Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gamzeyle aynı anda aynı dÜŞÜncelerİ yazmıŞız bak
haklısınız arkadaşlar bende geçmişi unutup geleceğe bakmak ilişkimizin tadını çıkarmak istiyorum fakat sizce bi insan kendisini terkeden kişiyi 2 ay ararsa bu onu çok seviyo anlamına gelmezmi eski kız arkadaşına bunu yapmış çok takıyorum kafama gereksiz yeremi takıyorum bilmiyorum çok üzüyorum kendimi ona yansıtmıyorum ama
İnsan bazı şeyleri yaşadıkça gördükçe olgunlaşıyo bence..
Öyle yaptı diye öyle dedi diye bu demek değildir ki onu çok sevmiş veya seni az seviyo düşünme artık böyle şeyleri..
Benimde daha önceki ilişkimde çıktığım çocuk sürekli benden ayrılırdı hep ben yapıcı olmaya çalışırdım ama en sonunda ben onu bıraktım ve en az yarım sene peşimden koştu.. Çok hata yaptım kendimi ezdirdim ona ama çok gereksizdi bence.. hata yaptım ve öğrendim bidaha kesinlikle başka bi insana kendimi ezdirmemem gerektiğini..
Belki sevgilinde böyle olmuştur ne dersin?
haklısın arkadaşım üzerinden 2.5 yıl geçmiş erkek arkadaşım şuan 23 yaşında belki o zamanki durum itibariyle kızı 2 ay aramıştır bana o kızı seni sevdiğimin yarısı kadar sevmiştim dedi çünkü ve ben kendisine madem o kadar sedin niye 2 ay aradın dicektim ama demedim tatsızlık yaşamamak adına..
Ya sonuçta sen farklısın o farklı..
Geçmiş gitmiş bir olay.. Şuan kimin yanında? Senin dimi ve seni sevdiğine eminsen bırak artık şu düşünceleri lütfen getirme artık aklına bunları vallahi ben üzülür oldum durumunuza :1no2:
Huzurunuzu bozma hiç mi okumadın burdaki konuları hiç görmedin mi neleri var :1no2:
Sen sevgiline ilişkine sımsıkı tutunman gerekirken düşündüğün şeylere bak :uhm:
Lütfen diyorum bak yazık etme kendine ve ilişkine..
çok teşekkür ederim canım en doğrusu geçmişi unutup geleceğe bakmak olucak yoksa bu şekilde bi hayat imkansız.
yorumlarınız içi hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...yorumlarınızı okudum ve yapmak istediğim şeyin yalnış olduğunu farketmemi sağladınız çok sağolun..erkek arkadaşımdan ayrılsam 2 ay öbür sevgilisini aradığı gibi benide ararmı diye saçma bi düşünceyle ilişkimi bitirmicem onu tamamen kaybetmek istemiyorum seviyorum ve seviliyorum çünkü...sadece kafamı gerçekten kurcalayan bişey var; erkek arkadaşımın 3 yıl önceki sevgilisini kız ayrıldıktan sonra 2 ay boyunca kızı barışmak için araması işte bu da bende acaba eski kız arkadaşını beni sevdiğinden daha mı çok sevmiştir düşüncesi yaratıyo sizcede böylemidir arkadaşlar
eminmisin yaptığının yanlış olduğunu anladığınamirmirmirmir
evet eminim neden böyle bişey sordunuz yapmak istediğim şeyin yalnış olduguna eminimde kafamı karıştıran şeyden emin değilim hepsi bu..
Adam söylemiş işte açıkça.ona aşık olmamıştım onu seni sevdiğimin yarısı kadar ancak sevmişimdir