gecmiste takilip kalirsan ilerleyemezsin
doğru söylüyosun arkadaşım zaten 2.5 yıl olmuş ayrıldıkları fakat ben onu dahamı çok sevmiştir düşüncesinde takılı kaldım çok saçma belki biliyorum ama durum bu
canım denemeklte hata yapmıssın eskİler herzaman korkutur ama o senle yola devam etmeye karar vermŞ baksana sevdİgİnİde sÖylemŞ onu kızdıran Şey İkİde bİr ayrılman o hatayı bende yaptım İkİde bİr ayrıl tartıŞ bıkıolar demekkİ dİolar bu herŞeyde Çeker gİder sevse bİle bıkar ayrılıp basıŞmaktan ben o hatayı yaptım her bİ konuda ayrılalım bİtsİn o suana kadar hİÇ bırakmamaya ÇalıŞtı ama o tamamen bİtİrdİ Şİmdİ bİdada dÖnÜŞÜ yok sende abartma İstrsen akıŞına bırak herŞeyİ fazlada ÜstÜne dÜŞme suan son durum ne pekİ
Arkadaşlar inanın bende ilişkide sürekli ayrılıp barışma taraftarı değilim ama fazlasıyla takıntılı bi insanım kendimi eski sevgilisiyle kıyaslıyorum kahretsin böyle yapıyorum onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ciddi düşünüyor bunlardan bi kuşkum yok tek takıntım ayrılsam o kızı 2 ay boyunca aradığı kadar benide ararmı düşüncesi bi takıntı sadece biliyorum tek derdim o kızı benden çokmu sevmiştir oysaki erkek arkadaşım bana o kızı seni sevdiğimin yarısı kadar ancak sevmişimdir dedi peki o kız bukadarcık sevdiğini söylüyo neden 2 ay dönsün diye kızı aramış buna anlam veremiyorum
Canım madem takıntılısın o zaman geçmişi hiç konuşmasaydınız
2 ay aramış demekki o zamanki duyguları farklıymış yani
Geçmişi unuttun en iyisi bu vereliniortak
Aslında erkek arkadaşım geçmişini özellikle detaylı anlatmadı o yüzeysel bi şekilde bahsetti ben irdeledim bukadar öylemiydi böylemiydi diye çocukta aklıma bişey takılmasın diye detaylı bi şekilde anlattı ve dediki ben o kişiyi unuttum ve aşkı ilk kez sende tattım dedi üstelik 2.5 yıl olmuş ayrıldıkları sevgisindende son derece eminim büyük bi saçmalık belki ama sizce ondan tekrar ayrılıp o kızı 2 ay aradığı gibi benide ararmı diye denemelimiyim şuan hiç mantıklı düşünemiyorum saçmalıyorum belki ama bu konuda ne yapmalıyım arkadaşlarrr
Ciden bırakır sölim bidada dönüşünüz olmaz bunu bil
haklısın canımbüyük risk biliyorum kasımda askere gidicek ve 15 ay yapıcak bende o askere gidene kadar kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmak istiyorum hepsi bu kahretsin ki böyle yaparak kendime hayatı zindan ediyorum bana bikaç kez ayrılık yaşattın bidaha ayrılırsan tamam dicem dedi bu da çok üzdü beni ben seviyo beni tekrar ayrılsam gne arar dönemk ister diye düşünüyodum oysaki