranışa. Deneme-yamulma yöntemine çevirmeyin.... karşınızda sizi seven bir insan var, oyuncak değil.

İnsan bazı şeyleri yaşadıkça gördükçe olgunlaşıyo bence..
Öyle yaptı diye öyle dedi diye bu demek değildir ki onu çok sevmiş veya seni az seviyo düşünme artık böyle şeyleri..
Benimde daha önceki ilişkimde çıktığım çocuk sürekli benden ayrılırdı hep ben yapıcı olmaya çalışırdım ama en sonunda ben onu bıraktım ve en az yarım sene peşimden koştu.. Çok hata yaptım kendimi ezdirdim ona ama çok gereksizdi bence.. hata yaptım ve öğrendim bidaha kesinlikle başka bi insana kendimi ezdirmemem gerektiğini..
Belki sevgilinde böyle olmuştur ne dersin?

haklısın arkadaşım üzerinden 2.5 yıl geçmiş erkek arkadaşım şuan 23 yaşında belki o zamanki durum itibariyle kızı 2 ay aramıştır bana o kızı seni sevdiğimin yarısı kadar sevmiştim dedi çünkü ve ben kendisine madem o kadar sedin niye 2 ay aradın dicektim ama demedim tatsızlık yaşamamak adına..

haklısın arkadaşım üzerinden 2.5 yıl geçmiş erkek arkadaşım şuan 23 yaşında belki o zamanki durum itibariyle kızı 2 ay aramıştır bana o kızı seni sevdiğimin yarısı kadar sevmiştim dedi çünkü ve ben kendisine madem o kadar sedin niye 2 ay aradın dicektim ama demedim tatsızlık yaşamamak adına..

Ya sonuçta sen farklısın o farklı..
Geçmiş gitmiş bir olay.. Şuan kimin yanında? Senin dimi ve seni sevdiğine eminsen bırak artık şu düşünceleri lütfen getirme artık aklına bunları vallahi ben üzülür oldum durumunuza :1no2:
Huzurunuzu bozma hiç mi okumadın burdaki konuları hiç görmedin mi neleri var :1no2:
Sen sevgiline ilişkine sımsıkı tutunman gerekirken düşündüğün şeylere bak :uhm:
Lütfen diyorum bak yazık etme kendine ve ilişkine..

Ya sonuçta sen farklısın o farklı..
Geçmiş gitmiş bir olay.. Şuan kimin yanında? Senin dimi ve seni sevdiğine eminsen bırak artık şu düşünceleri lütfen getirme artık aklına bunları vallahi ben üzülür oldum durumunuza :1no2:
Huzurunuzu bozma hiç mi okumadın burdaki konuları hiç görmedin mi neleri var :1no2:
Sen sevgiline ilişkine sımsıkı tutunman gerekirken düşündüğün şeylere bak :uhm:
Lütfen diyorum bak yazık etme kendine ve ilişkine..

çok teşekkür ederim canım en doğrusu geçmişi unutup geleceğe bakmak olucak yoksa bu şekilde bi hayat imkansız.

Bence tamamen haksızsınız, birisi bana böyle bişey yapsa deli olurdum, eski erkek arkadaşımda bana yapıyordu şimdi ayrıldık.. Güvenmiyorsanız bırakın.

canınız mı sıkılıyor? düşünecek, konuşulacak başka konu yok mu arkadaşım?

takıntı diyorsunuz evet takıntı ve bu size de ilişkinize de zarar veriyor.

bırakın aramışsa aramış sevdiğini sanmış zamanında yanılmış olamaz mı ?

hem kıyaslamak çok saçma yani bir kere 2 ay ayrıldığı sevgilisini aramış diye size de aynını yapacak mı diye düşünmek çok gereksiz.

boşverin böyle şeyleri erkek arkadaşınızla paylaşım alanlarınızı genişletin güzel şeylerden konuşun sürekli sevginin boyutunu sorgulamak sizi de bıktırır onu da. bir bakmışsınız ikiniz de soğumuşsunuz birbirinizden olacağı bu. yapmayın lütfen

Ya bir kere üzerinden yıllar geçmiş bir olay, her sene, her gün değişiyoruz, fikirlerimiz, verdiğimiz tepkiler.. Hepimiz küçük küçük aşklar yaşadık, o zaman bir daha öyle sevemeyiz sanıyorduk, ama yaşadıkça daha çok sevdik. Neyse demek istediğim o zaman ayrıldığı kız arkadaşını 2 ay boyunca aramış olması bir daha kimseyi öyle sevmeyeceği anlamına gelmez. Sana bunları açıkça da anlattığına göre unutamadığı birşey yok. Saklama gereği duymamış. Üstelik de 6 aylık bir ilişkiniz varmış, senelerce çıkarsınız 2 ay peşini bırakmaz anlayabilirim ama şu an saçma olmaz mı? Seviyorsan ki seviyorsun anladığım kadarıyla, geçmişe takılma ilişkini yaşa. Eskiden yaşadığımız ilişkiler iyi ya da kötü bir anıdır sadece, aklımızdan çıkaramadığımız unutamadığımız şeyler değil.

arkadaşım sen iyimisin.
ceviz kabugunu doldurmayan gecmişe takılı kalarak neden ayrılıyorsunki:mymeka:
Çocuk oyuncagımı bu...
Benide arar mı? sorar mı? diye ayrıldım.
Sevgini yada aşkını gecmişteki eskilerden pay bicerek mi? ölcücen.

Gecmiş gecmişte kalmış. Gecmişimdeki kişi. Şuanki sevgilimle beraberken bile aradı beni.
Mail attı. Sevdiğim kişiye söyledim hattımı değiştirdi. Bi sorun cıkmadı.
Mail atmaları kesilmedi hattımı değiştirmeme ragmen. Msnede değiştim kafam rahat etti.
Bu olayda sevdiğim kişi bana onun hakkında bi takım sorular sordu. Ve ben bi coguna kızdım ya cvp verdim yada vermedim. Şuan ben senleysem gecmişin bi önemi yok dedim.
Tabiki benim içinde yok ama ben böyle sonradan bazı şeyleri ögrenmek ccanımı sıkıyor demişti. (Ve bana egerki güvenmediğine dair veya gecmişe takılı kalıp bana sorular sorsaydı. Yada gecmiştekiyle kendini kıyaslasaydı gözüm kırpmadan bırakırdım.Gecmişim yüzümden geleciğimi riske atmayı göze alamazdım)

Demek istediğim şu gecmişte ne kadar aşık olsanda sevsende. Çektiğin acılar ve zaman sana onu unutturabiliyor. Hatta onu öyle an gelioki sevmemişsin aşık olmamışsın bile diyebiliyosun. Sende kafanda bunalrı problem etme.
5-6 ay sonra yanında olmucakmış. bu 5-6 ayı nasıl değerlendirebilirim. Nasıl onunla daha cok vakit gecirebilirim diye düşünsen bence ilişkin için iyi bir adım atmış olursun.

bi daha ayrıl bakalım dene dediği gibi hakketen kesin bitcek mi emin olmuş olursun:smiley-cool:
baktın gördün aramadı sonrakini denemessin bida

yorumlarınız içi hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...yorumlarınızı okudum ve yapmak istediğim şeyin yalnış olduğunu farketmemi sağladınız çok sağolun..erkek arkadaşımdan ayrılsam 2 ay öbür sevgilisini aradığı gibi benide ararmı diye saçma bi düşünceyle ilişkimi bitirmicem onu tamamen kaybetmek istemiyorum seviyorum ve seviliyorum çünkü...sadece kafamı gerçekten kurcalayan bişey var; erkek arkadaşımın 3 yıl önceki sevgilisini kız ayrıldıktan sonra 2 ay boyunca kızı barışmak için araması işte bu da bende acaba eski kız arkadaşını beni sevdiğinden daha mı çok sevmiştir düşüncesi yaratıyo sizcede böylemidir arkadaşlar:KK43::KK43::KK43:

yorumlarınız içi hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...yorumlarınızı okudum ve yapmak istediğim şeyin yalnış olduğunu farketmemi sağladınız çok sağolun..erkek arkadaşımdan ayrılsam 2 ay öbür sevgilisini aradığı gibi benide ararmı diye saçma bi düşünceyle ilişkimi bitirmicem onu tamamen kaybetmek istemiyorum seviyorum ve seviliyorum çünkü...sadece kafamı gerçekten kurcalayan bişey var; erkek arkadaşımın 3 yıl önceki sevgilisini kız ayrıldıktan sonra 2 ay boyunca kızı barışmak için araması işte bu da bende acaba eski kız arkadaşını beni sevdiğinden daha mı çok sevmiştir düşüncesi yaratıyo sizcede böylemidir arkadaşlar:KK43::KK43::KK43:

eminmisin yaptığının yanlış olduğunu anladığınamirmirmirmir

evet eminim neden böyle bişey sordunuz yapmak istediğim şeyin yalnış olduguna eminimde kafamı karıştıran şeyden emin değilim hepsi bu..

bi yanın hala denemek istiyor gibime geldi de ondan sordumCADIARZU
rahat ol eskilere takma bu kadar kafanı
gelmiş geçmiş bitmiş
bu konunun bu kadar üstüne düşüp erkek arkadaşına da eski kız
arkadaşını hatırlatmış olursunsengözlerimebaksanab

erkek arkadaşıma yansıtmıyorum bu durumu ama içim içimi yiyiyo acaba düşündüğüm gibimidir diye geçmiş olmasına rağmen takıyorum kafama istemeden:KK43:

X