Allah razı olsun arkadaşım,amin inşaallah.
Öyle baktıklarına eminim,böyle annem sanki onların annesi gibi davranıyorlar.
Yalaka insanlardan nefret ediyorum,hani birinin sizi sevmediğini ama menfaati için
yaltaklandığını (afedersiniz) hissedersiniz ya aynen öyle biliyorum ve hissediyorum.
Ben başlarda üzülüyordum,yiyemiyorlar,içemiyorlar falan diye oysa elimizden gelen herşeyi yaptık.
Başkalarıyla konuşup konuşup faturalar uzadıkça uzuyor,anında kontörleri bitiyor,hem fakirlikten,geçinememekten bahsedip hem tvdeki tüm dizileri izliyorlar nerdeyse,biz 2-3 dizi izleriz sürekli takipettiğimiz amatüm dizileri takip eden biziz onlara göre.
Ananemlerde buluşuruz genelde,annem giderken yiyecek birşeyler götürüyor,öyle bi yiyişleri var ki midem bulanıyor.Yiyememeyi anlarım,alamamayı anlarım ama bunun görgüyle alakası yokki..Ayrıca görmemişde değiller ama şükür denen bişey yok.2 yıl falan olmuştur..ananemlerdeydik,yaz günü..hem kutuda dondurma,hemde cornettolar varya onlardan aldı annem hepimize birer tane.Neyse bana cornetto yetti kutudakinden yemedim,annemler falan dokunmadı.Tyzemin şuan evli olan büyük kızı,yemiyosanız ben yiyorum deyip kutuyu aldı,kaşıklaya kaşıklaya görmemişler gibi yedi..Midem bulandı resmen..!! bide utanmadan diyoki ''dondurmaya hiç dayanamam''.. şimdi söylermisin bu görgüsüzlük değilde nedir? insanda biraz utanma olur ama yok ..