• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oluyorum..

Allahım yaa.. ne kadar yüzsüz insan dolu .. :S ne geliyosa çoğunlukla akrabadan geliyo zaten..
evet canım annem yufka yürekli..sömürülmeye müsait değil ama gözyaşına dayanamıyor..
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini..insanların iyi niyetini kullanıyolar..

yok artık yaa..tabi millet çalışsın,onlar sömürsün! Allah bildiği gibi yapsın..!

ben sinirlenmedim merak etmeyin.
söylediklerinize bakarsanız doğrumu yanlışmı anlarsınız

zaten hiç aramaz sormazlar biirden halası olduğunu hatırladı....neyse ya demek her ailede varmış böyleleri..sen de çalış senin de olsun gez gez para mı dayanır:19:

yardım etmek güzel tabiki.peygamber efendimizin bile bir sürü hadisi var bununla ilgili ama.iyiliik yap kazık ye arkandan konuşsunlar enayi malı desinler.insan iyilik ettiğine pişman oluyor.

evet hemde nasıl pişman oluyor..

ya kusura bakma ama babanın yerinde ben olsam müsade etmem bu kadarına...neden bu kadar iyimsersiniz....

yok onu söylemedim tabi bayadır yardm etmiyor annem artık sadece görüşüyor o kadar..
valla ben bu kadar iyimser değilim ama annemede karışamıyorum tabi.

Annen de artık teyzenle arasına bir sınır çizmesi gerekecek, durum onu gösteriyor, değilse isteklerin sonu gelmeyecek, böyle giderse de annen çok yıpranacağa benziyor

Çizdi zaten,artık sadece arada görüşüyor o kadar.. söz verdirttim bişey almıcaksın diye.
Çünkü artık dayanıcak gücüm kalmamıştı..

o kadar fakir muhtaç kimsesiz yetim varken nankörlere edilmemeli bence de...:19:

aynen..

zaten hiç aramaz sormazlar biirden halası olduğunu hatırladı....neyse ya demek her ailede varmış böyleleri..sen de çalış senin de olsun gez gez para mı dayanır:19:

menfaate gelince nasılda hatırlıyolar dimi..
başkasının parasını yemek tatlı geliyor böylelerine.. :S

ya sinir olduğum da o ya....biz saçımızı onlar için mi döküyoruz...biz bilmiyomuyuz rahat yaşamayı

Allah bildiği gibi yapsın..ne diyelim..
bende çok sinir oluyorum..
ben küçükken teyzem bi dua etmişti;Allahım bana sarı saçlı mavi gözlü bi erkek çocuk ver,fakir olsamda olur falan demişti..aynen duasında ettiği gibi sarı saçlı mavi gözlü oğlu.. ama gel gelelim fakir..
iki yakası bi araya gelmiyo..başkalarından çıkarıyo hıncını..ne hakkı varsa!!!

arkadaşım okurken gına geldi inan... :30:
kusura bakma ama onlar size yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar anladığım kadarıyla... :24:
kıymet bilmedikten sonra alsan ne olacak..:68:
ama annen de dayanamıyordur kanından canından nasıl olsa ... :26:
karmaşık bi durum Allah sana sabır versin :10:

arkadaşım okurken gına geldi inan... :30:
kusura bakma ama onlar size yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar anladığım kadarıyla... :24:
kıymet bilmedikten sonra alsan ne olacak..:68:
ama annen de dayanamıyordur kanından canından nasıl olsa ... :26:
karmaşık bi durum Allah sana sabır versin :10:

Allah razı olsun arkadaşım,amin inşaallah.
Öyle baktıklarına eminim,böyle annem sanki onların annesi gibi davranıyorlar.
Yalaka insanlardan nefret ediyorum,hani birinin sizi sevmediğini ama menfaati için
yaltaklandığını (afedersiniz) hissedersiniz ya aynen öyle biliyorum ve hissediyorum.
Ben başlarda üzülüyordum,yiyemiyorlar,içemiyorlar falan diye oysa elimizden gelen herşeyi yaptık.
Başkalarıyla konuşup konuşup faturalar uzadıkça uzuyor,anında kontörleri bitiyor,hem fakirlikten,geçinememekten bahsedip hem tvdeki tüm dizileri izliyorlar nerdeyse,biz 2-3 dizi izleriz sürekli takipettiğimiz amatüm dizileri takip eden biziz onlara göre.
Ananemlerde buluşuruz genelde,annem giderken yiyecek birşeyler götürüyor,öyle bi yiyişleri var ki midem bulanıyor.Yiyememeyi anlarım,alamamayı anlarım ama bunun görgüyle alakası yokki..Ayrıca görmemişde değiller ama şükür denen bişey yok.2 yıl falan olmuştur..ananemlerdeydik,yaz günü..hem kutuda dondurma,hemde cornettolar varya onlardan aldı annem hepimize birer tane.Neyse bana cornetto yetti kutudakinden yemedim,annemler falan dokunmadı.Tyzemin şuan evli olan büyük kızı,yemiyosanız ben yiyorum deyip kutuyu aldı,kaşıklaya kaşıklaya görmemişler gibi yedi..Midem bulandı resmen..!! bide utanmadan diyoki ''dondurmaya hiç dayanamam''.. şimdi söylermisin bu görgüsüzlük değilde nedir? insanda biraz utanma olur ama yok ..

Yalaka insanlardan nefret ediyorum,hani birinin sizi sevmediğini ama menfaati için
yaltaklandığını (afedersiniz) hissedersiniz ya aynen öyle biliyorum ve hissediyorum.
Ben başlarda üzülüyordum,yiyemiyorlar,içemiyorlar falan diye oysa elimizden gelen herşeyi yaptık.
Başkalarıyla konuşup konuşup faturalar uzadıkça uzuyor,anında kontörleri bitiyor,hem fakirlikten,geçinememekten bahsedip hem tvdeki tüm dizileri izliyorlar nerdeyse,biz 2-3 dizi izleriz sürekli takipettiğimiz amatüm dizileri takip eden biziz onlara göre.
Ananemlerde buluşuruz genelde,annem giderken yiyecek birşeyler götürüyor,öyle bi yiyişleri var ki midem bulanıyor.Yiyememeyi anlarım,alamamayı anlarım ama bunun görgüyle alakası yokki..Ayrıca görmemişde değiller ama şükür denen bişey yok.2 yıl falan olmuştur..ananemlerdeydik,yaz günü..hem kutuda dondurma,hemde cornettolar varya onlardan aldı annem hepimize birer tane.Neyse bana cornetto yetti kutudakinden yemedim,annemler falan dokunmadı.Tyzemin şuan evli olan büyük kızı,yemiyosanız ben yiyorum deyip kutuyu aldı,kaşıklaya kaşıklaya görmemişler gibi yedi..Midem bulandı resmen..!! bide utanmadan diyoki ''dondurmaya hiç dayanamam''.. şimdi söylermisin bu görgüsüzlük değilde nedir? insanda biraz utanma olur ama yok ..

tabi görgüsüzlük :24:
senin durumundaki en can sıkıcı durum ise akrabalık ilişkileriniz,kan bağınız .. atsan atılmaz satsan satılmaz :44:
kendini uzak tutmaya çalışmakta çok haklısın :7:

menfaate gelince nasılda hatırlıyolar dimi..
başkas
ının parasını yemek tatlı geliyor böylelerine.. :S[/QUOT
ya sinir olduğum da o ya....biz saçımızı onlar için mi döküyoruz...biz bilmiyomuyuz rahat yaşamayı

çalışsın yani tembellik yapmasın evde dantel örsün merdiven silsin ya ne demek başkasına muhtaç olmak insan istese herşeyi yapar

Benim teyzem de bunun biraz hafif versiyonu,

Bizim durum ondan biraz daha iyi ya, ne zaman bize gelse bişeyi beğense ay bu güzelmiş, ay bizim orda böyle şeyler yok, resmen bana ver demek istiyo.

Annem de veriyo ama ben sinir oluyorum, aslında annem de sinir oluyo ama kırmamak için veriyo kadıncağız.

Kızlar snir oluyorm yaa.
şimdide annem tutturdu binanın bahçesinde masalar var,orda ağırlıcakmış..
namaz kılmaya ve wcye yukarı çıkıcaklarmış..dün şakasını yaptı bunun,o kdr sinirlendimki
bağırdım nası bi şaka bu diye.. ama gerçek..böyle ablasını korumalar sahiplenmeler.. üzdüklerini yaptıklarını ne çabuk unuttu.. dünde konusu açılınca abim bana kinci diyo aslında ben çok affedici bi insanım ama yptıklarndan snra onları görmek istemiyorum ve bu bnm doğal hakkım ama adım kinci oluyo!!! Bugünde abime yarın gelcek tyznler fln diyo..nası ya dedim yine şaka ypıosn dimi.. yoo diyo.. dışarda ağırlıyamıcakmıyım bn,tuvaletti fln yukarı glcekler ddm..diyo ,tuvalete fln nereye gidicekler.. sinirimden çıldırıcam ya.. dedm ananemlere gidiosn oraya geliolar bişy demiorm bnm bulndugm yere ne hkla geliyolar..diyo ne diyebilrmişsin..kadına bak..daha dün çocuklarm bnm önceliğim diyodu ama onlarla görüşmek istynce görüşürüm diyodu.. şmdi evimize getircek!!!! yıllardır bbm görüşmedigi içn eve giremiyolardı ama geçen sene kardeşimin mevlüdünde geldiler,bbm evde yoktu tabi!!!!
şmdi dvmı glcek sanırım .. annem diyoki '' boncuk işi almışlar,bitirebilirse bi aksilk çkmazsa gelcekler'' mişş.. çldırıcam ya..bende anneme güveniyorm ona dayanıyorum.. meğer ona hiç güvenmemeliymişm..en ufak bişyde suratı değişiyo hemen.. tartışnca suratım asık olunca laf söylüyo..sanki gülücm..ağlamamak içn kendimi zor tutuyorum bu nasıl hyat ya!

diğer yaptıkları konusunda birşey diyemem ama bu yazında senin biraz ince hesapçı olduğunu düşündüm.. ben de dondurmayı bazen kutusundan kaşıkla yerim ! üstelik maddi durumumuzda görgümde gayet yerindedir. bunun görgüsüzlükle alakası ne anlayamadım. sanki kutudan eliyle yemiş gibi iğrenç falan diyorsun. dondurmaya hiç dayanamam derken de utanmam gerektiği aklımın ucuna gelmez.

Son düzenleme:
diğer yaptıkları konusunda birşey diyemem ama bu yazında senin biraz ince hesapçı olduğunu düşündüm.. ben de dondurmayı bazen kutusundan kaşıkla yerim ! üstelik maddi durumumuzda görgümde gayet yerindedir. bunun görgüsüzlükle alakası ne anlayamadım. sanki kutudan eliyle yemiş gibi iğrenç falan diyorsun. dondurmaya hiç dayanamam derken de utanmam gerektiği aklımın ucuna gelmez.

Ben ince hesapçı falan değilim.
dondurmayı kutusundan kaşıkla yemekte birşey yok ama orda bi sürü kişi varken bunu yapmak terbiyesizlik değilde nedir? istediği kadarını tabağına koyup yiyebilir,ordaki kişilere haksızlıktır bu,önünden kaçıran varmış gibi hızlı hızlı yemesinden bahsediyorum,siz anlattıklarımı anlamadan bana ince hesapçı deme hakkını kendinizde buluyorsunuz,öyle bi hakkınız yok.Nefes almadan yemesi bana iğrenç geliyor,önünden kaçıran varmış gibi,size iğrenç gelmeyebilir.Utanması gereken noktaysa zaten cornetto yedi bi tane,hızlı hızlı nefes almadan yemesi ve üstünede sanki kutuyu elinden kaçıran var hiç dayanamam deyip hızlı hızlı yiyor,neyse siz anlayacağınızı anlamışsınız. Benim yazdıklarımda iç skıntımdan dolayı yaşadıklarımı yazdım,daha neler neler var hepsini yazsam uğraşamam bile..Çıkarcı,menfaatçi,bin kere iyilik yap,bi kere yapma dünyanın en kötü insanı sen olursun bunlar iğrenç görmem için yeterde artar bile.!!

Son düzenleme:
Ben ince hesapçı falan değilim.
dondurmayı kutusundan kaşıkla yemekte birşey yok ama orda bi sürü kişi varken bunu yapmak terbiyesizlik değilde nedir? istediği kadarını tabağına koyup yiyebilir,ordaki kişilere haksızlıktır bu,önünden kaçıran varmış gibi hızlı hızlı yemesinden bahsediyorum,siz anlattıklarımı anlamadan bana ince hesapçı deme hakkını kendinizde buluyorsunuz,öyle bi hakkınız yok.Nefes almadan yemesi bana iğrenç geliyor,önünden kaçıran varmış gibi,size iğrenç gelmeyebilir.Utanması gereken noktaysa zaten cornetto yedi bi tane,hızlı hızlı nefes almadan yemesi ve üstünede sanki kutuyu elinden kaçıran var hiç dayanamam deyip hızlı hızlı yiyor,neyse siz anlayacağınızı anlamışsınız. Benim yazdıklarımda iç skıntımdan dolayı yaşadıklarımı yazdım,daha neler neler var hepsini yazsam uğraşamam bile..Çıkarcı,menfaatçi,bin kere iyilik yap,bi kere yapma dünyanın en kötü insanı sen olursun bunlar iğrenç görmem için yeterde artar bile.!!

anlattıklarını anlama kabiliyetine sahibim! ama anlatmadıklarını gaipten haber alarak bilmeme ve yorumlamama imkan yok

anladığın içinmi ince hesapçı deme hakkını kendinde buldun!

evet arkadaşım sen insanlara demediğini bırakmamışsın . illa seninle aynı düşüncede mi olmam gerekiyor. bana ince hesap geldi dondurma olayı. yok bi tanesini yemişte ikinci ne oluyormuş falan garip geldi. lokmalarını saymışsın gibi hissettim.
bu hakkı kim veriyor sana diyorsun ya, ona da şöyle cevap vereyim bu hakka sahip olabilmek için siteye üye olmam yeterli! tabi bunun karşılığında seninde itirazın varsa bu mesajın sol altındaki kötü içerik butonuna tıklaya bilirsin...

demediğimi bırakmamışım ha,bu sizi ilgilendirmiyor!
lokmalarını sayıyor olsam lokmasından bahsederdim,görgü denen birşey yok diyorum ama ısrarla anlamıyorsunuz..Benimle aynı düşüncede olmanız tabiki gerekmiyor ama
buraya üye olmanız insanlara hakaret hakkını size vermiyor,ne yapacağımı size soracak değilim
ayrıca anlayıp dinlemeden yorumlarda bulunmanızda sizin nasıl bi insan olduğunuzu gösteriyor.
Daha fazla anlatacak değilim,konuma daha fazla yorum yapmayın.

demediğimi bırakmamışım ha,bu sizi ilgilendirmiyor!
lokmalarını sayıyor olsam lokmasından bahsederdim,görgü denen birşey yok diyorum ama ısrarla anlamıyorsunuz..Benimle aynı düşüncede olmanız tabiki gerekmiyor ama
buraya üye olmanız insanlara hakaret hakkını size vermiyor,ne yapacağımı size soracak değilim
ayrıca anlayıp dinlemeden yorumlarda bulunmanızda sizin nasıl bi insan olduğunuzu gösteriyor.
Daha fazla anlatacak değilim,konuma daha fazla yorum yapmayın.

1-sen neyi anlatmışsın da ben anlamamışım ?
2-kime ne gibi bir hakaret etmişim de haberim yok?
3-nasıl bir insanmışım onu da senden dinlemeyi isterim açıkçası. çünkü bir dondurma meselesini bile satırlarca anlatacak kapasiteye sahipsin.
ve son olarak buraya konu açtıysan sana kimin cevap yazıp yazamayacağına sen karar veremezsin! yorum yapmamı istemiyorsan günlüğüne yaz arkadaşım!!

1-sen neyi anlatmışsın da ben anlamamışım ?
2-kime ne gibi bir hakaret etmişim de haberim yok?
3-nasıl bir insanmışım onu da senden dinlemeyi isterim açıkçası. çünkü bir dondurma meselesini bile satırlarca anlatacak kapasiteye sahipsin.
ve son olarak buraya konu açtıysan sana kimin cevap yazıp yazamayacağına sen karar veremezsin! yorum yapmamı istemiyorsan günlüğüne yaz arkadaşım!!

hıııııı hıııııı .

Back
X