arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var:(:(:(

didem_evo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
3.881
0
37
Öncelikle herkese merhaba bu siteye yeni üye oldum arkadaşlar.Benim sizin fikirlerinizi almak istediğim bi konu var.6 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla ilişkinin ilk ayında eski sevgililerimizden bahsettik keşke bahsetmeseydikerkek arkadaşım üniversiteye başlamadan 1 sene önce yaz döneminde balıkesirde yazlıkta bi kızla tanışmış bunlar yazın çıkmışlar erkek arkadaşım istanbula dönerken ayrılmışlar.1yıl sonra ikiside aynı üniversiteyi kazanıyolar ve tekrar çıkmaya başlıyolar aradaki o 1 senelik sürede hiç görüşmemişler kız zaten normalde balıkesirde oturuyo erkek arkadaşımda istanbulda oturuyor.Üniversitenin 1.sınıfında hersey çok güzelmiş ve hiç bi sorun yşamadan ilişkiye devam ediyolarmış taa ki kız 1.sınıf bitip balıkesire dönene kadar kız 1.sınıf bitince erkek arkadaşıma mesaj yazmış sen beni çok sıkıyosun çok kısıtlıyosun ayrılalım demiş ve balıkesire dönmüş toplam 11 ay çıkmışlar.Erkek arkadaşım bu kızı ilişkilerini kurtarmak ve barışmak için 2 ay boyunca aramış ama kız 4 - 5 kez açmış telefonu konuşmuşlar ve kız istememiş ve erkek arkadaşım o 2 aydan sonra bidaha o kızı aramamış sonrasında birkaç ay daha aramak istemiş kızı ama engel olmuş kendisine ve aramamış ve bu ayrılıktan sonra bi kızla tanışmış ve bikaç ay çıkmışlar ama ayrı şehirdelermiş ikiside ve kıza karşı bişey hissetmemiş sadece zaman geçirmek için telle konuşuyolarmış sadece öbür kızı unutabilmek için çıkmış anlıyacağınız ve o kızıda ayrıldıklarından 6-7 ay sonra tamamen unutmuş bunu kendisi söyledi bana ve şuan o kızla ayrıldıkları süre yaklaşık 2.5 yıl oluyo.Eskiye dair çok şey bilmek herzaman yaralar ya insanı 6 aydır erkek arkadaşımla birlikteyim hep kafamda bişeyler üretiyorum acaba o kızı unutmuş mudur?acaba o kızı beni sevdiğinden daha mı çok sevmiştir? devamlı bunları düşünüyorum ve bu da beni inanılmaz mutsuz ediy kızı ayrıldıktan sonra 2 ay boyunca aramış diye acaba benide ayrılsam ararmı düşüncesiyle kendisinde bu zamana kadar 3 kez ayrıldım 1.ayrılmamda 1hafta boyunca devamlı aradı ağladı,bitemez bırakmam seni ben sensiz yaşayamam diyerek devamlı aradı ve barıştık.2.ayrılmamda 1 gün sürdü ayrılık yine aynı şekilde aradı ve dediki hayatına başka birini sokmadığın müddettçe bu ilişki bitemez ben sensiz yaşayamam dedi ve 3.ayrılmamda birkaç kez aramanın ardından artık gücüm yok senin tek derdin bu ilişkiyi bitirmek dedi ve tamam nasıl istiyosan öyle olsun dedi ve aramadı sonrasında ben aradım barıştık ve bana dediki bu zamana kadar çok ayrılık yaşadık bu saatten sonra ayrılalım dersen tamam ayrılalım dicem ve aramıcam dedi.Aslında benim ondan ayrılmamın tek nedeni onu denemekti o kızı 2 ay boyunca aramış acaba benide ararmı diyerekten böyle şeyler yaptım ve şuan çok mutsuzum bana bu saatten sonra bitti dersen tamam dicem demesi çok üzdü beni ve şuan bi şekilde son kez denemek istiyorum acaba ondan ayrılırsam gerçekten dediği gibi beni aramazmı ya da arar mı?sizce bu yapmak iştediğim doğrumu arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum benim tek amacım ayrılırsam erkek arkadaşımdan o kızı 2 ay boyunca aradığı gibi benide ararmı düşüncesi sadece denemek.ve bana şunu dedi ben aşkı sende tattım ilk kez sana aşık oldum dedi ve bende ona üniversitede çıktığın kıza aşık olmamışmıydın dedim erkek arkadaşımda bana ona aşık olmamıştım onu seni sevdiğimin yarısı kadar ancak sevmişimdir dedi.kafam çok karışık lütfen yardım edin arkadaşlar çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayın lütfen

yarayı kaşırsan üstü kabuk asla tutmaz birtanem bu adamı bu kadar seviyorki belli oda seni seviyor bırak geçmişi bu aşkın tadını çıkar be gülüm :teselli:kendine yaptığın sadece eziyet bence

canım denemeklte hata yapmıssın eskıler herzaman korkutur ama o senle yola devam etmeye karar vermŞ baksana sevdıgınıde sÖylemŞ onu kızdıran Şey ıkıde bır ayrılman o hatayı bende yaptım ıkıde bır ayrıl tartıŞ bıkıolar demekkı dıolar bu herŞeyde Çeker gıder sevse bıle bıkar ayrılıp basıŞmaktan ben o hatayı yaptım her bı konuda ayrılalım bıtsın o suana kadar hıÇ bırakmamaya ÇalıŞtı ama o tamamen bıtırdı Şımdı bıdada dÖnÜŞÜ yok sende abartma ıstrsen akıŞına bırak herŞeyı fazlada ÜstÜne dÜŞme suan son durum ne pekı

Nekadar saçma olmuş..
Sırf bu yüzden mi ayrıldın acaba arıcak mı aramıcak mı diye?? Ee sorunun cevabını almadın mı hala ne diye eskileri karıştırıyosun arkadaşım??
Geçmiş geçmiştir sen sürekli geçmişi düşünürsen kendinde dediğin gibi hep mutsuz olursun.. Ki olmuşsunda..
Bence bırak bu saçmalıkları düşünmeyi seven insan tabikide arar bitmesin ister kaçkere ayrılmışsınız zaten ama sevgilin hala senin yanında değil mi?? Hala ne diye bu saçma düşünceleri aklına getirirsin kiii..
Bence düşünme artık ve ilişkinin tadını çıkar mutlu ol sevgilinle.. Kendi kendine gereksiz sorunlar yaratma.. :1closedeyes:

Arkadaşlar inanın bende ilişkide sürekli ayrılıp barışma taraftarı değilim ama fazlasıyla takıntılı bi insanım kendimi eski sevgilisiyle kıyaslıyorum kahretsin böyle yapıyorum onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ciddi düşünüyor bunlardan bi kuşkum yok tek takıntım ayrılsam o kızı 2 ay boyunca aradığı kadar benide ararmı düşüncesi bi takıntı sadece biliyorum tek derdim o kızı benden çokmu sevmiştir oysaki erkek arkadaşım bana o kızı seni sevdiğimin yarısı kadar ancak sevmişimdir dedi peki o kız bukadarcık sevdiğini söylüyo neden 2 ay dönsün diye kızı aramış buna anlam veremiyorum

benzer bi durum yaşamışız tek fark biz hala beraberiz en son ayrılmamda bana bi daha bitti dersen tamam bitsin demek olucak dedi bunu demesinin nedenide on bikaç kez ayrılığı yaşatmış olmam..

Canım madem takıntılısın o zaman geçmişi hiç konuşmasaydınız
2 ay aramış demekki o zamanki duyguları farklıymış yani
Geçmişi unuttun en iyisi bu vereliniortak

Canım madem takıntılısın o zaman geçmişi hiç konuşmasaydınız
2 ay aramış demekki o zamanki duyguları farklıymış yani
Geçmişi unuttun en iyisi bu vereliniortak

Aslında erkek arkadaşım geçmişini özellikle detaylı anlatmadı o yüzeysel bi şekilde bahsetti ben irdeledim bukadar öylemiydi böylemiydi diye çocukta aklıma bişey takılmasın diye detaylı bi şekilde anlattı ve dediki ben o kişiyi unuttum ve aşkı ilk kez sende tattım dedi üstelik 2.5 yıl olmuş ayrıldıkları sevgisindende son derece eminim büyük bi saçmalık belki ama sizce ondan tekrar ayrılıp o kızı 2 ay aradığı gibi benide ararmı diye denemelimiyim şuan hiç mantıklı düşünemiyorum saçmalıyorum belki ama bu konuda ne yapmalıyım arkadaşlarrr

Ne güzel işte.. Daha ne istiyorsun ki?
Bence sakın böyle bişeyi deneme ya ozaman tamamen kaybedersen onu daha mı iyi yine üzülen sen olursun benneyaptımki denedim ve bitti çok üzgünüm diye konu açarsın!! :1closedeyes:
Ayrıca bukadar takıntılı olmayı bırak arkadaşım.. Herşeyi bukadar takarsak ne olur bizim halimiz? Üstelik geçmişi hiç gereği yok hiç :1closedeyes:

Ciden bırakır sölim bidada dönüşünüz olmaz bunu bil

haklısın canımbüyük risk biliyorum kasımda askere gidicek ve 15 ay yapıcak bende o askere gidene kadar kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmak istiyorum hepsi bu kahretsin ki böyle yaparak kendime hayatı zindan ediyorumbana bikaç kez ayrılık yaşattın bidaha ayrılırsan tamam dicem dedi bu da çok üzdü beni ben seviyo beni tekrar ayrılsam gne arar dönemk ister diye düşünüyodum oysaki

Peki kendini onun yerine koydun mu hiç??
O senden hep durmadan ayrılsa? Üzse seni? Kırsa? Güzel birşey mi sence??
Zaten kaçkere düzeltmiş aranızı uğraşmış..Sakın keyfinizi kaçırma bak bide askere gidicekmiş ona destek olmak yerine köstek mi olmak istiyosun? Zaten uzun süre ayrı kalıcaksınız şimdilik tadını çıkar sonra çok ararsın çoooookk :1no2:

Bıde sen koy onun yerıne kendını hep ayrılan gıden sevgılı ıstermısın ben mesela suan daha saglıklı dÜŞÜnorum herŞeyı bakırum hata yarısı bende yarısı onda kuruntulardan kurtul ılıŞkını daha guzel hale getırmeye Çalıssana boŞver geÇmıŞı bence

haklısınız arkadaşlar bende geçmişi unutup geleceğe bakmak ilişkimizin tadını çıkarmak istiyorum fakat sizce bi insan kendisini terkeden kişiyi 2 ay ararsa bu onu çok seviyo anlamına gelmezmi eski kız arkadaşına bunu yapmış çok takıyorum kafama gereksiz yeremi takıyorum bilmiyorum çok üzüyorum kendimi ona yansıtmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…